Bugün 21 Eylül 2017 Perşembe Jüpiter günü, Ay Terazi burcundayken güne başladık.

Ay Terazi burcundayken; ikili ilişkiler, karşılıklı hoşgörü, tolerans, uyum, denge, sevgi, nezaket, estetik, güzellik, diplomasi, adalet ve karşımızdaki kişiye saygı ile sınanırız.

Terazi burcunun yönetici gezegeni Venüs bu günlerde özellikle aşk ve romantizmin ön plana çıktığı anları hissetmemizi sağlar. Fakat Ay’ın Terazi burcunda olduğu günlerde bazen de dengemizi kaybedebilir tam tersi davranışlar sergileyebiliriz. Örneğin nazik olmak yerine kaba veya ilişkilerde uyumlu davranışlar yerine hoşgörüsüzlük sergileyebiliriz.

 

AYIN AÇILARINA BAKARSAK:

Bugün Ay Plüto karesi gerçekleşiyor.

Derinden duyulan bir huzursuzluk hissi gün başlar başlamaz ilk yaşayacağımız hislerden.

 Negatif yönde duygu değişimi

Güç hisler

Güçünü kötüye kullanma eğilimi

Derin hisler, sezgiler

Rekabet

Güç çekişmeleri

Manipülasyon

Şiddet

Gizemli duygular

Duygusal şiddet

Duygularda manipülasyon ve gergin etkiler hakim. Yakıcı, yıkıcı ve duygularda bilinçaltımızda dönüşüm yaşatabilecek etkiler görülebilir. 

Kışkırtan, duygusal olarak “dibi görebileceğiniz fakat tekrar küllerinden doğabileceğiniz derin dönüşümler” yaşanması muhtemel.

Tavsiyeler: 

-Yıpratıcı enerjiler hakim, dolayısı ile bugün insanlarla hararetli görüşmelerden uzak durun.

- tehlikeli ve riskli işlere kalkışmayın.

-Güç savaşları zorlayabilir.

Koçlar ve yükselen Koçlar 6

20 Eylül günü Başak burcunun 27°27’ derecesinde Ankara saati ile 08:30’da olan Yeniay’ı siz 6. evinizde yaşayacaksınız.

Dolayısı ile sağlıklı yaşama adım atışınız bu Yeniay ile başlıyor. Sağlığınızla ilgili, daha çok bitkilerle şifalanmanın  yaşamınıza adapte olacağı bir döneme giriyorsunuz.

Hayatımızda sağlık konusunu “yaşama biçimi” haline getirip, detaylı bir sistemi hayatınıza geçirebilirsiniz. 

Günlük iş hayatımızda arkadaşlarımız arasında daha detaylı bir iş bölümü yapılabilirsiniz. Yalnız birbirinize karşı eleştirilerin dozunu ayarlamakta dikkat etmek gerekir. 

İş bölümü yapılması, detaylandırılması,  tasnif edilmesi tam bugünlerin işi.

Boğalar ve yükselen Boğalar 5

20 Eylül günü Başak burcunun 27°27’ derecesinde Ankara saati ile 08:30’da olan Yeniay’ı siz 5. evinizde yaşayacaksınız.

Çocukları olan Boğalar çocukları ile yeni bazı başlangıçlar yapıyorlar. Bunlar daha çok keyif aldıkları alanlara bir düzen getirme olarak çalışabilir. Hayatınızın bu alanına bir sitem getirebilirsiniz.

Flört eden Boğalar ise; aşklarıyla olan alanda keyif aldıkları konuları seçmede bir düzenleme getirebilirler. 

Yalnız, “mükemmelleşeyim” derken, aşırı eleştiren birine dönüşmemeye dikkat edin.

İkizler ve yükselen İkizler 4

20 Eylül günü Başak burcunun 27°27’ derecesinde Ankara saati ile 08:30’da olan Yeniay’ı siz 4. evinizde yaşayacaksınız.

Evinizin düzeni, hijyeni ile ilgili bir başlangıç yapıyorsunuz. Evinizi baştan aşağı toparlamak, bir bayram temizliği yapmak bu yeniayın ikizler için olan konusu.

Pratik zekanızı da kullanarak işlerinizi hem detaylı hem de pratik yollarla halletmenin çözümlerini buluyorsunuz. Problem olan konular daha kolay ortadan kalkabilir.

Özellikle bitkilerle ilgili olan, yazdan kışa saklanabilecek bitkiler konusunda bazı  emekler harcayabilir. Örneğin kendi salçanızı yapmak, biberinizi kurutmak gibi çalışmalar yapmak isteyebilirsiniz. 

Zekanızı daha verimli kullabileceğiniz bir dönem olacağından, başkalarının  açığını da daha kolay görebileceksiniz. Dolayısı ile çevremize karşı,  sözlerinizde fazla eleştrisel olmamaya özen gösteriniz.

Yengeçler ve yükselen Yengeçler 3

20 Eylül günü Başak burcunun 27°27’ derecesinde Ankara saati ile 08:30’da olan Yeniay’ı siz 3. evinizde yaşayacaksınız. 

Kardeşleriniz veya kardeş yerine koyduğunuz kişilerle yeni başlangıçlar yaşanabilir. Bunlar onların eğitim hayatı ile ilgili konular olabilir. Veya siz ticaret, pazarlama ve reklamcılık gibi konularda, eğitim ve yayıncılık gibi alanlarda bazı yeni konulara el atabilir. Oraya düzen getirmek isteyebilirsiniz.

Korumacı ve kollayıcı olurken, farkında olmadan aşırı eleştiriyor olabilirsiniz.

Aslanlar ve yükselen Aslanlar 2

20 Eylül günü Başak burcunun 27°27’ derecesinde Ankara saati ile 08:30’da olan Yeniay’ı siz 2. evinizde yaşayacaksınız.

Dolayısı ile “maddi ve manevi değerlerinizle” ilgili konularda kendi özdeğerinizle ilgili bir takım konulara adım atılabilir.  Özdeğerleriniz konusunda yeni bir başlangıçlar yapabilirsiniz.

Maddi konulara ayrıntıya önem vererek bir sistem geliştirebilirsiniz. Gelir ve giderlerinizi detaylandırarak ödemelerinde ortaya çıkabilecek problemleri aşabilirsiniz.

Başaklar ve yükselen Başaklar 1

20 Eylül günü Başak burcunun 27°27’ derecesinde Ankara saati ile 08:30’da olan Yeniay’ı siz 1. evinizde yaşayacaksınız.

Dolayısı ile; kendi imajınızla ilgili bir takım çalışmaların başlatılacağı bir projeye adım atabilirsiniz. 

Her türlü detayı düşündüğünüz ve ayrıntıları gözden kaçırmadığınız bir imaj çalışması olacaktır bu. Mükemmeli yakalamak adına her türlü eleştiriyi de kendinize yapabilirsiniz.

Teraziler ve yükselen Teraziler 12

20 Eylül günü Başak burcunun 27°27’ derecesinde Ankara saati ile 08:30’da olan Yeniay’ı siz 12. evinizde yaşayacaksınız.

Dolayısı ile kendi kişisel gelişim alanınızda bazı yeni adımlar atacağınız bir proje başlatabilirsiniz. Ayrıntılara önem vereceğiniz bir kişisel gelişim projesi olacaktır. 

Biraz içe çekilip bir şifalanma dönemi olarak ta yaşayabilirsiniz bu süreci. Kendinizi “şifa” adına nadasa almak ve vücudunuzu şarj edeceğiniz bir süreç olarak değerlendirebilirsiniz.

Akrepler ve yükselen Akrepler 11

20 Eylül günü Başak burcunun 27°27’ derecesinde Ankara saati ile 08:30’da olan Yeniay’ı siz 11. evinizde yaşayacaksınız.

Dolayısı ile; arkadaş gruplarınız içinde “şifalanma” adına bir takım yeni projelerin adımlarını atacaksınız. Yalnız her türlü ayrıntıyı gözden geçireceğiniz bir proje olacak bu.

Akrep’in bir olayı derinlemesine ele alması ve Başak burcunun detaycılığı ile birleşince yapacağınız adımlar  çok iyi düşünülmüş olacaktır. Dolayısı ile arkadaş çevrenizden de kolaylıkla kabul görecektir.

Yaylar ve yükselen Yaylar 10

20 Eylül günü Başak burcunun 27°27’ derecesinde Ankara saati ile 08:30’da olan Yeniay’ı siz 10. evinizde yaşayacaksınız.

Dolayısı ile; işyerinizde kariyer yaptığınız alanda bir takım yeni projeleri gündeminize alabilirsiniz. 

İşyerinizde başlatacağınız bu yeni adımları her türlü detayı gözden geçirerek yapacağınız ve hiçbir ayrıntıyı  gözden kaçırmayacağınız bir proje olacaktır.

Oğlaklar ve yükselen Oğlaklar 9

20 Eylül günü Başak burcunun 27°27’ derecesinde Ankara saati ile 08:30’da olan Yeniay’ı siz 9. evinizde yaşayacaksınız.

Dolayısı ile yüksek eğitim,  yurtdışı, yabancılarla ilgili konularda yeni bir projenin başlatılması söz konusu olabilir.

Yurtdışı ile bir ticaret başlatabilirsiniz.

Yurt dışında eğitim söz konusu olabilir.

Bir hukuksal mücadele başlatabilirsiniz.

Her ne ise başlatmayı planladığınız olay; her türlü detayı ele alacağınızı ve hiçbir ayrıntıyı gözden kaçırmayacağınız bir yapılanma olacaktır.

Kovalar ve yükselen Kovalar 8

20 Eylül günü Başak burcunun 27°27’ derecesinde Ankara saati ile 08:30’da olan Yeniay’ı siz 8. evinizde yaşayacaksınız.

Dolayısı ile; ortaklarınızla yeni gelirler elde etmek üzere başlatacağınız yeni bir projeleriniz olabilir. Ancak işin mükemmelleşmesi için; ortaktan acımasız eleştirilere maruz kalabilirsiniz.

Farklı ve sıra dışı orijinal olacak olan yeni projeyi başlatırken; her türlü detaya dikkat edilecek, hiçbir ayrıntı gözden kaçırılmayacaktır. 

Fark yaratacağınız kesin.

Balıklar ve yükselen Balıklar 7

20 Eylül günü Başak burcunun 27°27’ derecesinde Ankara saati ile 08:30’da olan Yeniay’ı siz 7. evinizde yaşayacaksınız.

Dolayısı ile evlilik evinizde, partnerinizle birlikte bir şeyleri yeniden başlatmak üzere bir takım projelere adım atılırken; alacağımız acımasız eleştiriler yüzünden ruhumuzda derin yaralar açılabileceği durumlar yaşanabilir. 

Bu nedenle eleştirilerin dozunu aşmamaya özen göstermek gerekir.

Karşındakinin hakkına gösterilmeyen saygı ve toplumsal etiğe ters düşen durumlar nedeniyle; “ani beklenmedik, özgürleşme” hareketleri, evliliklerde beklenmeyen durumları gündeme taşıyabilir.

Yeni bir takım açık düşmanlarınız oluşabilir.

Sağlıkla