İnternette hoş ve zararsız bir şeylerle uğraşmak isteriz. Boş zamanlarımızda eğlenceli ve zararsız oyunları tercih etmeye çalışırız. Bu anlamda agario oyunu günümüz gençleri tarafından çok tercih edilmektedir. Günümüzde son derece önemli hale gelen internet, binlerce kişinin katıldığı bir yarışa sizleri davet ediyor. Bu yarış agario oyunudur. Dünyanın her yerinden katılan yarışmacılar, birinci olmak için kıyasıya yarışıyor. Bu durum agar.io oyununu oldukça popüler yaptı.

Agario Oyunu Neden Popüler


İnsanlığın yaratıldığı günden bu güne kadar şenlikler ve yarışmalar yapılır. Bu yarışmalarda birinci gelmek için yarışmacılar kıyasıya mücadele eder. İnsandaki yarışma ve mücadele ruhu, bu tür oyunlara heyecan ve zevk getirir. Günümüz şartlarında binlerce hatta milyonlarca insanlar yarışmak için şenliklere veya festivallere katılmanıza gereke yok. İnternet üzerinden agario fun oyunu, bu heyecanı yaşatmaktadır. Günümüz gençliği için vazgeçilmez hale gelen ve bağımlılık oluşturan agar io oyunu, son derece sürükleyici.

Etkili Olun Bu Oyun Nasıl Bir Oyun?

Etkisi bütün dünyayı saran agario oyunu agario private server adreslerinden oynanıyor. İnternetten agario private server adreslerine girip, kaydolmanız yeterli. İlk anda basit grafiklerle karşılaşınca, 'bu ne?' diyebilirsiniz. Ancak oyuna dahil olmadan, agario oyununun neden popüler olduğunu anlayamazsınız. Alışkanlığı garantili olan agario oyunu, binlerce kişiyle mücadele etme olanağı sağlamaktadır.

Oyununa Dahil Olma Ve Oyunun Oynanışı

Oyuna dahil olmak için daha önce belirttiğimiz gibi agario private server adreslerine dahil olmak yeterli. Bu adreste 'nick' yani takma bir isimle kaydoluyorsunuz. Küçük bir hücre ile işe başlıyorsunuz. Kendinizden ebat olarak küçük olan hücreleri yutmaya çalışıyorsunuz. Yuttuğunuz hücrelerle birlikte ebatınız genişliyor. W tuşu ile parça atma ve yeşil dişli mayınların etki kapasitesini genişletiyorsunuz.

X tuşu ile rakipler için tuzaklama işlemi gerçekleştiriyorsunuz. Ara çubuğu yani uzun tuşla, almak istediğiniz parçalarla bütünleştirmeyi sağlar. En önemlisi ise faredir. Fare ile hız ve yön belirlersiniz. Böylece rakiplerin etkisinden kurtulmaya çalışırsınız. Değişik bir mod olan agar.io modunda da aynı şekilde tuşları kullanabilirsiniz. Aynı heyecanı agario pvp modunda da yaşayabilirsiniz. Heyecanın dibini yaşayacağınız agario ile yeni bir alışkanlığa sahip olacaksınız. Site Adresine agariofun.com ' dan ulaşabilirsiniz.