Bugün; 30 Haziran Perşembe günü Ay Boğa burcundayken güne başladık.

Bugün Merkür Yengeç burcuna geçiyor.

  • Ay Yengeç burcundayken; evimiz, ailemiz, yuvamız, yaşadığımız yer, güvenliğimiz, koruma ve kollama iç güdülerimiz, duygusallığımız, anılarımız ve milli duygularımız ön plana çıkar. Korkularımız ve kontrol edemediğimiz içgüdülerimiz bugünlerde devreye girer.
    AY sadece kişisel güvenliğimizi değil, aynı zamanda “ülke güvenliğini de” temsil eder. Dolayısı ile  Ay’ın bu geçişi esnasında iç güdüler devrede olacağından, ATALAR , köklere bağlı içgüdüsel korkularımız bu dönemde su yüzüne çıkar..
    Ay ile yaşadığımız her türlü konu küçük olsa bile; psikolojik etkileri büyük olur.  

Bugün Mars saat 02:38 itibari ile 23°03' Akrep’te düz hareketine dönüyor.

Bugünün enerjisi ile Ay Yengeç’teyken gerçekleşen bu Mars’ın Akrep burcundayken direk hareketine dönüşü ile sezgisel olarak, Vatan, korunma ve güvenlik konularının gündeme geleceği bir döneme girdiğimizi görebiliriz.

Enerjimizi daha rahat aktif edebilir, kontrolü ele alarak bir süredir ertelediğiniz isteklerinizi gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz.

Aynı gün ayrıca saat 02:24 itibari ile Merkür Yengeç burcuna 00°00' Yengeç geçiyor.

Bu dönem hassas düşünceler ve empatik konuşmalar dikkatleri çekebilir.

Duyguların ve sezgilerin ön plana çıkması, objektif olmaktan uzaklaşmayı ve duygusal kararlar vermeye neden olabilir.


Bugün Ay arka, arkaya bir çok açısını gerçekleştiriyor. Gerçekten bir Çarşamba pazarı gibi karmakarışık bir gökyüzü mevcut.

Ay’ın Plüton ile 120 derecelik üçgen açısı ise, günün güçlü değişim gösteren hislerinin mevcut olduğunu görüyoruz.

  • Değişen hisler, severken nefret etmenin mümkün olacağı enerjiler aktif.

  • Derin duygular, kin, nefret, öfke, kuşku, manipülasyon gibi yıpratıcı duygular.

  • Sezgiler, içgüdüsel olup biteni bilmek gibi özelliklere sahip olduğumuz bir gündeyiz.

Duygularımızın desteklenip, güçlendiği enerjilerin hakimiyeti altındayız. Önemli kişilerden destek görebileceğim bir gündeyiz. Karizmatik kişilerle, derin konuları görüşebileceğiniz bir gün olacaktır ayrıca.

Ay’ın Jüpiter ile arasında kuracağı 120 derecelik açısının altında;

  • Abartılmış hisler

  • Yükselen hormonlar

  • Açılan iştah

  • Etik konular

  • Bolluk bereket

  • Çoşku

İlahi alandan alınan duygusal destek mevcut olmasına rağmen, abartılmış hisler, bizi körükleyen enerjiler de gayet güçlü olarak kendini hissettirecek.

Yine de hissettiğimiz; sıkılmış ve daralmışlık hissimizi evrenin manevi desteği sayesinde aşabiliyoruz.  Enerjiyi olumlu olarak değerlendirmek bizim elimizde.

Örneğin:Bugün mesela hukuk ile ilgili işlerinizi gündeme alabilirsiniz. Ayrıca bugün yüksek eğitiminizle ilgili bir karar varabilirsiniz. Gideceğiniz Uni’yi seçebilirsiniz.

Ay’ın Güneş ile kurduğu uyumlu 60 derecelik açısı ile; size otorite olan kişiden ( patron, müdür, baba v.s) destek göreceğiniz bir gündesiniz bu nedenle sözlerine ve tavsiyelerine uyabileceğiniz bir büyüğünüze danışabilirsiniz …

Ay’ın Neptün ile 60 derecelik açısının etkisi altında;

  • İlham

  • İlahi alandan beslenme

  • Maneviyat

Maneviyatın artacağı, ruhumuzun ilahi alandan beslendiği zaman dilimine giriyoruz. Bu süre içinde ibadet, meditasyon veya yoga için uygun saatler sunuyor gökyüzü. Sanatçılar için ilham alacakları zaman dilimi ayrıca.

Kendinizi feda edeceğiniz, bekli de kurban durumuna düşeceğiniz enerjiler de hakim.  Fedakarlık ve yardımlaşma da bu açının etkisi altında artacaktır. Yalnız bu durum suistimal edilmenize de zemin hazırlar.

Neptün açılarında sınırlar ortadan kalkar. Kendimizi bambaşka alanlarda buluruz. Normal zamanlarda duymadığımız hisleri duyar, hayatı ve evreni bambaşka şekilde algılarız. Duyularımız açılır ve ulaşılmayana ulaşırız.

Bilinmeyeni bilme ve görülmeyeni görme zamanıdır…

Ay’ın Venüs ile uyumlu olan 60 derecelik açısı ile tolerans ve hoşgörü yükselir. İkili ilişkilerde ve diplomasi de olumlu işleyen enerjilerin aktif olduğu saatlerdir.

  • İkili ilişkiler, Aşk

  • Sanatsal faaliyetler

  • Finansal alan

İkili ilişkileriniz için oldukça olumlu enerjilerin aktif olduğu bir gündeyiz. Bugün partnerinizle uyumlu ilişkiler kurabilir.

Birlikte sinema, tiyatro veya konser gibi sanatsal aktivitelere zaman ayırabilirsiniz.

Birlikte bu aktivitelerden keyif alırsınız.

Ayrıca yaratıcılıktan da duygusal olarak beslendiğimiz bir açıdır.

Bugün daha çok kadınlarla ilgili konular ön plandadır. Haberler, piyasa, gündem bugün kadınlara yönelik enerjiler sunar.


-GÜNCEL-

HAVAALANI SALDIRISI

Evet bu saldırı ile ilgili 20 Haziran Dolunay’ını deşifre ederken ne demişim?

TÜRKİYE İÇİN DOLUNAY” 21 Haziranda yayınlanan yazımda bu olabilecek olaylar arasında “Havaalanları ve havaalanında sorunlar” olarak değinmişim.

Ayrıca DOLUNAY 29 derece olarak Türkiye haritasında “halkı” anlatan AY’ın (29 drc) tam karşıt durumda meydana gelmekte. Dolayısı ile halk ile ilgili bazı konuların ifşa olacağı durumlar yaşanabilir Bu konum ile;

Haberleşmenin, iletişimin, ani bir durum ile internetin engellenmesi

Halkta ayaklanma, haklın vizyonu

Sağlık çalışanları, doktorlar, hastanelerde grev

Hukuk ve yargı ile ilgili alanda olumsuz gelişmeler

Askerler, polisler ve diğer tüm güvenlik görevlilerin çalışmalarında kısıtlanma, engeller.

Hava alanında ve hava sahamızda problemler

Uluslar arası ilişkilerde, lojistikte uluslar arası kanunlarda sorunlar”



21 Haziran’da yayınlanan DOLUNAY yazımı aşağıda ki linkten okuyabilirsiniz.


http://www.oncevatan.com.tr/gunun-gokyuzu-kalitesi-oglak-burcundayken-gune-basladik-makale,36057.html


Dilerim bu şekilde karşılaştırmalarla; neleri yapılan günlük veya aylık yorumlarda neleri görebileceğinizi fark edebiliyorsunuzdur.


ERKEN UYARI: Ağustos ayında, özellikle ikinci yarısı MARS ve SATÜRN kavuşumu nedeniyle; patlama, ateş, kazalar, şiddet, savaş, terör, kısıtlanmalar, engellenmeler gibi konular nedeniyle oldukça gergin olacaktır.


Sağlıkla