Dizinin başlama tarihi:

25.2.2018 saat 20:00 (-3/sürekli yaz saati uygulaması)

Haritanın yükseleni Aslan burcunda oluşu ile; dizinin imajı, sahne ve sanat yönü ile ilgi çekiyor. Yükselen yöneticisi Güneş 6.evde, 7. evi de yönetiyor. Ayrıca Venüs ile kavuşumda. Son derece hem ünlü, hem de güzelliklerin bir arada olduğu, ancak "iş sorumluluklarının bilincinde" olan bir kadronun toplanarak bir araya geldiklerini görüyoruz. Normal şartlarda her biri, kimlik olarak birbirinden farklı, marjinal ve hümanist olan bu “güzel” insanların, ortak noktaları ise; hepsinin iş bilincinin son derece gelişmiş, disiplinli ve sorumluluklarının bilincinde olan bir kadro olduklarını görüyoruz.

Venüs ile birleşen Güneş, bu kadronun aynı zamanda; “yüreği güzel” insanlardan da kurulduğunu söyleyebiliriz. Kimliklerinin güzelliklerinden söz etmeye bile gerek yok, bu arada… Bu kadronun, film esnasında edinecekleri tecrübelerinde, (belki sanatçı egosu dediğimiz bir taraf her birinde mutlaka vardır), ancak bu dizi esnasında “bütünün hayrına” yani “birimiz hepimiz için” diyecekleri tecrübeler ediniyorlar.

Hem bireysel davranıp, aynı zamanda kendinden önce karşısındakini düşünen bir kadro ile karşı karşıyayız. Ve kendileri de, özellikle bu dizide rol almak üzere, kadersel etkileri mutlaka ya 21 AĞUSTOS 2017 sıralarında bir takım olaylar yaşadılar. Ya da bu dizi ile ilgili teklifleri o sıralarda aldılar. Sonuç olarak 21 Ağustos’ta Aslan burcunda yaşanan bu Güneş tutulmasının sonucunu 31 Ocak 2018'de yine Aslan burcunda tutulacak olan AY TUTULMASI ile sonuçlarını görecekleri bir Ay tutulması oluyor bu kadro için. Veya bu senaryonun doğuşu yazın 21 Ağustos 2017 olabilir. Her ne şekilde gerçekleştiyse; sonuçta bu doğuşun, "kadersel bir doğuş" olduğu ortada.

Bu sinema sanatı olan dizinin gerçekleşmesi; kadersel bir durum. Ancak “kol kırılır yen içinde kalır” bir hikayesi de olacak. (12. evde ki KAD/Aslan konumlanması ile). Yani sorumluluklarının bilincinde olan bu Kadro’nun arkasından çevrilebilecek enerjilerin de olduğu görülüyor.

Tepe noktasının Boğa burcunun kestiğini görüyoruz. Ve bununla birlikte Ay da BOĞA burcunda yerleşmiş. Dolayısı ile bu dizinin “halk” tarafından çok sevilip, tepe noktasına taşınacak olduğunu gösteriyor. Demek ki ratinglerin tavan yapacağı bir dizi var önümüzde. Ancak, yine KAD GÜNEŞ karşıtlığı (12. ve 6 evler) Ay ile oluşturduğu T-kare açı kalıbı ile;

1) Oyuncuların karşılaşacağı bir sağlık sorunu ile bir problem yaşanabileceği

2) Ya senaryo nedeni ile veya gerçekte “özgür” ilişkiler nedeniyle oluşabilecek bir durum özellikle halk tarafından sorun olarak görülebilir.

3) Ayrıca dizide “maddi ve manevi değerler” nedeniyle yaşanabilecek sorunlara dikkat çeken bir durum bu. Ayrıca paranın ve ilişkiler evinin yöneticisi SATÜRN /Oğlak burcunda ki transitine yeni başladı. Önümüzdeki iki yıl boyunca bu transit enerjisiyle özellikle; oyuncular, maddiyat ve ilişkiler konusunda bir kısıtlama, engelleme ile karşılaşabilir. Bu enerji ayrıca, ciddiyet ve muhtemelen “fabrika ayarlarına dönüş” olarak nitelendirilebilecek bir baskıyı da yaşatacak olabilir. Ancak özellikle bu dizide; sanatçıların özellikle zor ve kısıtlı koşullara rağmen, gösterecekleri performans, sorumlulukların bilincinde yapılan hareketler, diziyi muhtemelen başarıya taşırken; bu, takdir edilebilecek bir durum olup, bunun ödülü ise oyunculara özellikle Mart 2020’den sonra gelebilir.

Ayrıca bir “ortak kazanç”konusu ve ortak kazançtan şifalanma durumu yaşanabilir.

Dördüncü evdeki Akrep konumu ile ve buraya yerleşmiş olan MARS/Akrep ile dizinin; rakipleri tarafından da bazı saldırılara uğrayabileceği söz konusu olacak durumlar yaşanabilir. Bazı kıskançlıklara, manipülasyonlara maruz kalabilir.

Buna bir de 9.evde konumlanmış olan URANÜS/Koç'un neden olabileceğini düşünürsek, yurt dışından beklenmedik, umulmadık sürpriz gelişebilecek konular nedeniyle, hem ülke içinde ki köklere dayalı derin içerik nedeniyle bir bereketlenme durumu söz konusu olsa bile, buna yurt dışından ani beklenmedik tepki olabileceğini de görebiliriz. Bu durum dizinin imajına zarar getirebilir. Muhtemelen senaryoda oluşabilecek bir “algı operasyonu” buna neden olabilecek gibi duruyor.

Buna dikkat etmek gerekebilir.

Ancak dizideki söylemler nedeniyle, maddi ve manevi değerler zirveye taşınırken, bu söylemlerin yurt dışından görebileceği negatif etkilere de dikkat çekiyor bu konumlanmalar. Ülke içinde ise, “derin içerik” nedeni ile; hem bir bereketlenme ve hem de ortak kazançlar olarak ta desteklenen bir etkileşim söz konusu olacağını anlayabiliyoruz.

Ayrıca 5. evde ki Merkür Plüto kavuşumlu Oğlak burcunda ki bu konumlanma ile; özellikle yakılıp, yıkılıp yeniden yapılandırılan bir düşünce sistemi ile ezber bozan durumlar gelişebilir.

Dizide gelişen söylemlerin/ verilen mesajın, halkın üzerinde olumlu etkiler olacağı gibi, muhtemelen ciddi ve ayakları sağlam yere basan ciddi duruşu, dizinin başarı kodlarından biri olacak.

Gökyüzünün sabit yıldızları “ne diyor?”, ona bir bakalım

SABİT YILDIZLAR:

AY kavuşum MENKAR

(Menkar : Alpha Ceti. 14 ° 19 Boğa burcundadır.) Halkı anlatan Ay; Menkar sabit yıldızı ile kavuşumda. Etkisi: olumlu ve olumsuz. Talihsiz.

Toplumun bilinç altını temsil eder. Hastalık ve özellikle MC Tepe noktasında konumlanması ise; utanç, ve onur yitirmeye neden olabilir. İflasa neden olabilir. Hastalık, boğazda sorun, rezalet, mahvolma, haksız düşmanlıklar yaşanabilir. Derin bilinçsiz meselelerin aniden ortaya çıkması. Planların felaketle sonuçlanması olarak ta etki edebilir.

MANASI: Bu filmde halkın bilinç altına, zarar veren “gizli düşmanlık” gibi bir durum yaşanabilir. Halkta utanca neden olabilecek, onur kırıcı bir durum söz konusu olabilir. Yani dizide muhtemelen senaryoda gelişebilecek aniden ortaya çıkan bir subliminal bir mesaj durumu sonrası, halkın tepkisine neden olabilecek bir durum yaşanabilir.

MARS kavuşum TOLIMAN

29 ° 36 Akrep - Toliman (Bungula) Etkisi: Şans Öğrenme, eğitim ve ruhsal gelişimle ilişkilidir. Kişi özellikle kollektif ya da kişisel alanda kendini bir nedene adayarak düzeltmeye çalışır. (Bernadette Brady) Gizli ve felsefi öğrenme, öz analiz, onur, inatçı, acımasız.

MANASI: Kökler ve ataların onur ve inatçı duruşu nedeniyle gelişebilecek bir “yanlış anlamanın” düzeltilmesi nedeniyle tepe noktasında olacak “halkın sahip olduğu değerler” nedeniyle bir saldırıya maruz kalabilen bir zirve yaşanabilir. Yada özellikle dizi zirvedeyken, yaşanabilecek bu ani beklenmedik tepki; halkın değerlerine dokunduğundan, kökler/ atalar tarafından gerçekleştirilecek olabilir.

JÜPİTER kavuşum Zuben El Schemali (Zuben Alschemali)

(Kiffa Borealis, Beta Librae. Kuzey Ölçeği 19 ° 23 Akrep burcundadır.) Etkisi: Olumlu, Şanş Başarı ve şansı temsil eder.

Merkür ve Jüpiter doğasında bir sabit yıldız olup; onur, üstünlük, negatif sosyal reform, keskin zeka, başkalarına sormadan hareket etme isteği, sosyal olaylar içinde olma ama daha çok kendi çıkarını kollayarak hareket etmeyi anlatır…Şeref, servet, ayrım, zeka, sporda başarı, politika, savaş, din, yazı, trajedi, şiddet, melankoli.

MANASI: Atalar ve kökler ile ilgili onur ve üstünlük ve negatif sosyal olaylar nedeniyle abartılı ve büyük etkiler gösterecek şekilde görülebilecek bir tepki söz konusu olabilir demiştim. Diğer taraftan ise , belki de istemeden kendisini sosyal olayların içinde bulacak olan bir dizi olup; bir taraftan ataları överken, diğer taraftan da tepki görebilecek sonuçları olabilecek durumların yaşanabileceğini anlıyoruz.

KAD paralel ALHENA

° 06 Yengeç- Alhena (Almeissan, parlayan biri): Etkisi: Şanslı bir konumlanmadır. Akut duyarlılık, yaratıcı hayal gücü, sanatsal beceri, yazı, ayaklarda yaralanmalar.

MANASI: Kameranın önünde ve arkasında olan herkes bu film ile kadersel olarak, sanatsal başarılarını ortaya koyacakları, hayal güçleri ile başarılı ve bir o kadar da empati tarafı güçlü bir yazar kadrosunun da diziye eşlik edeceğini görüyoruz. Tüm çalışanların; (tümkamera arkası ve önünde olanların) ortak sorunları, ayaklarıyla ilgili yaşayacakları şikayetleri olabilir.

Sonuç olarak; hem 25 Ocak 2018 günü saat 20:00’de yayın hayatının başlayacak bir dizi olacağını düşünerek çıkarılan haritaya göre inceledim. (Eğer bu yayın saati değişirse yorumlar da değişir)...

Ve bu dizinin oldukça ses getirecek bir dizi olduğunu görüyorum. Ancak belki de istemeden toplum değerlerine dokunabilecek bir durum nedeni ile, negatif bir etki ile de karşılaşabileceğini anlıyoruz.

Bekleyelim görelim bakalım. Ne şekilde gelişecek?

Her ne şekilde olursa olsun, seçilmiş olan kadronun son derece sorumluluk bilincinde, disiplinli şekilde çalıştıklarını görüyoruz. Bu dizi onların “günlük rutini” haline gelebilir.

Başarılar diliyorum.

Astrolog: Özlem Çetinkaya YILMAZ