Zirvede, Mutlu ve Başarılı Çocuk Nasıl Yetiştirilir? Konu başlığı ile, eğitim bilimci, yazar Dr. Özgür Bolat aileler ile bilgi ve deneyimlerini paylaşacak. M-Gen Gelecek Planlama Merkezi'nin Kurucusu ve Kişisel Gelecek Planlama Danışmanı Ufuk Tarhan, “Gelecek Tasarlanabilir!” başlıklı konuşmasıyla OTF Veli Zirvesi’nde katılımcılarla buluşacak. Bahar Anahmias, Dinçer Güner, Neslihan Erdoğdu ve daha birçok sürpriz konuşmacının yer alacağı dolu dolu bir program sizleri bekliyor.

24-25 Şubat’ta birçok özel okulun katılacağı OTF Özel Okul Tercih Fuarı ve birbirinden farklı konuşmacıların katılımı ile OTF Veli Zirvesi’nde; okul tercih döneminde yaşanan zorluklar, doğru okul seçim kriterleri, çağdaş öğretim yöntemleri, erken çocukluk döneminde oyunun yeri ve önemi, yeni öğrenme sistemleri ve dijital platformlar, dijital yaratıcılık ve kodlama eğitimi, yabancı dil eğitimi ve önemi, yaratıcı drama eğitimi, sanat ve tasarım eğitimi, beden eğitimi ve spor aktivitelerinin eğitime katkısı, çocuklarda görülen psikososyal gelişim evreleri ve karşılaşılan sorunlar, eğitim ve satranç, eğitimde beslenmenin önemi, çocuk ve astroloji gibi pek çok konu konuşulacak.

OTF Özel Okul Tercih Fuarı’nda özel okullar, spor okulları, sanat ve etkinlik merkezleri, eğitim sektörü paydaşları, dernekler ve yayınevleri katılımcı olarak yer alacak. Alanında uzman konuşmacıların katılım sağlayacağı OTF Veli Zirvesi’nde, eğitime dair her şey masaya yatırılacak.

‘OTF Özel Okul Tercih Fuarı’ ve ‘OTF Veli Zirvesi’, Idecon Idea & Congress’in iletişim partnerliğinde ve Euromessage, Karnaval Radyo’nun medya sponsorluğunda 15.000 ziyaretçisini ağırlamaya hazırlanıyor.