Atilla Çilingir, bu yıl  34'ncüsü düzenlenecek olan Uluslararası Tüyap Kitap Fuarında okurun karşısına çıkacak olan yeni kitabıyla ilgili şunları söyledi:

“Ülkemizin oldukça kritik bir dönemden geçtiği bu süreçte: Doğanın, ona renk katan canlılarının, insani ilişkilerimizin, toplumsal yapımızın, ekonomimizin, ülkemizdeki siyasal gelişmelerin, dış ilişkilerimizin nasıl etkilendiğini tarafsız bir kalemle anlatmış olduğum bu kitabımda; yaşanan olayları, özellikle ülkemizin teminatı genç nesillerin hatırlaması için kaleme aldım…

07-15 Kasım 2015 tarihleri arasında 34'ncüsü düzenlenecek olan Uluslararası Tüyap İstanbul Kitap Fuarında okurla buluşacak olan yeni kitabımın imza günü; TÜYAP,  Salon 2'de DER Yayınevinin 2207-B standında 8 Kasım Pazar günü saat: 16.00-17.30 saatleri arasındadır.

Bu kitabımdan elde edilecek meblağı da, ülkemizin en çok ihtiyaç duyduğu bir yöresinde; bir ilköğretim okulunda kütüphane açarak değerlendirmenin gayreti içinde olacağım. Bu noktada kitabıma vereceğiniz destek, aydınlık yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızın eğitimine de katkı yapacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle siz dost ve arkadaşlarımı imza günüme davet ediyor; sağlık ve huzur dolu yarınlar temenni ediyorum. Teşekkürlerimle.”