Bugün, 23 Temmuz Pazar Güneş günü, Ay Yengeç burcundayken  güne başladık.

Ay Yengeç burcundayken; “anaç ve korumacı” tarafımızla ile ön plana çıkarız. Milliyetçi duygularımız bu günlerde tavan yapar. Ay Yengeç’teyken oldukça hassas, alıngan  ve duygusal oluruz. 

Ay saat 09:05’te boşluğa giriyor ve saat 11:34’de Ay Aslan burcuna geçiyor.

Ay Aslan burcuna geçtiğinde, kimliğimiz ve dürüstlüğümüzle kendimizi olduğu gibi ortaya koyarız. En değer verdiğimiz bu özelliğimize de bugünlerde zarar vermeye çalışana da pençemizi geçirmekten geri kalmayız.

Gizliliklere de bu günlerde yer vermeyiz. Her şeyi açıklıkla yaparız. 

Çünkü Aslan doğası gereği dürüstlük sergilemek zorundadır.

Bugünlerde organizasyon becerimiz ve yeteneklerimiz ile dikkatleri üzerimize çekeriz. Amaş bugünlerde hem kendimizi hemde çevremizi eğlendirmek olduğundan bu konuda tüm yeteneğimizi ortaya koyarız. Ancak yaptıklarımızla, başarılarımızla da alkışları toplamak ve takdir görmek isteriz.

Gruplara liderlik eder, ilişkilerimizde cömert ve cesurca davranırız. Ay Aslan’dayken herkes  ilişkilerine zerafet getirir.  

Sanatal tarafını iyice hissedeceğimiz ikili beraberliklerimizin keyfini çıkarırız.

 

Bugün öğle saatlerinde  Aslan burcunda bir Yeniay yaşayacağız.

23 Temmuz günü İstanbul saatine göre 12:46’da  AY Aslan burcunun ilk dekanında  00°44’ dakikasında 10 ev 11. burçta MARS 01°52’/Aslan  kavuşumlu bir Yeniay gerçekleşiyor. Dolayısı ile Mars’iyen bir Yeniay.

Aslan burcunun ilk dekanında meydana gelen bu Yeniay; Yeniayların “başlangıçları” anlatması nedeniyle, “yepyeni” “Aslan” temalı bir konunun tohumlarının atıldığı zaman olarak görebiliriz.

Aslan burcu: Kimliğimiz, liderliğimiz, organizasyon becerimiz, başkalarını yönetmek, idare etmek, dürüst olmak, her şeyi açıklıkla ortaya koymak, eğlenmek ve eğlendirmek, Bu süreçte organizasyon becerimizi gösterir, olaylara liderlik edip, çevremizdeki insanları da  yönetebiliriz. Asıl amaç eğlence olduğundan Ay Aslan’da iken motive olur ve çevremizi de motive ederiz… Ay Aslan’da iken ortaya çıkan bu durumlar nedeniyle skandallar da yaşanır.

Mars’iyen bir Aslan Yenşiay’ı, akla “gladyatörleri” getiriyor.

Ancak bunu iki şekilde yönlendirmek bizim elimizde.

Mars savaş gezegeni olduğundan, Mars’ın bu yönünü beslersek; kavgadan, kazalardan, savaştan başımızı kaldıramayız.

Oysa ki;  Mars’ın Aslan’da, “aslan” tarafını beslemeliyiz.  

Bu durumda, kendimizi ortaya koyabilir ve kazanılabilecek sağlıklı sportmen görünüm ile bu enerjiyi olumlu yönde değerlendirmiş oluruz. Spor yapmak için, ihtiyacımız olan enerji gökyüzü tarafından destekleniyor.

Değerlendirin…

10 ev: kariyer ve toplum önünde ki duruşumuz 10. ev ile ilgilidir. Yeniay’ın onuncu evde gerçekleşiyor olmasıyla, onuncu ev konularıyla ilgili başlangıçlar söz konusu olan bir Yeniay.

Bu evin ilgili olduğu konular olarak: Şeref, saygınlık, sosyal statü, ün, otorite, zafer, takdir, dünyasal konumda yükseliş, kariyer, yazgı niteliğinde meslek, işverenler, amirler, patronlar, itibarlı pozisyonlarda bulunan kişiler, karar-alma sürecindeki tüm otorite figürleri, yasaları güçlendirenler, anne/baba, yaşam hedefleri, topluma katkıda bulunacak toplumsal rolü gösterebiliriz.

Ayrıca Yeniay onbirinci burcu da yönetiyor. Dolayısı ile onbirinci ev konularıyla da ilgili bazı girişimler söz konusu oluyor. Bunları şöyle sıralayabilirim.

11.burc: sosyal çevremiz, umutlarımız, üye olduğumuz gruplar, dernekler ve klüpleri anlatır.

Bu evin ilgili olduğu konular olarak: arkadaşlar, akran grupları, tanıdıklar, kişiyle aynı idealleri paylaşanlar, kişiye doğrudan veya arka planda yardım edenler, organizasyonlar, birlikler, sosyal ilişkiler, insancıl amaçları destekleyen toplumsal hareketler, siyasi idealler, modern zaman ruhu, reformlar, özgürlük, bireylerin bir ideali gerçekleştirmek üzere bir araya gelmesi, daha kapsamlı ihtiraslar, geleceğe yönelik beklentiler ve projeler, açık seçik tanımlanan öncelikler, bu önceliklere göre hedefini belirlemek, kendini yönlendirmek, amaçlar, amacı gerçekleştirmeye yönelik gruplarla özdeşleşmek, stratejik ittifaklar, ümitler, dilekler ve ülküleri sayabiliriz.

Bu Yeniay’ın toplum önünde ki duruşumuz ile ilgili olarak yeni başlangıçlar ve toplum önünde ki duruşumuzla ilgi atılacak olan yeni adımlarımızı, girişimlerimizi ve bu uğurda mücadelemizi anlatmaktadır diyebilirim.

Bu yeni adımın, liderlik ve yönetmekle ilgisi olacaktır. 

Geleceğe yönelik umutlarımızla ilgili olarak, bu Yeniayda bu tohumları atmamızın tam zamanıdır.

BU YENIAY’IN ŞİFRELERI:

YENIAY 00°44’/ Aslan burcunda, Mars kavuşumlu olarak gerçekleşiyor. 10. Burç ve 11.ev olarak. (Aslan burcunun ilk dekanında).

YENIAY’a eşlik olarak; KAD 25°27’/Aslan, MERKÜR 26°55’/Aslan  kavuşumlu olarak rol oynuyor (11.ev) ve bir taraftan URANÜS 28°28’/Koç (7.ev) ile 120 derecelik açısal kontakta. Diğer taraftan SATÜRN 22°01’/Yay Rx (3.ev) ile 120 derecelik açısal kontakta.

Kendini ortaya koyarak toplum önüne çıkma ve yepyeni bir duruşun girişimi ve mücadelesi içine girme, bu Yeniay’ın taşıdığı enerjilerden. Bu duruşu sergilerken, yaptıklarımızla onay alma ve takdir görme ihtiyacını özellikle sosyal çevresinde, ait olduğu gruplara göstererek te beslenme ihtiyacı vardır.

Kişi kendini bir mücadele içine sokarken; ihtiyaç duyduğu alkışı da sosyal çevresinden alma ihtiyacında oluşunu anlayabiliyoruz bu Yeniay’dan.

Ayrıca Aslan burcunda gerçekleşen bu Yeniay’da eğer gölge yanımızı çalıştırırsak, sosyal çevremizin üzerine ego ve kibrimizle baskı yapma potansiyelimizin de olabileceği enerjiler devrede. Bu nedenle kendi kontrolümüzü kaybetmeden Yapmak istediğimiz, yeni başlangıçlarda toplum önünde ki duruşumuzu yeniden ele alacağımız girişimlerimiz konusunda bir mücadelenin bizi beklediğini görebiliyoruz.

Ayrıca Kadersel durumları anlatan Kuzeyaydüğümünün Aslan burcunda Merkür kavuşumlu olarak Yeniay’a eşlik ettiğini gördüğümüzde; özellikle hem kariyer alanımızda, hem de toplum önünde ki duruşumuzda yapılacak bazı anlaşmaların zamanı geldiğini görebiliyoruz. 

Yani kadersel olarak; 

Yeni bir işe başlayabilir ve orada lider konumunda çalışabiliriz.

Toplum önünde yeni bir kimlik sergileyebiliriz.

Ya da Yeni bir kimlik yaratma mücadelesi içine girip, bu uğurda bazı girişimlerimizi bu yeniayda başlatabiliriz.

YENIAY’a eşlik olarak; KAD 25°27’/Aslan, MERKÜR 26°55’/Aslan  kavuşumlu olarak rol oynuyor (11.ev)

Sosyal çevremizle kurduğumuz iletişimimizle, lider olma konusunda ihtiyaç duyulan desteğin sağlanması gerçekleştirilebilir.

YENIAY’a eşlik olarak; KAD 25°27’/Aslan, MERKÜR 26°55’/Aslan  kavuşumlu olarak rol oynuyor (11.ev) ve bir taraftan URANÜS 28°28’/Koç (7.ev)

Kadersel olarak ani beklenmedik sürpriz gelişen ortaklıklar zamanı gelmiş olabilir. Ani birden alevlenen ancak üzerine düşülmediği takdirde sönen bir teklif ile karşılaşabilirsiniz.

 YENIAY 00°44’/ Aslan burcunda, Mars kavuşumlu olarak gerçekleşiyor. 10. Burç ve 11.ev olarak. (Aslan burcunun ilk dekanında).

Aslan burcunun ilk dekanında meydana gelen bu Yeniay; Yeniayların “başlangıçları” anlatması nedeniyle, “yepyeni” “Aslan” temalı bir konunun tohumlarının atıldığı zaman olarak görebiliriz.

Toplum önünde duruş olarak, “Aslan” teması olarak bakıldığında “lider” olarak mücadele gerektiren yeni adımlardan söz edilebilir.

Kabul görmek adına efor sarf edilmesi gereken bir adımdan söz edebiliriz.

Ortak idealleri olanların birlikte bir yeni adım atması söz konusu olabilir. Bütünün hayrına olan hareketlerin “yeni reformlar” (11.ev) olarak gündeme gelmesi söz konusu olabilir.

YENIAY’a eşlik olarak; KAD 25°27’/Aslan, MERKÜR 26°55’/Aslan  kavuşumlu olarak rol oynuyor (11.ev) ve bir taraftan URANÜS 28°28’/Koç (7.ev) ile 120 derecelik açısal kontakta. Diğer taraftan SATÜRN 22°01’/Yay Rx (3.ev) ile 120 derecelik açısal kontakta.

KAD’ın MERKÜR ile bu yeniaya eşlik etmesi nedeniyle; kadersel olarak ta zihinde üretilen bu düşüncelerin artık, uygulamaya geçmek üzere ilk tohumlarının atılacağı zaman gelmiş diyebiliriz.

Burada bu projelere destek veren partnerin ani beklenmedik ve sürpriz şekilde devreye girdiğini görüyoruz. Bir takım ani beklenmedik sürpriz gelişmeler nedeniyle birden başlatılacak olan yeni adımlardan söz edebiliriz.

Kısa mesafeli ulaşım alanlarında muhtemelen yollar için, bir takım yeni disiplinler söz konusu olabilecek yeni düzenlemelerin geleceğinden söz edebiliriz.

Uzun mesafeli seyahatler için bazı yeni kurallar, söz konusu olabilir. Bir takım kısıtlayıcı durumlardan söz etmek mümkün.

İlk eğitim seviyesinde “dini” eğitime bir kural veya disiplin söz konusu olabilir. Yani ilk öğretime, “din” eğitimine yeni düzenleme gelebilir.

Ayrıca ASC yani yükselen yöneticisi; VENÜS 20°35’/İkizler ile 9. evden 60 derecelik açı ile bağlantıda.

Yurtdışı ile DİPLOMASİ alanında atılacak yeni adımların girişimleri ve mücadelesi söz konusu. Ayrıca detaylandırırsam;

Bu da şu ihtimalleri gündeme getiriyor.

Bir takım yurtdışı ithalat ve ihracatlarla ilgili yeni anlaşmalar, yeni kanunlar söz konusu olabilir.

Yüksek eğitim ile ilgili bazı yeni düzenlemeler söz konusu

Yurtdışı ile diplomatik olarak yeni adımların atılması söz konusu olabilir.

Yurtdışı ile hukuksal diplomatik yeni düzenlemeler

Yurtdışı ile adalet konularında yeni adımlar atılabilir.

Sağlıkla

Yarın: Yeniay’ın Türkiye’ye etkisi