Bugün, 11 Temmuz Salı Mars  günü; Ay Kova burcundayken güne başladık. 

Ay Kovada iken; kitlelere hitap ederiz, dolayısı ile özellikle medya sektörüne ve reklam sektörü bu iki günlük süreci değerlendirebilirler.

Ay’ın Kova burcundan geçerken yapılan reklamlar, kitleleri etkilediğinden “ses getirir”. 

Gelelim Ay Kova burcunda ki diğer hareketlerine.

Ay Kova burcundan geçerken bir kere “özgür” olmalıyız. 

Her türlü kısıtlanmaya karşı çıkarız. 

Hatta Ay Kova’dayken en çok ayak bağı olan ilişkilerimizden kurtulmak isteriz.

Bu iki günlük süreçte asi oluruz. Sıra dışı ve farklı olup, bu günlerde farklı davranırız.

Özellikle bugünlerde bireysel ama kolektif için hareket ederiz.

Herkesin hayrına olan konuları seçer ve tek başına sonuçlandırırız.

Gözü pek ve ne yaptığını bilir şekilde olayların üstüne gideriz.

Kova insanları da, İkizler gibi “haber” iletirler. Ancak bu haberler ikizlerde ki gibi yüzeysel,  haberler olmazlar. Daha çok bunlar üst oktavdan alınan bilgilerdir.  

Dünya insanını aşan, onu daha ileriye taşıyacak bu bilgiler veya haberler özellikle Kova günlerinde yapılır.

Kova günlerinde kitleleri harekete geçirebiliriz.

Diğer taraftan Kovayı bir Koç gibi tek başına kahramanlık yapan biri olarak görmeyin, Koç sonunu düşünmez, Kova ise gayet net ileriyi görür. 

Ayrıca bütünün hayrı için Kova kendini bir ekibin içine, ekibin bir parçası olarak ta kolayca adapte edebilir. Yeter ki kitlelere faydası olsun.

Ekip halinde yapılan bilimsel çalışmalar tam bir Kova karakteristiğidir. Bu yüzden keşifler, buluşlar daha çok Kova günlerine rastlar.

Modern  Astrolojiye göre Kova burcunu Uranüs gezgeni temsil eder.

Uranüs: sıra dışı hiç beklenmedik sürpriz ani gelişen olayları anlatır. 

Keşifler.

Ani birden ortaya çıkan olaylar.

Marjinal ve devrimci hareketleri temsil eder.

Özgürlük.

Uranüs teknoloji ve üst oktav uzay bilgisidir.

9 TEMMUZ OĞLAK DOLUNAY’ININ BURÇLARINIZA ETKİSİ

Koç ve yükselen Koçlar 10

Bu Dolunayı siz;  kariyer alanınızda yaşıyorsunuz. Ani bir karar alıp bazı durumlar ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Yalnız sonunu iyi düşünmelisiniz. Heyecanla verilmiş kararların sonradan çıkarabileceği durumlar ile yüzleşebilirsiniz. Bu nedenle iyi düşünüp öyle adım atmanızı tavsiye ederim.

Ayrıca anneniz ile ilgili bir sağlık durumu da söz konusu olabilir. 

Boğa ve yükselen Boğalar 9 

Bu Dolunayı siz; yüksek eğitim, akademisyenler, din adamları ve din konuları, hukuk ve hukukçular ile ilgili alanda yaşayabilirsiniz.

Özellikle bu alanda ağır işleyen işlerin gündeme gelişini yaşayabilirsiniz. Yurt dışına sanat , ve gurme temalı bir yolculuk yapmak isteyebilirsiniz. Takip eden 15 gün içinde bu alanda bir karar ile karşılaşabilirsiniz.

İkizler ve yükselen İkizler 8

Bu Dolunayı siz;  başkaları üzerinden elde edilen gelirleriniz alanında yaşanıyor olacak. Dolayısı ile Kredi, borç, vergi, miras konuları gündeme gelebilir. Bilmediğiniz bir borç gündeme gelebilir.Birlikte iş yaptığınız ortaklardan gelen gelirler gündem olacaktır.

Bu konum ayrıca sağlık açısından bakılırda özellikle eller ve akçiğerlerle ilgili olan bölümlerde ki ameliyatlara dikkat çekmekte. 

Bu ameliyatları özellikle ay İkizler burcundan geçer yaptırmamanız tavsiye edilir.             

Yengeç ve yükselen Yengeçler 7

Bu Dolunayı siz;  eş ve ortaklarınızla ilgili olan evinizde yaşıyorsunuz. Dolayısı ile ya eşinizle veya birlikte ortaklık yaptığınız kişilerle ilgili olarak ya bir ev alımı veya tamamen barınma ve korunma konularıyla ilgili bir durum yaşanabilir.

Astrolog olanların bu süreçte karşılarını ilişkiler ile ilgili alanda danışmanlıklar gelebilir. Empati yeteneğiniz açığa çıkabilir.

Bu Dolunay ayrıca size “açık, açık” düşman olan kişileri de açığa çıkarır. 

Aslan ve yükselen Aslanlar 6

Bu Dolunayı siz; sağlık alanınızda yaşıyorsunuz. Özellikle kalp bölgesinde bir sağlık sorununuz gündeme gelebilir. Ayrıca iş yerinizde ki arkadaşlarınızla ilgili bazı yaratıcı ve sanatla ilgili yönler olabileceği gibi onlardan birinin yöneticiliği ile ilgili bir durum açığa çıkabilir. Takip eden 15 gün içinde içinizden birinin terfi ettiğini görebilirsiniz.

Başak ve yükselen Başaklar 5

Bu Dolunayı siz; çocuklarınızla ilgili alanda yaşıyorsunuz. Onlarla ilgili bir sağlık konusu veya şifalanmalarla ilgili bazı durumlar yaşanabilir. Ayrıca aşk hayatınız, hobileriniz, sanat, ve yaratıcılığınız ile ilgili alanda yaşayabilirsiniz. 

Terazi ve yükselen Teraziler 4

Bu Dolunayı siz; ebeveynleriniz, aileniz ve atalarınız gibi alanda yaşıyor olacaksınız. Onlarla ilgili bir konu üzerinde özellikle “adalet” gibi bir durum açığa çıkabilir. Yaşadığınız alanda bir dekorasyon fikride bu 15 günlük süreç içinde gündeme gelebilir.

Akrep ve yükselen Akrepler 3

Bu Dolunayı siz; eğitim, kardeş, kuzen gibi yakın akrabalarınız alanında yaşıyorsunuz. Onlarla ilgili bir bilgi bu Dolunay’da size ulaşabilir. Takip eden 15 gün içinde ayrıca iletişim, medya,reklamcılık, ticaret alanında da bir takım fırsatlar durumlar daha önceden yaptığınız yatırımlarınızla ilgili (bu ille maddi olmak zorunda değil, örneğin bir başvuru) sonucu bu süreç içinde karşınıza gelebilir.

Yay ve yükselen Yaylar 2

Bu Dolunayı siz maddi ve manevi eviniz olan ikinci evinizde yaşıyorsunuz.Maddi manevi kazanımlar, gelirler, yatırımlar, taşınabilir mallar, verdiğimiz borçlar ile alakalı olarak  açığa çıkan yeni durumlar yaşayabilirsiniz. Mesela unutulmuş bir borç veya alacak karşınıza çıkabilir.

Oğlak ve yükselen Oğlaklar 1

Bu Dolunayı siz kendi motivasyon alanınızda yaşıyorsunuz. Kendinizi ifade edişiniz, imajınız ve dış Dünya’ya verdiğiniz mesaj ile dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Fiziksel görünümüz özellikle iskelet yapınız ile dikkatleri çekebilirsiniz.

Kova ve yükselen Kovalar 12

Bu Dolunayı siz;  kendi kişisel gelişim alanınızda yaşıyorsunuz. Dolayısı ile bu süreç içinde inzivaya çekilmeniz ve kendi iç Dünya’nızı geliştirmek üzere bir döneme adım atabilirsiniz. Ayrıca bu Dolunay’da bir hastane veya kapalı yerde kalma durumu du söz konusu olabilir.

Bazı gizli tuttuğunuz konularda açığa çıkabilir. Muhtemelen teknolojik alanda gizlediğiniz bazı belgelerin ifşa olması gibi yaşanabilir bu dururm.

Balık ve yükselen Balıklar 11

Bu Dolunayı siz;  sosoyal çevrenizde arkadaşlarınız alanında yaşayacaksınız. Ayrıca üye olduğunuz gruplar, dernekler veya sosyal mecrada ki gruplarda bazı romantik durumların açığa çıkması olarak yaşayabilirsiniz bu Dolunay’ı.

Ayrıca işten gelen geliriniz bu gruplar ile alakası varsa ifşa olma durumu da yaşanabilir.

Sağlıkla