Bugün 21 Ekim 2017 Cumartesi Satürn günü, Ay Terazi burcundayken güne başladık.

Ay Akrepteyken sezgilerimizin arttığı bir süreç yaşarız.

Akrep "dönüşerek" hayatta kalmanın burcudur.

Krizler deneyimler ve dönüşerek bir şeylerden kurtulmak, bu sürecin görevidir.

Bu bazen bir tutku ile bağlı olup ta yolunda gitmeyen bir aşk hikayesi de olabilir. Bazen ise yine tutku ile bağlı olduğunuz bir bağımlılığınız olabilir.

Ay Akrep günlerinde yaşamımızda bir takım krizler deneyimleriz.

Yaşanan bu krizlerden ancak bir Akrep sağ çıkar.

Bugünlerde yaşadıklarımızdan “hayat tecrübeleri” ile de güç kazanırken, toplumdan da bir o kadar soyutlanırlarız.

Bu süreçte sezgilerimize yönelik, “tutku, gizem, endişe, korku”, gibi duygulardan beslenilen bir süreç yaşanır.

Ay Akrep’te iken araştırmacı oluruz, dolayısı ile dedektifliği de bu günlerde, derinlemesine araştırmalara gireceğimizden, mükemmellikle yerine getiririz.

Sezgiler bu süreçte mükemmel çalışır

Ay Akrep geçişinde derin duygular; bağımlılık, tutkular, kuşkular, hırs oldukça derin yaşanan yoğun duygulardandır.


 

19 EKİM TERAZİ YENİAY’ININ BURÇLARINIZA ETKİSİ

Koçlar ve yükselen Koçlar 7

Siz bu 19 Ekim Terazi Yeniay’ını; evlilik eviniz olan alanda yaşayacaksınız.

Dolayısı ile daha paylaşımcı olduğunuz ve “ben yerine biz” dediğiniz bir birliktelik olmak üzere evliliğinizi yeniden ele alabilirsiniz. İkili ilişkinize bir de bu şekilde yeniden şans verebilirsiniz.

Boğalar ve yükselen Boğalar 6

Siz bu 19 Ekim Terazi Yeniay’ını; sağlık alanında yaşayacaksınız. Özellikle böbrek ve idrar yollarınızı ilgilendiren sağlık sorunlarınızı önemseyiniz.

Sağlığınız için yaşantınızda yeni bir adım atabilirsiniz.

Ayrıca işyerinizde ki arkadaşlarınızla, ikili ilişkilerinize “karşılıklı saygı” ve uyum konusunda yeni bir başlangıç yapıp, ilişkilerinizi uyumlu bir hala dönüştürebilirsiniz.

İkizler ve yükselen İkizler 5

Siz bu 19 Ekim Terazi Yeniay’ını; çocuklar ve aşk evinizde yaşıyorsunuz. Dolayısı ile iletişiminizi de daha paylaşımcı zeminlere oturtarak yeni başlangıçlar yapabileceğiniz bir yeniay yaşıyorsunuz.

İkili ilişkilerinizde ister çocuğunuz olsun, ister aşk ilişkiniz olsun; “uyum, denge ve karşılıklı saygı” zeminine oturtulan ilişkinize yeni bir başlangıç şansı verebilirsiniz.

Yengeçler ve yükselen Yengeçler 4

Siz bu 19 Ekim Terazi Yeniay’ını; eviniz ve ebeveynlerinizle ilgili alanda yaşıyorsunuz. Evinizde yeni bir dekor olayı başlatabilirsiniz. Bu Yeniay’dan sonra tadilat ve dekor konuları gündeminizi oluşturabilir.

Ayrıca ebeveynlerinizle; karşılıklı saygı konusunda yeni bir başlangıç yapabilir, eskiden “alınmışlıkları” tamir edebilirsiniz.

Aslanlar ve yükselen Aslanlar 3

Siz bu 19 Ekim Terazi Yeniay’ını; kardeş/kuzen veya kardeş yerine koyduğunuz alanda yaşayacaksınız. Kardeşlerinizle uyum ve denge konusunda ikili ilişkilerinizde yeni bir başlangıç yapabilirsiniz.

Yeni bir pazarlama ve ticaret konusuna da el atabilir, özellikle sanatla ilgili bir konuda bir tanıtım ve pazarlama başlatabilirsiniz.

Başaklar ve yükselen Başaklar 2

Siz bu 19 Ekim Terazi Yeniay’ını; “maddi ve manevi değerleriniz” alanında yaşıyorsunuz.

Kendi “öz değerinizi” düşünerek, yeni bir başlangıç yapmak isteyebilirsiniz.

Maddi alanda kazançlarınızı, birikime dönüştürmek adına, yaşamınıza yeni bir düzen getirebilirsiniz. Birikim yapmak üzere belki de biraz “cimri”leşebilirsiniz.

Teraziler ve yükselen Teraziler 1

Siz bu 19 Ekim Terazi Yeniay’ını; “ben ve biz” dengesini kuracağınız alanda yaşıyorsunuz. İkili ilişkinizi gözler önüne sererek ikili ilişkilerinizde yaşayacağınız yeni bir başlangıçtan söz edebiliriz.

Herkese hem örnek olabilir, hem de “uyum ve denge” nasıl sağlanır konusunda bir örnek oluşturabilirsiniz. Herkesin gözü ilişkinizin üzerinde olacaktır.

Akrepler ve yükselen Akrepler 12

Siz bu 19 Ekim Terazi Yeniay’ını; kendi kişisel gelişim alanınızda yaşayacaksınız. Dolayısı ile “kendinize saygı” konusunda bazı yüzleşmeler yaşayabilirsiniz.

Sezgileriniz bu günlerde, doğruyu görme konusunda oldukça, etkili olacaktır.

Dolayısı ile bu farkındalık neticesinde, yeni kararlar alıp, bazı yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

Yaylar ve yükselen Yaylar 11

Siz bu 19 Ekim Terazi Yeniay’ını; sosyal çevrenizde arkadaşlarınız arasında “karşınızdakinin hakkına saygı” konusunda bir Yeniay yaşayacaksınız.

Üye olduğunuz gruplar, klupler ve derneklerde arkadaşlarınızla olan alanda ikili ilişkilerinizde uyum ve denge konusunda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

Oğlaklar ve yükselen Oğlaklar 10

Siz bu 19 Ekim Terazi Yeniay’ını; kariyer yaptığınız alanda yaşıyorsunuz. İkili ilişkilerinizde, karşınızdakinin hakkına saygı ile toplum önündeki duruşunuzu sağlamlaştırmak adına, yeni bir başlangıç yapabilirsiniz.

Kovalar ve yükselen Kovalar 9

Siz bu 19 Ekim Terazi Yeniay’ını; yabancılar, yurtdışı ile ticaret ve yüksek eğitim alanınızda yaşayacaksınız.

Bu alanda ikili ilişkilerinizde “karşınızdakinin hakkına saygı” konusunda yeni başlangıçlar yapacağınız, nezaketi ön plana alacağınız bir Yeniay olacak bu sizin için.

Balıklar ve yükselen Balıklar 8

Siz bu 19 Ekim Terazi Yeniay’ını; ortaklar, ortak gelirler alanınızda yaşıyorsunuz. Özellikle ortaklarınızla ikili ilişkilerinizde, nezaket konusunda da yeni başlangıçlar yapacağınız bir Yeniay olacak bu sizin için.

Ortak gelirleriniz konusunda gelir ve giderleriniz konusunda da, bir denge kurmak için yeni bir düzen ile bir başlangıç yapabilirsiniz.


 


 

Sağlıkla