Bugün, 25 Temmuz Salı Mars günü, Ay Aslan burcunda iken  güne başladık

Ay Aslan burcuna geçtiğinde herkes biraz ASLAN burcu gibi davranır. 

Bu günlerde kimliğimiz ortaya koyarız. . Gizliliklere de bu günlerde yer vermeyiz. Her şeyi açıklıkla yaparız.

Organizasyon becerimiz ve yeteneklerimiz ile dikkatleri üzerimize çekeriz. Gruplara liderlik eder, ilişkilerimizde cömert ve cesurca davranırız. 

Asıl amaç “eğlence” olduğundan;  Ay Aslan’da iken motive olur ve çevremizi de motive ederiz…

Ay saat 12.23’de Ay boşluğa giriyor. Bu saatten itibaren olayları akışına bırakarak takip etmek en doğru hareket şeklimizdir. Olaylara müdahele etmek ve yönlendirmek başa çıkabileceğimiz enerjilerden değildir. Dolayısı ile Ay Başak burcuna geçene kadar akışta kalmanızı tavsiye ederim.

Ay saat 13:33’de Başak burcuna geçiyor.

Ayın Başak burcuna geçişi ile hizmet konuları devreye giriyor. Detaylara önem verdiğimiz ve analitik zekamızı ön plana çıkardığımız bir gündeyiz. 

Hesaplı ve kitaplı gitmemiz gereken bir gündeyiz ayrıca.

Bugünü temizlik, deyatlara ayırarak değerlendirebiliriz.

 

Ancak yine Başak burcunun özelliği olan “eleştirisel yanımızı” bugünlerde kontrol altına almalıyız. Yoksa aşırı eleştirilerimizden dolayı çevremize itici olabiliriz.

Ayrıntılar içinde boğulmamaya özen gösterip,  günün bu enerjisi ile;  detaylar içinde boğulmamaya ve hayatı çekilmez hale getirmemeye özen gösterelim.

Günü hijyene  yönelik değerlendirsek;  yaşadığımız alanı düzenlemek bu enerjinin olumlu kullanışı olabilir. Özellikle bahçeniz varsa bitkilerle ilgili enerji sarf etmek oldukça uygundur.

Alternatif tıp, şifacılık ve bitkilere yönelik çalışmalar bugün olumlu sonuç verecektir.

23 TEMMUZ YENIAY’IN BURÇLARINIZA ETKISI

Yükselen burcunuza göre okuyunuz.

Koçlar ve yükselen Koçlar 5

Yepyeni bir aşka adım atma kararı alabilirsiniz. Kendinizi gösterişli herkesin gıpta edeceği bir aşkın eşiğinde bulabilirsiniz. Muhtemelen “kıskançlık” yaratacak böyle bir aşka cesaret ile atılacaksınız.

Ancak sonunu iyi düşünmemiş olduğunuz olaylar sonradan pişmanlık getirebilir. 

Her şekilde bu aşk gösterişli ve çevrenizde gıpta edilen, gösterişli bir aşk olacaktır. Keyfini çıkarın ☺

Spora başlamak için mükemmel bir zaman dilimi. 

Temmuz’un sonu çalışanlar için güzel fırsatlar var.

Boğalar ve yükselen Boğalar 4

Evinizle ilgili yeni bazı adımların atılma zamanı gelmiş gibi duruyor. Muhtemelen yeni bir evde oturabilirsiniz. Yeni bir ev alma veya yeni bir eve taşınma kararı alabilirsiniz.

Evinizi dekore ettirebilir daha konforlu ve gösterişli bir evin adımlarını bu Yeniay ile atabilirsiniz.

Ebeveynlerinizle ilgili eviniz, yerleşim alanınız, dekor veya tadilat konuları ile ilgili olarak yeni bir karar alabilirsiniz.

İkizler ve yükselen İkizler 3

Kardeş ve kuzen gibi yakın çevrenizle ilgili bazı 

Eğitimle

Ticaretle

Kısa mesafeli seyahatlerle

Eğlenceye yönelik organizasyonlar 

 ilgili konularda bazı yeni projeler geliştirebilirsiniz.

Yalnız sonu düşünülmeden acele ile verilmiş kararlar olmasına dikkat edin.

Yengeçler ve yükselen Yengeçler 2

Maddi ve manevi değerlerinizle ilgili yeni adımların atılıp, yeni kaynaklar yaratmak üzere bazı girişimlerde bulunacağınız düşünülebilir bu Yeniay ile. Önünüzde ki 15 günlük süreçte bu konu ile ilgili bazı mücadele gerektiren girişimlerde bulunabilirsiniz.

Risk alabileceğiniz girişimler dikkat çekiyor.

Aslanlar ve yükselen Aslanlar 1

İmajınız ve diş görüntünüzle ilgili bir yeni başlangıçtan söz edebiliriz. Muhtemelen yeni bir spor dalı ile ilgilenebilir, imajınızı gösterişli bir şekilde ele alacağınızdan söz edebiliriz.

Saçlarınızın da özellikle gürleşmesi için yapacağınız yeni kesim ve bakımları bu yeni ay ile gündeme gelebilir. Bu yeniay ile tamamen dış görüntünüz gösterişli olacak şekilde değişim gösterecektir.

Sahnede olmak için yeni başlangıç ve girişimler zamanı.

Başaklar ve yükselen Başaklar 12

Kendi kişisel gelişiminizle ilgili alanda bazı yeni çalışmaların kararını alabilir. Yepyeni bir kişisel gelişim konusuna adım atabilirsiniz.

Yoga, meditasyon, reiki, nlp gibi daha önceden bilmediğiniz bir konuyu bu Yeniay ile gündeminize alabilir; kendinizi yepyeni bir alanda geliştirmeye başlayabilirsiniz.

Sağlığınızı ihmal etmeyiniz.

Teraziler ve yükselen Teraziler 11

Sosyal çevrenizde yepyeni gruplara üye olabilir. Yepyeni üyeliklerin başlangıçlarını yapabilirsiniz. Bazı yeni grupların da yöneticilikleri gündeme gelebilir. Yepyeni liderlikler, organizasyonlar bu Yeniay ile ilk tohumları atılabilir. Takip eden 15 gün içinde karşılaşacağınız tekliflere dikkat ediniz. Bir takım mücadelelerin eşlik ettiği bu liderliklerin “kıskançlık” duygusuna maruz kalması da muhtemeldir.

Seyahatleri biraz dengeye almak yerinde olur. Kısaca yurt dışı bu ara pek olumlu enerjiler taşımayabilir.

Akrepler ve yükselen Akrepler 10

Yepyeni bir işte yepyeni bir kariyere adım atabilirsiniz. Takip eden 15 gün içinde karşınıza bir takım teklifler gelebilir. Kadersel olarak bir takım yeni başlangıçlara adım atabileceğiniz bir Yeniay oluyor bu Yeniay.

Ne şekilde bir kariyere adım atarsanız atın, bir yanı ile mücadele gerektireceğini bilmelisiniz.

Yaylar ve yükselen Yaylar 9

Yüksek eğiminizle ilgili olarak yepyeni bir konunun temelleri bu Yeniay ve takip eden 15 gün içinde atılacaktır.

Bir yurtdışı seyahatinin planlarının ilk adımları atılabilir.

Yurtdışı ile ilgili olan bir ticari konunun ilk adımları bu Yeniay ile atılabilir.

Hukuksal bir konu ile bir konunun ilk adımı bu Yeniay ile atılabilir.

Oğlaklar ve yükselen Oğlaklar 8

Başkaları üzerinden elde ettiğiniz gelirlere yeni bir düzenleme getirebilirsiniz. Yepyeni bir ortaklığın adımı atılabilir. Ortaklarınızla liderlik konusunda bazı yeni başlangıçlar yapılabilir. Yepyeni konuların ilk tohumları atılabilir.

Ortak gelirler, ödemeler alacak verecek konularına yepyeni düzenlemeler getirilebilir.

Maddi konularda girişimler söz konusu olabilir.

Kovalar ve yükselen Kovalar 7

Eşiniz veya partnerinizle ilgili yepyeni konulara adım atabileceğiniz gibi; bekar olan Kovalar yepyeni bir evliliğin tohumlarını atabilirler bu Yeniay ile.

Bu evlilik gösterişli bir birliktelik olacağından kıskançlıklara maruz kalınabilir. Veya mücadele gerektiren bir birliktelik olacaktır. Ancak her şekilde bu kadersel bir birlikteliğin adımıdır. 

Partnerin birbirine bu süreçte bazı kavgaları veya sert çekişmeleri başlatabilir. Dikkat.

Balıklar ve yükselen Balıklar 6

Sağlığınızla ilgili yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Bundan sonra “sağlıklı yaşam” kurallarına göre yaşantınızı yeni baştan düzenleyebilir ve bu yeni yaşam stilinin ilk adımlarını bu Yeniay ile atabilirsiniz.

Evinize bir evcil hayvan almayı düşünüyor idi iseniz, muhtemelen bunu yapmanın zamanı gelmiş olabilir. Ancak her şekilde bu sonunun da iyi düşünülerek alınması gereken bir karardır.

İşyerinizde arkadaşlarınız arasında bir “liderlik” konusu gündeminize oturabilir. Ast üst ilişkileri yeni baştan düzenlenebilir.

Sağlıkla