Buna rağmen işinizi şansa bıraktırmıyor, sizin gecenizi bir kez daha size kurduruyoruz.

SELEKT Festival III boyunca katılımcılar 6 kulübün 8 sahnesinde 30’dan fazla DJ’in performansıyla 10 saatten fazla aralıksız sürecek müzikte kendi uğurlarını bulacaklar.

Her biri dünyanın sayılı isimlerinden olan headliner’larımıza ev sahipliği yapacak tüm kulüpleri tek bir kombine biletle istediğiniz sırayla gezebileceğiniz gece, katılımcılarına şimdiden sonsuz alternatifler sunuyor!

7 Mayıs gecesi müziği belirleyecek headliner’larımız da şöyle;

Rusya’da doğma Amerika’da olma haliyle müziğinde iki farklı dünyanın ilhamlarını bir araya getiren techno üstadı DVS1.

Fransa’da, Detroit kahramanları Jeff Mills, Inner City gibi isimleri dinleyerek geçen çocukluğunun ardından dünyaya müziğini, ülkesineyse en iyi festivallerinden Nuits Sonores’u hediye eden çok yönlü Agoria.

2010’da ilk albümleriyle radarına girdikleri Solomun’un liderliğinde zirveye yükselişlerini hız kesmeden sürdüren Romanyalı ikili NTFO.

Kafasında yarattığı film anlarına soundtrack olarak bestelediği parçalarla herkesi kendi yazdığı senaryolarda oynatan sıradışı producer Thyladomid.

Editörlüğünü yaptığı dergilerden kurduğu online platformlara ve etkisi tartışılmaz parça ve setlerine kadar ürettiği her şeyde varlığını Berlin underground scene varlığına armağan etmiş olan koca yürekli Ruede Hagelstein.

Gerek solo, gerek (çok sayıdaki) işbirlikçi halleriyle her zevkten müzik insanını takipçisi haline getirmiş, verim göbek adlı &ME.

Dubstep’in kalbine doğup kendini geliştirme konusunda gereğini yapan, bass’ın kraliyet ailesinden Londralı V.I.V.E.K (MC Dego Ranking’in sunumu ile).

Şansınıza güvenin, 7 Mayıs’ı bekleyin, gecenizi yaratın, ve her şey bittiğinde biraz daha beklemeye hazır olun; çok geçmeden bir daha döneceğimizi biliyorsunuz!

Detaylı bilgi için lütfen www.selektfestival.com adresini ziyaret ediniz.