Bugün 19 Aralık 2017 Salı Mars günü, Ay Oğlak burcundayken güne başladık.

Ay Oğlak burcundayken; üzerimize Oğlak burcun özelliğine göre enerjiler yansır ve yansıtırız. Ay Oğlak burcundan geçerken hepimize biraz  ciddiyet kazandırır ve sorumluluklarımız artar. 

Başardıklarımızla başaramadıklarımız ile kendi değerimiz ile de yüzleşiriz.

İlişkilerde kalıcılık ve ciddiyet Ay’ın Oğlak burcundan geçtiği günlerde karşılaştığımız konulardandır. Flörtler ciddi bir ilişkiye dönüşebilir.

Yalnız bu günlerde “soğuk” ve “mesafeli” olarak algılanırız. Oldukça “gerçekçi” oluruz.

Ay Oğlak’ta hoşgörüden yoksun olduğumuzdan, “sıkıntılı”  iki günlük süreç yaşarız..

Ayrıca Ay Oğlak burcundayken zihnimiz daha açık olur. Daha konsantre ve disiplinli çalışırız.Fakat daha inatçı tavırlar  da sergileyebiliriz. 

“Maddeci” olduğumuz günlerdir. Dolayısı ile “duygu”dan yoksun olduğumuz günlerdir. 

Bu günlerde daha soğuk tavırlar nedeniyle iletişimde pek başarılı olamayabiliriz. 

Mesafeli olur fakat yine de, bugünlerde kurulan dostlukların “kalıcı” olma olasılığı yüksektir.

 

18 ARALIK 2017 YAY YENIAYI TÜRKİYE

 

18 Aralık 2017’de yılın son Yeniay’ı saat 09:30 da Türkiye’nin 6.evinde Yay burcunda 26°31'/Yay derecede yaşıyoruz.

Bu yeniay Türkiye için; 

Güvenlik görevlilerini, askerlerini, polislerini, ordusunu, memurlarını, sağlık görevlilerini, hukukçularını  kapsayan alanda gerçekleşiyor.

Dolayısı ile Türkiye için tüm bu alanda yapılacak yeni girişimlerden söz edebiliriz.

YENİAY ile kavuşum yapan Türkiye’nin 6. evindeki SATÜRN 29°46'/Yay burcunda konumlanmasıyla; Türkiye’nin 29°55'/ İkizler burcunda yer alan AY ile 180 derecelik karşıt açısını 12.evden gerçekleştiriyor.

Yeniay26°31'/Yay’da olup; 27°'/Yay derecesi olduğu kabul edilen “Galaktik merkez” ile etkileşimde olduğundan;

Astrolojide, Galaktik Merkez,  26 derece Yay olup Galaksinin merkezini ifade eder.

Dolayısı ile günümüzde bu merkez 27 derece Yay burcuna kaymıştır,çünkü presesyona göre her 72 yılda 1 derece ilerler. Gökyüzünde aynı noktaya tekrar gelmek 25800 yıl alır.

Herhangi bir göksel olay, 27 derece /Yay ile hızalandığında;  “Tanrısal bilgi” olarak adlandırabileceğimiz enerjiye kanal olunduğu düşünülür.

Dolayısı ile bu merkez herhangi bir olay ile tetiklendiğinde, toplumsal olan etkileri, görmeye başlarız.  

Kollektif veya kozmik bilinçlenme olarak görebileceğimiz bu etkilere,  “evrensel bir ayar” olarak ta bakabiliriz. 

Türkiye’nin altıcı ev konularını ( ordu, askerler ve tüm güvenlik güçleri, memurları, sağlık sektörü, hizmet sektörü, sigortalar, sendikalar,  salgın hastalıklar) olmakla birlikte, “bütünün hayrına kolektif bilgi ile aydınlanacağımız, bir kozmik bilinçten bahsedebiliriz Bu Yeniay’da.  

Ancak bu durum Türkiye’de halk tarafından “hoş” karşılanmayabilir.

Yeniay esnasında YENİAY’ın , “Tanrısal bilgiye kanal olduğu” düşünülür. Dolayısı ile kitleleri ilgilendiren bir kozmik bilinçlenmeden söz edebiliriz.

Yılın son Yeniay’ında böyle bir enerjiyi yaşadık.

Dolayısı ise; Dünya insanlığına bir ayar vermek, veya “insanlığı” fabrika ayarlarına çekmek gibi bir enerji olabilir bunu sonucu.

Transit Mars 26°'/Akrep natal Güneş 26°'/Akrep ile kavuşumda 5.evden 11.evde ki Transit URANÜS’e 24°'/Koç karşıt konumda .

Dolayısı ile Ülke liderinini harekete geçiren, manipüle eden enerjilerle, müttefik olan ülkeler ile üye olduğumuz grupların (NATO, BM, AB v.s)  karşı karşıya gelişlerinden bahsedebiliriz.

11.ev aynı zamanda “gelecek ümitlerimiz” dir. Geleceğe “ümit ile bakabileceğimizin mesajını” yine bu Yeniay’da evrenden alıyoruz.

“Bana bırak” diyen bir görünmez el, Dünya’ya doğru uzanıyor.

Dolayısı ile yılın son Yeniay’ı olan, bu çok özel Yeniay’a böyle bir hikaye eşlik ediyor.

Yılın bu son Yeniay’ında, geleceğin sesini duymak, Tanrı’sal bilgi ile donatılmak ve kolektif bir bilinç ile uyandırılmak oldukça ümit verici… 

 

Yeniay’a eşlik eden SATÜRN 20 Aralık’tan itibaren kendi yönettiği burç olan Oğlak burcuna geçiyor.

Enerjinin değişimi ile;

Disiplin

Kurallar

Sorumluluklar

Ciddiyet

Sistem

dolu bir sürece giriyoruz. 

Satürn’ün Oğlak burcuna geçişi ile toprak soğuyacaktır.Bu durum önümüzdeki 2,5 yıl boyunca oldukça soğuyacak topraklara dikkat çekmekte. 

“Dünya buz kesecek!” diyebiliriz.

Dolayısı ile ısınamayan topraklardan dolayı, tarımın zarar görmesi, beraberinde gelebilecek kıtlık, “az ile yetinme”, alınacak sorumluluklar ve göstereceğimiz sabır ile SATÜRN tepemizde olacağı bu döneme ayrıca başka bir yazımda değineceğim.

Dolayısı, ile kapalı kapılar ardından yapılan, kurallar, sınırlar, kısıtlanma ve engellerle ilgili, geleceğe yönelik atılacak adımların Yeniay’ı bu yılın son Yeniay’ı.

Sağlıkla