Bugün, 25 Mayıs Perşembe Jüpiter günü; Ay Boğa burcunda boşluktayken  güne başladık.

Bugün saat 15:16’da Ay İkizler burcuna geçene kadar boşlukta ilerleyecek.

Ay boşluktayken; akışta kalmamız bizim faydamıza olur.

Ay İkizler burcundayken; iletişim ve haberleşmede artış görülür…

Düşüncelerimizde ve iletişimimizde hız kazanırız ve genelde yüzeysel olarak hızla haber yaymaya çalışırız bu iki günlük süreçte. 

Konsantre olmakta zorlandığımız günlerdir. Odaklanamayız. Çünkü sürekli ilgimizi çeken bir şeyler gelişir ve biz sürekli olarak yeni meraklarla yeni, yeni konulara odaklanırız.

Bu günlerde en çok magazin habercilerine yarayan enerjiler devrededir. Bu nedenle magazin haberlerde artış görülür. Yalnız bu haberler etraflıca araştırılmadığından yapıldığı için, bir çoğu asparagas olabilir.

Ay ikizlerde bilgi alır, aldığımız bilgiyi bir an önce diğer kişilere ulaştırmak isteriz. 

GÜNÜN ÖNEMLİ GEZEGEN HAREKETLERİ:

Bugün Venüs-Plüton arasında 90 derecelik açı kesinleşiyor.

Transit süresi:

İkili ilişkilerde sorun

Piyasaların bozulması

Diplomaside sorunlar olarak yaşanacak zorlu bir döneme dikkat çekmekte gökyüzü.

Bu nedenle BORSA gibi alanlarda dikkatli olunmalı.

Aşk ilşkilerinizde, muhtemelen kıskançlık kaynaklı, “ya hep, ya hiç” çıkışları yapabileceğiniz, köprüleri atabileceğiniz bir dönem bu.

Her şeyi yakıp, yıkıp, yeniden kurabilirsiniz. 

Dolayısı ile bu enerjinin farkında olup, ona göre dikkatli olmanız yerinde olacaktır.

25 MAYIS İKİZLER YENİAY’I

 

25 Mayıs’ta İstanbul saati 22:44’e göre İkizler burcunun  04°46'  derecesinde 5.ev ve 6.burcunda bir Yeniay meydana geliyor.

YENİAY: Yeni başlangıçları, yepyeni işlerin ilk adımlarını anlatır.

İKİZLER BURCU: İletişim, medya, basın, yayın, eğitim, ticaret, kısa mesafeli yollar, hız, civa, magazin, internet, haberleşme konularıyla ilgilidir.

5.ev: çocuklar, gençler, eğlence ve keyif alanları, sanat,  sahne ve sanatçılar, aşklarımız ve flörtlerimizle ilgili evdir.

6.ev: iş arkadaşları, günlük rutin işler,  sağlık konuları, güvenlik güçleri,  askerler, polisler, memurlar, doktorlar, hemsireler, avukatlar gibi uniformalı kişileri de temsil eder.

YENİAY’IN ŞİFRELERİ:

AY 04°46'/ İkizler kavuşum GÜNEŞ 04°46'/ İkizler olup; aslında hiçbir açısal kontak kurmayan bir YENİAY bu. 

Ancak zorlarsak; uzak orb JÜPİTER Rx 13°32'/ Terazi ve bir diğer uzak orb NEPTÜN 14°08'/ Balık ile açısal kontakta diyebiliriz.

YENİAY yöneticisi, MERKÜR 10°43'/Boğa  4.evde ve PLÜTO Rx 19°06'/ Oğlak ile 120 derecelik açısal kontakta. 

ASC 06°02'/Oğlak uzak orb ile PLÜTO Rx 28°42'/Oğlak kavuşumda.

ASC yöneticisi SATÜRN Rx 25°58'/Yay 12.evde.  SATÜRN [URANÜS 28°42'/Koc  ve VENÜS 19°14'/Koc]  ile 120 derecelik açısal bağlantıda 3.evden.

Bu YENİAY’IN manasına bakarsak:

AY 04°46'/ İkizler kavuşum GÜNEŞ 04°46'/ İkizler olup; aslında hiçbir açısal kontak kurmayan bir YENİAY bu. 

Ancak zorlarsak; uzak orb JÜPİTER Rx 13°32'/ Terazi (9.ev) ve bir diğer uzak orb NEPTÜN 14°08'/ Balık (3.ev) ile açısal kontakta diyebiliriz.

Özellikle gençlerin iletişimi alanında bir takım yeni başlangıçların yapılacağı, bu iletişimin daha çok keyif konularını ilgilendireceğini söyleyebiliriz.

Diğer taraftan aynı zamanda devlet memurlarının, uniformalı çalışanların iletişim sistemine ve şekline bir takım yeni projeler ile adım atılacağı, yeni uygulamalar getileceği yeni başlangıçların Yeniay’ı olabilir.

Uzak orbları dikkate aldığımızda; gençlere yönelik bu iletişim sisteminin daha çok eğitim sistemiyle alakalı olacağını söyleyebiliriz.

Muhtemelen yüksek eğitimini (Jüpiter 9.ev) yarım bırakmış olanların, uzaktan internet üzerinden eğitimlerini tamamlamak üzere bir sistem olabileceği gibi, orta seviyedeki eğitimlerini (Neptün 3.ev) fedakarca yardımlaşma üzerine dayalı bir iletişim sisteminden söz edebiliriz.

Ancak bunu normal hayata geçirmek ya çok zor olacak (açısal bağlantı yok), ya da oldukça uzun vadeli olması mümkün (uzak orblar). Projenin başlangıcı veya ilk adımı olarak görebiliriz bu Yeniay’ı.

YENİAY yöneticisi, MERKÜR 10°43'/Boğa  4.evde ve PLÜTO Rx 19°06'/ Oğlak (1.ev) ile 120 derecelik açısal kontakta. 

Bu Yeniay açısız olsa bile yönetici gezegeni evimiz, ailemiz, atalarımız ve köklerimizle alakalı ve Boğa’nın genel yönettiği ev olan maddi ve manevi evi değrlerimizi anlatan ev. Dolayısı ile “köklerimize bağlı değerlerin” üzerinden yapılan bir takım yeni adımlardan söz edebiliriz.

Açısal bağlantı kurulan birinci evdeki Oğlak PLÜTO’su ile;

“yakılıp, yıkılıp yeniden yapılandırma” ve bir sistem kurmadan söz edilebilir. Bu şekilde imajda kökten bir yeniden yapılanma söz konusudur.

ASC (yükselen noktası) 06°02'/Oğlak uzak orb ile PLÜTO Rx 28°42'/Oğlak kavuşumda.

Bu Yeniay’da en etkili durum; “İMAJ DEĞİŞİKLİĞİ” 

Bunu yükselen ve 1.evde konumlanan Plüto/Oğlak’tan anlayabiliyoruz. 

İmaj olarak her şeyin “yakılıp, yıkılıp yeniden yapılanması ve sistem değişikliğinin” söz konusu olduğu bir yeni başlangıçtan söz edebiliriz.

ASC yöneticisi SATÜRN Rx 25°58'/Yay 12.evde.  SATÜRN [URANÜS 28°42'/Koc  ve VENÜS 19°14'/Koc (3.ev)]  ile 120 derecelik açısal bağlantıda 3.evden.

Yükselen yöneticisi 12. evde olmasıyla; tüm bu değişim dönüşümün, gizli açığa çıkmayan bir şekilde, gizli kapılan ardında devreye giren bir takım projelerden yeni başlangıçlarından söz edebiliriz. 

SATÜRN [URANÜS 28°42'/Koc ve VENÜS 19°14'/Koc (3.ev)]  ile 120 derecelik açısal bağlantıda 3.evden.

Gizli kapılar ardında yapılan bu projelendirmenin;

1)Venüs (kadınlar), Uranüs (özgürlükler) konusu ile oldukça yakından ilgili olabilir. 

Konu da imaj değişikliği olunca, kadınların dış görüntüleri ile ilgili bir çalışma olabilir bu Yeniay’ın konusu.

2) Bir başka projeye göre: Venüs (para), Uranüs (sıradışı)

Farklı yollardan, sıra dışı projelerle, finansal alanda bazı yeni projelerin başlangıçları yapılabilir.

3) Venüs (diplomasi), Uranüs (farklı) 

Diplomatik alanda farklı, daha önceden hiç denememiş, yepyeni projelerin devreye konduğu bir Yeniay, yani yeni başlangıçların adımları atılabilir.

Sağlıkla