Bugün; 5 Mayıs Perşembe günü Ay Koç burcundayken güne başladık.

Ay sabah saat 07:18’de boşluğa girecek. 

Ay boşluktayken  herhangi yeni bir iş başlatılmaması tavsiye edilir. Bunun yerine daha önceden başlamış olan işleri;  olaylara müdahele etmeden akışta kalarak takip etmek en doğru davranış şeklimiz olur. 

Çünkü Ay boşlukta ilerlerken;  enerjiler kontrol edilemez ve güçlü olur. Dolayısı ile olayların gidişatına müdahele edemez ve genelde çıkan sonuçlardan da hoşnut kalmazsınız.

Bu nedenle Ay boşlukta iken “akışta kalmak” en doğru davranış şeklimiz olur.

Ay akşam saat 20:11’ de Boğa burcuna geçecek.

 Ay Boğada iken dünyevi zevkler gündeme gelir. Her türlü keyif bu iki günün gündemini oluşturur. Dokunmak duyusu ile cinsel zevkler önem kazanacağı gibi, tad alma, kokular gibi kişiyi ayrıca duyusal olarak besleyen her türlü keyif önemlidir bu günlerde. 

Ay Boğa burcuna geçtikten sonra başlatılan somut işler yolunda giden ve çabuk netice alınan işler olabilirler..

Eğer ortaya somut bir şeyler koymak istiyorsanız, (elle tutulur, gözle görülür ve kolaylıkla kabul edilebilecek) Ay’ın Boğa burcundan geçişi kadar uygun günler düşünülemez.

Genelde sakin ve huzurlu bir gün geçirmek için çaba harcarız bugün…

AYIN AÇILARINA BAKARSAK:

Ay-Uranüs 0

bu açı ile; sizi geçmişin sorunlarını çözmeye davet ediyor olabilir…

Evren’de askıda kalan sorunlarınızı çözmeyi deneyebilirsiniz bugün.

Unutmuş olduğunuz bir çok olay hafızanızda  canlanabilir. Gün size aniden yaşatacağı sürprizlerle bu fırsatları sunuyor olacaktır. 

Farkında olup işaretleri görmeye, evrenin mesajlarını okumaya çalışın.

Bu konum sizde bilinçaltı temizliği de yapabilir. Gökyüzünün bu konumu boşuna oluşmamıştır.  Bir takım aydınlanma ve aniden fark edilecek olaylarla duygusal arınma gerçekleşebilir. Farkında olun…

Bugün özellikle su elementine mensup olanlar YENGEÇ, AKREP ve BALIK burçlarında olanlar veya yükselen burçu bu gruba denk gelenlerin, “ilahi bilgiyi” öte alemden adete çektikleri görülebilir. 

Sezgiler de maksimum düzeyde çalışacaktır ayrıca.

Bilinçaltımız adeta geleceği bilir ve bize bunu açığa çıkarır. Zihnimizde  o güne kadar kapalı olan kapılar aniden açılabilir. Ve birden, oldukça tanıdık bir duygu ile karşılaşabilirsiniz…

Aniden “ben bunu daha önce yaşamıştım !” duygusunu yaşayabilirsiniz….

Kısaca DEJAVÜ içinde olursunuz.

Ya da bir olayı bildiğinizi fark eder, fakat o bilginin size nasıl geldiğini bilemeyebilirsiniz, basit olarak açıklaması olamayan fakat sonuç olarak: sizi bilinçaltından uyaran bir ruh hali…

 Yine de gün içinde hiç aklına gelmemişleri yaşamaya ve bir çok sürpize hazırlıklı olun..

*****  

6 MAYIS YENİAY’I

YENİAY’IN ŞİFRELERİ:

GÜNEŞ ve AY 16 derece 41 dakikada Boğa burcunda  5. evde.  8. ve 9. ev konularını da birlikte taşıyor. Ayrıca MERKÜR Rx kavuşumlu (21 derece 04 dakikada ) 7 ve 9 ev konularını da içeriyor. 

Ayrıca Yeniay’ın yöneticisi VENÜS 8 derece 21 dakika ile Boğa burcunda.

YENİAY bir taraftan 9.evde JÜPİTER/ Başak Rx 13 derece 15 dakika ile  ve 18derecede ki KAD Rx ile kavuşum yaparak  120 derecelik “Büyük Toprak Üçgeni” açısın bir köşesiniı oluşturuyorlar. Diğer taraftan;  PLÜTO/Oğlak Rx 17 derece ve 24 dakikada 120 derecelik açıyı kurup Büyük Toprak Üçgen açısını oluşturuyorlar.

YENİAY’ın “Büyük Toprak Üçgen”’inde  kontak kurduğu diğer tüm gezegenler Retro durumdalar.

ASC yön. JÜPİTER/Başak Rx 13 derece 15 dakika da “kıstırılmış burç” olarak 9.evde ve KAD Rx kavuşumlu.

BU YENİAY’IN ANLAMI:

Bu Yeniay; tüm geçmiş konulara dönüp özellikle kalıcı ve sağlam adımlar atmak üzere (büyük toprak üçgeni);  

-geçmiş aşk ilişkilerinde iletişim kaynaklı konular, 

-çocuklarımızla ilgili iletişimimizde geçmişe dayalı bazı konular, 

-yaratıcı tarafımımızla bazı iletişime dayalı konuları yeniden ele alıp; 

geçmişte sorun olmuş bazı konulara yeniden bir yön vermek için, Gökyüzü bu Yeniay ile birlikte bir fırsat sunuyor olacak.

Bazı içinize ukte olmuş konular bu retro gezegenler topluluğu ile zaten önünüze gelecek. Hangi konu sizin hayatınızda sorun ise bu Yeniay ile o konuyu yeniden ele alıp, yeni bir yön verebileceğiniz bir başlangıç yapabilirsiniz.

Güneş kimlik ve mantıklı tarafımız Ay ise içgüdü ve duygusal beslendiğimiz alan olarak Bu Yeniay’da retro Merkür ile kavuşum yapması, Birşeyleri “yeniden düşünmek ve akıl süzgeçinden geçirmek” geçirmek için eski hataların düzeltilmesine fırsat verdiği gibi yeni atılacak adımlarda bunlardan edilen tecrübelerin göz önünde bulundurulacağı fırsatları barındırıyor olacak. Merkür özellikle iletişim nedeniyle yaşanmış sorunlara yeni fırsatlar yaratacak diye bakabiliriz bu Yeniay’a.

6 Mayıs aynı zamanda bir Hıdırellez günü. Her sene 6 Mayıs’ta kutladığımız bugünü bu sefer toprak burcunda (Boğa) bir Yeniay ile karşılıyor olmamız da Boğa burcunun yeşeren canlanmaya başlayan doğasal yapısına da çok uyuyor. Gökyüzünde oluşan bu “Büyük Toprak Üçgeninde”  sağlam konulara kalıcı adımları atabileceğimizi de gösteriyor. Yeter ki adım atalım.

Doğa’nın kucağında toprağın sunduklarını ele alarak her şeyi yeniden gözden geçirmeliyiz. Ve her şeyden önce “doğa”ya saygımızı yeniden ele almalıyız. 

Geçmişte yapılan hataların faturası, daha fazla büyümeden mesela.

Örneğin; “GDO lu tarımı” yeniden gözden geçirme ve geçmişten ders alma zamanıdır mesela. Bunun gibi bir çok konular  gelecek bu gezegen retro konularında önümüze ve artık ciddi ciddi kalıcı adımlar atılmak zorunda.

İşte bu Yeniay ile her şeyi yeniden ele alma zamanındayız ve bu fırsatı değerlendirmeliyiz.

İki hafta sonra Dolunay gerçekleşene kadar bu konuları masaya yatırmalı ve gerekli girişimleri yapmalıyız.

Yarın; bu Yeniay Türkiye için ne anlama geliyor? 

Sağlıkla