Agario ve AgarAbi Oyunu Nasıl Oynanır?

Küçük bir noktadan dev bir dünyaya dönüşen agario oyununda ister grup olarak isterseniz tekli olarak oynayabilirsiniz. Oyunun amacı yerdeki ufak noktaları yiyerek büyümek ancak, etrafınızdaki diğer oyunculara dikkat etmeniz gerek onlarda sizi yakalayıp yiyebilir ya da siz atak davranırsanız sizde yakalanmadan yerseniz sizde kocaman bir topa dönüşebilirsiniz.

Agario Oyununda mouse yardımıyla klavyenin tuşlarından faydalanarak oynuyorsunuz. Oyunun eğlencesi yemleri yiyerek hamle yaparak yakalanmadan büyümek ve yemleri yemektir. Siz büyüyüp yemleri topladıkça puanlarınız da artacak ve böylelikle oyunda üst sıralarda yerinizi alabilir ve birincilik sırasına yerleşebilirsiniz.

Oyunda Nasıl Parça Atılır?

Eğlenceli oyun agario oyunu yemleri topladığınız gibi oyunda gruplaştığınız arkadaşlarınıza yem atarak onlara yardım ederek büyümelerini sağlayarak ortak olarak oynadığınızda beraber büyüyüp puanları toplamanız ve listede üst sıralarda yükselmeniz mümkündür. Space tuşu ile bölünüp aralardan kolaylıkla sıyrılıp geçebilirsiniz. Eğer birini parçalayıp bölmek isterseniz w tuşu ile kolaylıkla parça yollayıp yakalayıp yiyebilirsiniz. Tarayıcılardan oynanabilen oyun oldukça eğlenceli ve heyecanlı bir oyun karşınızdaki rakibin küçülmesinde diken atarak onun ufalmasını sağlayıp parçalarını yiyebilirsiniz.

Agar da7 tane w tuşuna basarak diken yollayarak rakibinizin patlamasını sağlayın ve küçülen parçaları yiyerek büyüyün. Kocaman bir gezegen gibi diğer rakiplerinizin peşine düşerek puanlarınız bir yandan artarken diğer yandan yakalanmamaya özen gösterin ortalıkta sizden büyük rakibiniz olabilir ve siz size tuzak kurarak tekrar küçülüp yakalanabilecek boyuta gelmenize neden olabilirler. Kaçın kovalayın yakalayın ve büyüyen oyunun kuralı gayet kolay Listelerde ilk sıralarda yerinizi alarak eğlenceye ortak olun kendi isminizi belirleyerek istediğiniz lakap ya da farklı bir isim seçerek oyuna giriş yapabilirsiniz.

İlk girdiğinizde oyun ufakken biraz yavaş olabilirsiniz ama büyüdükçe hızınız daha iyi olacak ve etrafınızdaki yemleri yiyerek güçlenebilirsiniz. Bu harika oyunu arkadaşlarınızla ya da evde rakip bularak agar io web sitelerinden oynayabilirsiniz. Eğlencenin yeni adı agario ya da agar.io ile zamanınızı geçireceğini en güzel oyunlardan biridir. Tüm zamanların en heyecan verici oyunu ile eğlenceli zamanlar geçirin.

Site Adresi Agarabi yazarak ya da http://agarabi.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.