Bugün; 25 TEMMUZ Pazartesi Ay günü; Ay Koç burcundayken güne başladık. 

Ay Koç burcundayken heyecanlı, neşeli ve bir çocuk gibi meraklı oluruz.  Bir çocuk heyecanı ile her şeye ilgi duyar fakat hevesimizi çabuk kaybedebiliriz.

“Maymun iştah”lılığımız tutar.

Ay’ın koçtan geçtiği günlerde heyecanımızı zapt edemez; enerjik, sabırsız, meraklı, cesur ve atak oluruz. 

Aklımıza gelen bir şeyi hemen başlatmak isteriz. Sonunu düşünmeden kalkıştığımız işler yüzünden de başımız derde girer. 

Aşırı cesaretimizden; kaza riskleri en çok bugünlerde artar.

Bugünün enerjisi ile yeni başlangıçlar yapacak enerjiler devrede olur.

Duygusal olarak ta, yeni ve saf olana çekiliriz.

 

Önümüzdeki günlere ışık tutacak olan ve sene başında paylaştığım (http://www.oncevatan.com.tr/images/upload/image/2015/12___/26%20ARALIK/16-.jpg )

ve bayramda paylaştığım (http://www.oncevatan.com.tr/gunun-gokyuzu-kalitesi-bugun-3-temmuz-pazar-gunes-gunu-makale,36144.html );

yılın 2. arınsa ışık tutan tutulmalar ve gezegen hareketlerini paylaşmaya devam ediyorum. 

Zamanı geldiğinde geniş ve detaylı genel olan Dünya ve Türkiye için olan paylaşımları yapacağım. Sene başında bunları da gazeteye göndermiştim, bunları gazeteden talep edebilirsiniz.

Bugün 

İKİZLER VE YÜKSERLEN İKİZLER

2. AY TUTULMASI-18 AĞUSTOS__YÜKSE EĞİTİM; YURT DIŞI_

Yurt dışında eğitim için bireysel çabalarınız olabilir. Farklı şekilde bireysel hareketlerinizle dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Bu konuda bazı yeni projeleriniz açığa çıkabilir.

*

3.MERKÜR Rx-31 Ağustos- 21 Eylül (25 Ağustos- 29 Eylül)_

 “Odaklanma sayesinde oluşan olumsuzlukları aşabilirsiniz.”

Aile ve ebeveynlerinizle aranızda anlaşmalarda sorun yaşayabileceğiniz bir dönem.

Bu nedenle bu günlerde kurduğunuz iletişime dikkat etmenizde fayda var. Bıraktığınız haberler yerine ulaşamayabilir.

Bu dönemde evde bazı eşyalarınızın kaybolması da mümkün olabileceği gibi; daha önceden kayıp olan eşyalarınızı ararsanız kolayca bulabilirsiniz.

Bu dönemde kafa karışıklığı yaşayabilir, olaylara odaklanamayabilirsiniz. Bunun farkında olarak özellikle ailenizle ilgili kurduğunuz iletişimlerde kontrollü olmalısınız.

*

2 . GUNES TUTULMASI -1 EYLUL__AİLE;EV_

Ebeveynlerinizle kurduğunuz iletişimlerde eleştirilerin dozu önemli olan bir Güneş Tutulması. Karşılıklı yaralanmalar ve sonucunda şifalanmalar olan bir Güneş Tutulması. Keşke hiç kalpler kırılmasa ama; yaşamadan öğrenilen bir şey de yok bu nedenle tekamülümüz için almamız gereken bazı dersler vardır hayatta, en sonunda olayları tatlıya bağlamak önem taşıyacak. Ebeveynlerinizin eleştirilerini biraz hafif alırsanız ve ya gerekli dersi çıkarırsanız bu Güneş Tutulması da misyonunu yerine getirmiş olacak.

*

9 EYLÜL JÜPİTER TERAZİ BURCUNA GEÇİYOR 

Bolluk ve Şans gezegeni JÜPİTER size alanında iki yıl boyunca 19 Eylül 2016’dan, 1 Ekim 2017 tarihine kadar aşk şans, bolluk bereketini sunacak.

*

3. AY TUTULMASI- 16 EYLUL__KARİYER_

İşyerinizde başkalarına yardım eli uzatan biri olarak kariyer hayatınızda olumlu sonuçlar alıyorsunuz. Ayrıca iş yerinizde de ihtiyacı olanlara yardım eli uzatmanız ile siz de şifa buluyorsunuz.

*

4.MERKÜR  Rx-20 Aralık - 6 Ocak (15 Aralık- 12 Ocak)_

 “Olaylara odaklanmaya çalışarak oluşacak olumsuzlukların üstesinden gelebilirsiniz.”

Ortak gelirleriniz ve ödemelerinizi ilgilendiren alanlarda yaşanabilecek bazı problemlere dikkat çekiyor gökyüzü. Bu dönemde planladığınız bazı ödemeleriniz gerçekleşmeyebilir. Data kaybına da dikkat edip, tekrar, tekrar kontrol etmeniz gereken ödemeleriniz olabilir.

Ortaklarınızla aranızda kuracağınız iletişime, sözlü ifadelerinize dikkat etmeniz gereken bir dönem olacak.

*

Ancak tekrar ediyorum, olayların burçlarınızda hangi alanları etkilemesinden daha çok asıl olan olayın kendisinin ne anlattığıdır.

“Burç” olayı; örneğin bir  yemekte iseniz, aldığınız “bir yudum çorba” olabilir ancak. 

Bu nedenle astrolojiyi burçlardan ibaret sanıp, sadece burçlarla ilgilenmek yerine; gökyüzü hareketlerini takip etmeniz, sizin gelecek ile bilgi almanız için önemli olduğundan, günlük gökyüzü konumlarını, yeniay ve dolunay yorumlarını, Ay ve Güneş tutulmalarını, gezegen hareketleri için yazılan yazıları okumanızı  tavsiye ediyorum.

Bunları da bir çok astrolog her gün sizinle paylaşıyor zaten. 

Son bir dip not:

Eskiden beri, “müneccimbaşı” diye bildiğiniz ve zamanının astromları olan ( Ibni Ezra, Ebu Ma’şer, Ebu Ali El Hayyat,  Photelemy, Ebertine, Kepler gibi) “yıldız ilmine ve gökyüzüne”, gönül vermiş, bunu araştıran bir çok değerli astrologlar  yaşamıştır. 

Zamanının astrologları olan bu kişilerin geriye bıraktığı eserler, o günlerin  imkansızlıkları da düşünüldüğünde hala saygı ile okunmaktadır.

Yarın Yengeçler ve yükselen Yengeçler

İyi okumalar

Sağlıkla