Bugün 12 Şubat 2017 Pazar Güneş günü, Ay Başak burcundaykem güne başladık.

Ayın Başak burcuna geçişi ile hizmet konuları devreye giriyor. Detaylara önem verdiğimiz ve analitik zekamızı ön plana çıkardığımız bir gündeyiz. Hesaplı ve kitaplı gitmemiz gereken bir gündeyiz ayrıca.

Temizlik, deyatlar, bugünün özelliklerinden.

Ancak yine Başak burcunun özelliği olan eleştirisel yanımıza da dikkat etmeliyiz bugün.

Ayrıntılar içinde de boğulmamaya önem gösterip,  günün bu enerjisi ile  detaylar, ve “kılı kırk yaran” tavrımız ile çevremize sıkıcı gelmemeye özen göstermeliyiz. 

Acımasız eleştirilerimizle de sevimsiz hale gelebiliriz dikkat etmekte fayda var. Dozu kaçırmayalım.

Günü hijyene  yönelik değerlendirsek;  yaşadığımız alanı düzenlemek bu enerjinin olumlu kullanışı olabilir. Özellikle bahçeniz varsa bitkilerle ilgili enerji sarf etmek oldukça uygundur.

Alternatif tıp, şifacılık ve bitkilere yönelik çalışmalar bugün olumlu sonuç verecektir.

Günü bu şekilde sonlandıracağız.

 

11 Şubat 2017 AY TUTULMASININ burçlarımıza etkisi.

Koç ve yükselen Koçlar 

Yeni aşk ve yeni bir başlangıç.

Koçlar; 11 Şubat Ankara saati ile 03:32’de Ay 22°28’ Aslan burcunda gerçekleşen bu  AYTUTULMASI’nı; çocuklar, aşklar, yetenekler ve hobileriniz alanında yaşıyor olacaksınız.

Çocuklarınızla ilgili kararsız kaldığınız henüz netleşemediğiniz bazı konularda bu tutulmadan sonra bir karara varabilirsiniz. Aşklarınızla ilgili bilmediğiniz bir takım konular tutulma sonrası açığa çıkabilir.

Sizin daha önceden farkında olmadığınız bir yeteneğinizi değerlendirmek ile ilgiliyeni adımlar atabilirsiniz. 

*

Boğa ve yükselen Boğalar 

Evim benim sarayım.

Boğalar; 11 Şubat Ankara saati ile 03:32’de Ay 22°28’ Aslan burcunda gerçekleşen bu  AYTUTULMASI’nı; ev, aile ve ebeveynler alanında yaşıyorsunuz.

Dolayısı ile; eviniz ile ilgili tutulma öncesi netleşmemiş düşünceleriniz, tutulma sonrası bir karara varmanıza yardımcı olacak. Bilmediğiniz bazı konular açığa çıkış ile netlik kazanmanıza neden olabilir.

Evinizin görüntüsü ile ilgili bir dekorasyona da karar verebilirsiniz.

Anne ve babanızla ilgili bilmediğiniz veya sizin için net olmayan bazı konular tutulma sonrası netlik kazanabilir.

 Her şekilde tutulmadan sonra sağlam şekilde ayaklarınızın yere basmasını sağlayacak kararlar alacaksınız.

*

İkizler ve yükselen İkizler 

Et tırnaktan ayrılmaz.

İkizler, 11 Şubat Ankara saati ile 03:32’de Ay 22°28’ Aslan burcunda gerçekleşen bu  AYTUTULMASI’nı; kardeş, kuzen, komşu gibi yakın çevrenizi içeren konular alanında yaşıyor olacaksınız. 

Dolayısı ile; fikirlerinizle ve sözlerinize kendinizi ortaya koyduğunuz yakın çevrenizde dikkatleri üzerinize çekeceğiniz bir Ay Tutulması yaşayacaksınız. Bir takım fikir ve düşüncelerinizi kendinizi ortaya koyarak ifade ediyor ve açıklıyor olacaksınız.

Ayrıca eğitim, ticaret ve medya sektörüyle de ilgili bir Ay Tutulması olacağından bu alanlarda bir takım açığa çıkan durumlardan da söz edebiliriz. 

Bu Tutulmanın etkisi ile belki bu güne kadar kararsız kaldığınız, medya, eğitim ve ticaret alanında henüz netleşmemiş fikirler bir sonuca bağlanmış olacak. 

*

Yengeç ve yükselen Yengeçler 

“Kazanacağım” anahtar kelime.

Yengeçler, 11 Şubat Ankara saati ile 03:32’de Ay 22°28’ Aslan burcunda gerçekleşen bu  AYTUTULMASI’nı; maddi ve manevi değerleriniz alanında yaşayacaksınız.

Dolayısı ile; maddi alanda netleşmemiş olan durumlar, “neyi ne şekilde yapayım ?” düşüncesi artık bu Ay tutulması ile netleşir ve açığa çıkan konular ile bir karara varmanızı kolaylaştırır nitelikte olacak.

Ay tutulması ile açığa çıkan konular sizin hassas tarafınıza dokunabilir. Kendinizi tutulma esnasında huzursuz hissedebilirsiniz. 

*

Aslan ve yükselen Aslanlar 

Yeni bir ben !

Aslanlar, 11 Şubat Ankara saati ile 03:32’de Ay 22°28’ Aslan burcunda gerçekleşen bu  AYTUTULMASI’nı; kendiniz ve imajınız alanında yaşacaksınız.

Dolayısı ile; bu Ay tutulmasında karakteriniz ve kimliliğiniz ile ilgili daha çok sizi tanınır yapan olaylar söz konusu olup, toplum önünde ki kimliğini açığa çıkacak olaylar yaşanabilir. Bununla  birlikte  sağlam, ayakları yere basan bir duruş sergileyebilirsiniz.

Kalp sağlığınızla ilgili de dikkatli olmanız gerektiği anlaşılıyor haritadan Aslanlar için .

*

Başak ve yükselen Başaklar 

Mutluluğun anahtarını bu kendi iç dünyanıza açılan kapıyı açarak kullanıyorsunuz.

Başaklar, 11 Şubat Ankara saati ile 03:32’de Ay 22°28’ Aslan burcunda gerçekleşen bu  AYTUTULMASI’nı; iç dünyanız ve kişisel gelişim alanınızda yaşayacaksınız.

Dolayısı ile kendi kişisel gelişiminizde aldığınız kararlarda bir netlik kazanacak. Kişisel gelişim ile ilgili her detayı tek, tek inceleyeceğiniz bir süreç yaşadınız muhtemel. Bu Ay tutulmasından sonra bu oluşumunuzla ne kadar hazır olduğunuz konusunda bir netlik kazanabilirsiniz. Yada kendinizde eksik gördüğünüz alanları belirler ve bu yönlerinizi geliştirmek üzere bir izolasyon sürecine daha karar verebilirsiniz.

*

Terazi ve yükselen Teraziler 

Hayır kurumunda başkan olup organizasyon becerinizi göstereceksiniz.

Teraziler, 11 Şubat Ankara saati ile 03:32’de Ay 22°28’ Aslan burcunda gerçekleşen bu  AYTUTULMASI’nı; sosyal çevrenizde ve arkadaşlarınız alanında yaşayacaksınız.

Sosyal çevrede üye olduğunuz gruplarda, hayır kurumlarında, sosyal çevredeki arkadaşlarınız içinde ilişkiler konusunda bir netleşme ve gizli olan bir takım ilişkilerin açığa çıkışı ile “ne yapmak istediğiniz”  konusunda netleşebilir ve ona göre adım atabilirsiniz. 

Hak, hukuk, adalet ve karşınızda ki kişinin hakkına saygı bu Ay tutulmasında sizin konunuz oluyor.

*

Akrep ve yükselen Akrepler 

Bu tutulma sonrası “gizemli” duruşunuzla  karizma kazanacaksınız.

Akrepler, 11 Şubat Ankara saati ile 03:32’de Ay 22°28’ Aslan burcunda gerçekleşen bu  AYTUTULMASI’nı; kariyer ve toplum önünde sergilediğiniz duruşunuz alanında yaşayacaksınız.

Kariyer alanınızda,  otoriteniz  ile gizli kalmış bir takım gizemli konuların açığa çıkışını yaşayabilirsiniz. Kariyeriniz ile ilgili netleşmemiş konular bu  tutulma sonrası netleşebilir ve bu sayede bir karara varabilirsiniz.

*

Yay ve yükselen Yaylar 

Seyahatler, yüksek eğitim ve yurtdışı ufuktan belirir.

Yaylar, 11 Şubat Ankara saati ile 03:32’de Ay 22°28’ Aslan burcunda gerçekleşen bu  AYTUTULMASI’nı; yüksek eğitim, eğitmenlik,  inançlarınız, hukuk, ticaret ve yurt dışı konuları alanında yaşayacaksınız.

Yüksek eğitim alanınızda, kararsız kalmış olabilirsiniz. Tutulmanın etkisi ile fikirleriniz netleşir ve ne yönde gitmeniz gerektiğinin kararına varabilirsiniz. Belki yurt dışında bir eğitim düşücesi ile karar aşamasına gelebilirsiniz.

Hayatınızda yurtdışı ile ilgili veya yurtdışı ile yaptığınız ticaretle ilgili bir takım açığa çıkan konular ile netleşebilirsiniz.

*

Oğlak ve yükselen Oğlaklar 

Sağlam ve kalıcı kararlar ile ortaklıklarınızı şekillendirebilirsiniz.

Oğlaklar, 11 Şubat Ankara saati ile 03:32’de Ay 22°28’ Aslan burcunda gerçekleşen bu  AYTUTULMASI’nı; ortaklarınız ve başkaları üzerinden elde ettiğiniz gelirleriniz alanında yaşayacaksınız.

Ortaklarınız, kredileriniz ve ödemeleriniz ile ilgili bilmediğiniz bir borç tutulma sonrası açığa çıkabilir.

Netleşmemiş bir miras olayınız bu tutulmanın etkisi ile açığa çıkabilir.

*

Kova ve yükselen Kovalar 

Evlilikler şekilleniyor.

Kovalar, 11 Şubat Ankara saati ile 03:32’de Ay 22°28’ Aslan burcunda gerçekleşen bu  AYTUTULMASI’nı;  partner ve açık düşmanlar evinizde yaşayacaksınız.

Dolayısı ile eşiniz ile aranızda netleşmemiş bazı olaylar bu tutulma sonucu açığa çıkan olaylarla bir karara varabilirsiniz.

Açık düşmanlarınızın kimler olduğunu bu Ay tutulması size gösterir.

*

Balık ve yükselen Balıklar 

Sağlıklı yaşam için kesin kararlar alıyorsunuz.

Balıklar, 11 Şubat Ankara saati ile 03:32’de Ay 22°28’ Aslan burcunda gerçekleşen bu  AYTUTULMASI’nı; sağlık iş yeriniz, günlük rutin işleriniz, iş arkadaşlarınız, yardımcılarınız ve evcil hayvanlarınız ile ilgili alanda yaşayacaksınız.

Dolayısı ile; daha önceden bilmediğiniz  bazı sağlık sorunlarınız ile ilgili bu tutulma bazı sorunlar açığa çıkarabilir. Bu nedenle sağlığınızı ilgilendirecek bir takım kararlar alabilirsiniz.

*

Sağlıkla

Özlem Çetinkaya YILMAZ