Bugün;7 Mayıs Cumartesi günü Ay Boğa burcundayken güne başladık. Sabah saat  05:11’de Ay Boğa burcunda boşluğa girecek.

Herhangi yeni bir iş başlatılmaması tavsiye edilir. Bunun yerine daha önceden başlamış olan işleri;  olaylara müdahele etmeden akışta kalarak takip etmek en doğru davranış şeklimiz olur. 

Çünkü Ay boşlukta ilerlerken;  enerjiler kontrol edilemez ve güçlü olur. Dolayısı ile olayların gidişatına müdahele edemez ve genelde çıkan sonuçlardan da hoşnut kalmazsınız.

Bu nedenle Ay boşlukta iken “akışta kalmak” en doğru davranış şeklimiz olur.

 Ay saat 19:35 de İkizler burcuna geçiyor.

Ay bir burca girdiğinde yaklaşık 2,5 gün orada seyir eder. Böylelikle 12 burcu 28-29 günde gezmiş ve kendi bir aylık periyodunu tamamlamış olur.

Bu seyir esnasında ise Ay’ın bulunduğu burca göre hissederiz. Üzerimize o burcun özelliğine göre enerjiler yansır ve yansıtırız.

Ay İkizlerde iken hız kazanırız. Çok çabuk bir haberi bir yerden diğer tarafa aktardığımız günlerdir, Ay’ın İkizlerde olduğu günler…

Ay ikizlerde iken konsantre olamayabiliriz.  Fikirler beynimizde sürekli değişir durur.

Yüzeysel günlerdir. Hızlı iletişim kurulup, hızla yayılan bir haber ağı gibi çalışabiliriz o günlerde.

Kendimizi rahat ifade edebildiğimiz bir gündeyiz..

SAĞLIK TÜYOLARI:

İkizler burcu Akçiğerler , bronşlar, timüs ve solum yollarını temsil eder. Özellikle bu günlerde üşütmemeye ve Akçiğerlerimizi koruma özen göstermeliyiz.

İkizler aynı zamanda “eller, kollar ve  omuzlar” demektir. Ellerimizi temsil eden konularda dikkatli olmalı özellikle “el ameliyatları” bu iki günlük süreçte olunmamalı.

Ellerde, bileklerde oluşabilecek her hangi bir romatizmal ağrıda yağlar ile masaj önerilir.

Ayrıca “sinir sistemimiz” ile ilgili rahatsızlıklar da, Ay İkizlerde iken görülebilecek rahatsızlıklardan.

Vücut yağlarını kırmak için, limon kullanımını arttırmak.

Kekemelik sorunu olanlarda dil egsersizleri olan  “tekerleme” gibi çalışmalar  yapılabilir.

 

AYIN AÇILARINA BAKARSAK:

Ay-Merkür 0

Kolay konsantre olabileceğimiz bir gündeyiz.  Sabah saatlerini toplantılar, sözlü veya yazılı ifadelerimiz için değerlendirebiliriz.

Kısa mesafeli yolculuklardan da duygusal olarak beslenebileceğimiz bir gündeyiz..

Güneş-Plüton 60

Güneşin Plüto ile kurduğu bu destek verici enerji altında

“Gizemli” kimlik, karizmatik kişilik ve artan sezgiler kazanırız.

Güçlü kişilerden destek göreceğimiz bu süreçte güç kazanırız.

*****

6 MAYIS YENIAY’I

Yeniay  Yükselen Burcunuza Göre

Koç ve Yükselen Koçlar 

Koçlar geçmişte maddi kayıplara neden olmuş bazı konuların yeniden bir fırsat vererek düzeltme şansı yakalayıp, hayatlarında yeni adımlar atma dönemindeler.

Boğa ve Yükselen Boğalar 

Yeniay burcunuzda gerçekleşiyor. Kendinizin bizzat geçmişta hata olarak gördüğünüz konulara kalıcı olarak yeni bazı başlangıçlar yapabilirsiniz. 

 İkizler ve Yükselen İkizlerler 

Bu Yeniay’da biraz içe çekilip, geçmişte yaptığımız hatalarla ilgili bazı yüzleşmeler yaşayabiliriz. Bunlardan çıkardığımız derslerle yeni bazı sağlam kalıcı adımlar atabilir ve bu hataları düzeltebiliriz.

Yengeç ve Yükselen Yengeçler

Sosyal çevremizde, arkadaş gruplarımızda geçmişte iletişim sorunu nedeniyle kaynaylanmış olan sorunları tespit edip bu yeniay ile yeni başlangıçlar yakalama şansı bulabilecekler Yengeçler.

Aslan ve Yükselen Aslanlar 

Geçmişte iş hayatınızda bazı yapılan hatalardan dolayı bunları kalıcı olarak düzeltebilecek adımlar atabilirsiniz. İş hayatınızı yeniden düzene koyabileceğiniz bu adımları atma fırsatı yaşayabilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başaklar 

Yüksek eğitiminizle ilgili geçmişte hata olarak gördüğünüz bazı konuları düzeltme şansı bulabilirsiniz. Bazı yeni kalıcı başlangıç yapabileceğiniz bir fırsat oluyor bu Yeniay sizin için.

Terazi ve Yükselen Teraziler 

Ortaklarınızla geçmişte sorun olmuş olayların tekrar karşınıza bunları düzeltmek üzere yeniden karşınıza çıkacağı fırsatlar yaşanabilir.

Akrep Koç ve Yükselen Akrepler

Eşiniz veya partnerinizle ilgi eskiden geçmişte sorun olmuş olan olayları düzeltme fırsatı doğacak bu Yeniay ile karşınıza.

Yay ve Yükselen Yaylar 

Sağlığınızla ilgili geçmişte yapmış olduğunuz bazı hatalarınızdan ders çıkarıp, yeniden sağlam ve kalıcı adımlar atma fırsatı yaşayabilirsiniz bu Yeniay ile.

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar

Geçmiş aşk konularınız ile ilgili yapmış olduğunuz hataları bu Yeniay ile düzeltme fırsatları yaşabileceğiniz fırsatlar gerçekleşir bu yeniay ile.

Kova ve Yükselen Kovalar 

Eviniz ve ailenizle ilgili geçmişta hata olarak yapılan herketlerden ders çıkarıp yeniden adım atma fırsatları geliyor önünüze bu Yeniay ile.

Balık ve Yükselen Balıklar

Kardeşlerinizle veya yakın akrabalarınızla geçmişte hata olan bazı olayların, yeniden yön vermek adına düzeltme fırsatları doğacak. Bu Yeniay’da yeni adımlar atabilirsiniz.

5 Mayıs günü olan yazımda: Dünya için 6 Mayıs Yeniayı ne anlama geliyor?

6 Mayıs günü olan yazımda: Türkiye için 6 Mayıs Yeniay’ı ne anlama geliyor?

7 Mayıs günü olan yazımda:6 Mayıs Yeniay’ı burçlara göre ne anlama geliyor?

Yazılarımı bulabilirsiniz….

Sağlıkla