Bugün 1 Şubat 2016 Pazartesi, Ay Akrep burcundayken güne girdik.

AY AKREPTE İKEN;derin duygular hisseder ve uçlarda birkaç gün yaşarız.

Bu günlerde sezgilerimiz güçlenir,tutku, kin, nefret, öfke, kışkançlık, hırs gibi derin duygular yaşarız.

Bu günlerde aşk ilişkilerimizi daha tutkulu yaşarız.

Bir çok kişi Akrep burcunun bu enerjisi kaldıramadığından Ay’ın Akrep burcundan geçtiği süreci depresif yaşar. Kendilerini yoğun hisler altında boğuluyor gibi hissedebilirler.

Bu günlerde daha güçlü, daha tehlikeli, daha sinsi, daha seksi ve  daha gizemli oluruz.

Bu günlerde çok güzel araştırma yapabiliriz. Özellikle dedektiflik çalışmaları için ideal günlerdir.

Ayrıca bugünleri bilim araştırmalarına yönlendirenler Ay Akrep enerjisini en doğru şekilde değerlendirmiş olurlar. Çünkü bu günlerde derinlemesine araştırma yapıp, gizli olanı bulmaya eğilimli enerjiler mevcuttur.

SAĞLIK ÖNERİLERİ

Akrep burcu vücudumuzda üreme organları, idrar yollarını ve burnumuzu yönetir.

Özellikle bu günlerde Ay akrep’in temsil ettiği bölgeleri üşütmemeye dikkat edelim. Bu günlerde ilaç tedavisi için uygun günler olup, bu bölgelerde ki ameliyatlardan kaçınmak gerekir.

Ay Akrep günlerinde Ay Dolunay öncesinde yani büyüme fazında ise hamileliklerde düşük riski artar. Bu nedenle özellikle hamilelerin çok dikkatli ve özenli olmaları gerekmektedir.

Ay aslında Dolunay sonrası Akrep burcuna girdi, Ay’da küçülme fazına doğru ilerliyor ancak yine de dikkatli olmakta fayda var.

BESLENME ÖNERİLERİ:

Akrep burcunun temsil ettiği besin grubu karbonhidratlardır.

Özellikle Ay Akrep günlerinde şeker ve unlu gıdalardan uzak durmalıyız.

Diğer korbonhidratlara gelince (meyvelerde, sebzelerde, süt ve süt ürünlerinde; tam tahıllı ekmeklerde, kahvaltılık gevreklerde, baklagillerde ve pişmiş havuç, patates, mısır, bezelye, kestane, şalgam, bal kabağı gibi nişastalı sebzeler)  bunların tüketimini de oldukça kontrollü yapmalıyız. Bu günlerde karbonhidratlar vücudumuzda hızla yağa dönüşeceğini unutmayalım.

Tüketilmesi önerilenler:

Ispanak, pazı, marul, brokoli,soya, mısır, gibi yeşil yapraklı bitkiler.

Kan şekerini dengelemek ve tatlı ihtiyacını bastırmak için; elma, tarçın, portakal, 

Diğer önerilebilecek besinler;  domates, kuşkonmaz, kereviz, mercimek,kuru baklagiller, brokoli,havuç, pırasa,yeşil fasulye, balık, yağlı tohumlar, soya fasulyesi, keten tohumu, kayısı, şeftali, erik,incir, ananas,  üzüm, armut keten tohumu ve kuru meyveler. 

Papatya, rezenen, ısırgan ve lavanta çayı

TAVSİYELER:

AY AKREP günlerinde fermente olan yiyecekler uygundur. Örneğin turşu kurmak için ideal günlerdir. Ayrıca şalgam veya şarap yapımı da bu günlerde yapılabilecek diğer ürünlerdir.

Merkür Jüpiter kavuşumu ile sözlerimizin değişim dönüşüm yaratacak olmasını ve bu kavuşumun Jüpiter KAD kavuşumu ile de kadersel olarak gerçekleşeceğini söyleyebilirim.

Sarf edilen sözlerin güçlü etkileri olup, hatta bu kaderiniz üzerinde abartılı sonuçlar doğurabilir. Tepkiler abartılı şekilde verilip, kaderler değişebilir. Veya kadersel hareketler yapılabilir.

Bu günlerde töresel konularda, din konularında bazı kısıtlanmalar ve daralmalar yaşanabilir. Yapmak istedikleriniz din nedeniyle engellenebilir.

Bu hissiyat içinde kendinizi hissetmeniz mümkün.

Hislerinizin derinleşeceği sezgilerinizin artacağı birkaç gün yaşayabilirsiniz. Adeta olup biteni bildiğiniz bir gün olacak.

Bulunduğunuz ortamda neler olup bittiğini içgüdüsel bildiğinizi fark edersiniz. Kısacası bugünlerde sezgileriniz artar.

Bugün artık bir süredir Merkür retrodan dolayı beklettiğiniz işleriniz için harekete geçme sürecine giriyorsunuz. Geçtiğimiz ay içersinde gerçekleşen iletişim sorunlarından dolayı yaşadığınız sorunlar artık son buldu.

Geçtiğimiz ay içinde birbirini yanlış anlamış olan kişiler bu süreçte olayları daha net görmeye başlayacakla ve kendilerini tartma fırsatı bulabilirler.

Merkür retro da biten aşklar veya gerçekleşen ayrılıklar bir sonra ki Merkür retroda geri gelebilirler.

Yılın 2. Merkür retrosu Nisan sonundan Mayıs sonuna kadar yaşanacak. Bu tarihler arsında yeniden ayrıldığınız sevdiğinizle karşılaşmanız mümkün olur….

2016 YILIN’DA DÖRT MERKÜR RETRO YAŞAYACAĞIZ

Normal bir Merkür seyrinde 1 yılda 3 kere yaşadığımız Merkür retrosu aşağı yukarı her 4 yılda bir 4 Retro olarak karşımıza çıkar, ve özellikle böyle 4 retro olduğu yıllar bu iletişim sorunlarında artış olacağı anlamına gelir. Yani; kişiler, ülkeler, ülke yönetimde ki kişilerin söylemlerinde daha sağ duyulu, sakin ve iki düşünüp bir konuşması gereken dönemler olduğuna dikkat çeker gökyüzü.

İLETİŞİMİN MAKSİMUM DERECEDE ÖNEM KAZANACAĞI BİR YILDAYIZ:

ÖZELLİKLE ÜLKE YÖNETİMİNDE OLAN KİŞİLERİN, “SÖYLEMLERİNE” ÇOK DİKKAT ETMELERİ GEREKEBİLİR:

BİR HABER DUYANIN; ” BEN DOĞRU MU ANLADIM ACABA?” DİYE, ÖNCE KENDİSİNE SORMASI GEREKEN BİR YIL YAŞAYACAĞIZ…!

Yılın ilk Merkür retrosunu Ocak ayında ve 4. Ve son retroyu da  Aralık ayında yaşayıp 2017 yılında Ocak ayında biriteceğiz.

Toplu halde 2016 yılında Merkür’ün dört kere  retro olacağı tarihler şöyle olacak.

MERKÜR RETRO_   6 Ocak (- 3 gün öncesi durağan) - 24 Ocak ( +3 gün durağan) 

3 Ocak- 30 Ocak’ta Merkür yine normal hızına kavuşmuş olarak hareket ediyor olacak.

MERKÜR RETRO_  29  Nisan (-3 gün öncesi durağan)  -  21 Mayıs  (+3 gün durağan) 

26 Nisan – 27 Mayıs’da tekrar normal hızına kavuşmuş olacak…

MERKÜR RETRO_ 31 Ağuetos - 26 Eylül

MERKÜR RETRO_ 20 Aralık – 9 Ocak

Sağlıkla