Bugün 11 Nisan 2017 Salı Mars gününde, Ay Başak burcundayken güne başladık.

Bu günlerde herkes bir parça Başak burcu insanı gibi olur. 

Buda şu demek oluyor. Bu süreçte hepimiz biraz daha detaycı, titiz, analitik düşünür, eleştirel yaklaşır ve ayrıntıya önem veriririz.

Başak burcunun yönetici gezegeni Merkür etkisi ile; daha zekice düşündüğümüz günlerdir. Her şeyi çok yönlü düşünür ve mükemmeli yakalamak için elimizden geleni yaparız. 

Yaptığımız işin kusursuz olmasını istediğimizden, çevremizdeki kişileri de acımasızca eleştirebiliriz. Bu yönüyle de Ay Başak burcundayken dikkat etmemiz gerekir.

Eleştirilerimizle kırıcı ve itici olabiliriz.

Bu günleri daha çok kendi kişisel bakımımız ve evimizin temizliği ve düzeni için değerlendirebiliriz. Böylelikle başka insanlarla fazla iletişim kurmaz, kırıcı tarafımızı da kontrol altına almış oluruz.

Özellikle Merkür  retro iken bu duruma ayrıca önem vermeliyiz. Başkaları ile iletişimden uzak durup, önemli olan görüşmelerimizi başka günlere denk getirmemiz yerinde olur.

Saat 09:07’da Koç burcunda Koç-Terazi aksında 06°07' derecesinde 5.evde bir DOLUNAY yaşıyoruz.

Dolunay’a detaylı bakarsak; 11 NİSAN DOLUNAY’ını aşağıda detaylı olarak anlattım.

 

11 NİSAN 2017’de İstanbul saati ile 09:07’da Koç burcunda Koç-Terazi aksında 06°07' derecesinde 5.evde bir DOLUNAY yaşıyoruz.

DOLUNAY:Dolunay’da gizli gerçekler açığa çıkar ve gözler önüne serilir.

“Gerçeklerin birgün açığa çıkma gibi huyu vardır sözü” Dolunay’ları anlatan çok doğru bir cümledir.

Terazi burcu: Ben değil, biz dengesini anlatır. İkili ilişkiler, diplomasi, finansal dünya, estetik güzellik ve aşk ilişkileri Terazi burcu ile temsil edilir.

Meslek olarak; diplomatlar, politikacılar, hukukçular, sanatçılar, mimarlar, dekoratörler, modacılar, kozmetik sektörü, ilişki uzmanları ve güzellik uzmanlarının temsil edildiği burçta gerçekleşen bir Dolunay.

5. ev: Aşk, çocuklar, hobilerimiz, yeteneklerimiz, sanatsal faaliyetlerimiz, spor ve yapmaktan keyif aldığımız işler 5. ev ile temsil edilir.

BU DOLUNAYIN KONUSU:

Dolayısı ile tüm bu konularla ilgili; yani aşk ilişkilerimiz, çocuklarımızla ilgili durumlar, bir bilinmedik hobiniz, gizli bir aşkınız ile ilgili bilinmeyen durumlar bu DOLUNAY ile açığa çıkabilir.

Politikacılar, diplomatlar ve hukukçular ile ilgili bazı bilinmedik konularında açığa çıkışı yaşanabilir bu Dolunay ile.

Dolunay’ı takip eden gezegen retroları ile oldukça ilginç ve biraz da zorlayıcı testlerin devreye girdiği bir dönem bekliyor hepimizi. 

“Adil” olmak, vereceğimiz en önemli sınavımız.

SABİT YILDIZLAR:

KAD 00°55'/   kavuşum REGULUS 01°00'/Başak

REGULUS: Kraliyet yıldızlarından biridir.

YILDIZIN ETKİLERİ:Kraliyetle ilgili büyük yıldız soylu sınıf, hırs, uyanıklık, büyük güç, durum, liderlik, ani çöküş, kazalar, şiddete neden olur. 

Regulus’un sınavları: “İntikam almamak koşulu ile ödüllendirilmek Regulus’un sınavıdır”

Karşımıza; dürüst olmak, kibir, ego, affetmek ve intikam ile ilgili sınavlar çıkar.Bunlarla ilgili önümüze konulan sınavları aşamazsak eğer; Kraliyet yıldızlarının etkileri şiddetli olur.

Haritada bu yıldız KAD ile kavuşuyor. Dolayısı ile; bu yıldız kadersel olarak etkilidir. Ancak Kraliyet yıldızları kişileri ciddi sınavlara tabii tutarlar. Sınav eğer başarı ile geçilirse ancak kişiler ödüllendirilir.

Diğer türlü sınavı geçemeyenler ise; toplum önünde gözden düşer ve alaşağı olurlar.

MC 17°55'/Kova kavuşum SUALOCİN 17°36'/Kova

Sualocin Dephinus (The Doplhin) 17°Kova/Aquarius22'

YILDIZIN ETKİSİ: Etkileyici bir karakter. Aynı zamanda naiflik, bir yanda çocuksu bir çekingenlik, diğer bir yanda aşırı güven.

Dolayısı ile tepe noktasını anlatan MC noktasının bu yıldız ile kavuşması. Özellikle ülke liderleri, patron ve yönetici konumunda olan kişilerin; kendilerine duydukları aşırı güven, naif ve etkileyici kişilikleri ile kendilerini göstermeleri olarak değerlendirebiliriz bu durumu.

SABİT YILDIZLARIN DOLUNAY KONUSU:

Özellikle lider ve yönetici olan pozisyonda olan kişilerin kendilerine aşırı güvenleriniz söz konusu olduğu ancak kadersel olarak ta; “intikam almak” konusunda sınavlara tabii olacağı bir durum yaşanabilir. 

Hayat önünüze  “intikam almak” üzere bir takım fırsatlar yaratacaktır. Ancak kaderinizi yapacağınız hareket belirleyecektir.

1) Ya intikam almayarak yani afederek; Regulus tarafından ödüllendirileceğiniz bir sonuç yaşayacaksınız. Veya 

2) Önünüze konan sınavları aşamayarak, intikam alacaksınız, bunun neticesinde gözden düşme, alaşağı olma ve çöküş yaşayacaksınız.

11 NİSAN DOLUNAY’IN TÜRKİYE’YE ETKİSİ

 

11 NİSAN 2017’de İstanbul saati ile 09:07’da Koç burcunda Koç-Terazi aksında 06°07' derecesinde bir DOLUNAY yaşıyoruz.

DOLUNAY TÜRKİYE’nin  5.evinde MERKÜR’ünün üzerinde gerçekleşiyor.

“TÜRKİYE’nin GENÇLERİ üstlendikleri SORUMLULUKLAR ve aldıkları  YARALAR”

Türkiye ile ilgili gizli olan açığa çıkmamış haberlerin özellikle ani beklenmedik şekilde müttefik ülkeler tarafından ve özellikle ülke liderleri tarafından yapılacağını görebiliyoruz. Bu haberlerin abartılı etkileri görülebilir.

Bir başka yoruma göre Türkiye’nin gençlerini ilgilendiren, aldıkları sorumluluklar (Merkür+Satürn) ve aldıkları yaralar, özellikle müttefik olduğumuz ülkeler tarafından ani beklenmedik şekilde bir durum ile bir açığa çıkış yaşanabilir. Ülke gençliği acı çeker fakat bunun nedenini bilemeyebilir. Kendisine faydası olamazken başkalarına bu yolda yön gösterebilir.Ülke gençliği almış olduğu yaraları şifalandırma fırsatları ile; bu dolunay’da yüzleşebilirler.

Saat 21:19’da Ay boşluğa giriyor. Akışta kalacağız gün bitene kadar.

Yarın: Dolunay’ın burçlara etkisi

Sağlıkla