Nakliye ve taşımacılık konusunda pek çok hizmeti ayağınıza kadar getiren Mersin Ertem evden eve nakliyat ile önce müşterilerimize ardından da eşyalarına gereken özeni gösteririz. İşimizi ilk aşamada karşılıklı güven şartları altında kurar ve deneyimli elemanlarımız ile kaliteli işlerin altına imzamızı atarız. Yaptığımız işten ve verdiğimiz hizmetten herkesin memnun olması için tüm gücümüzü işimize yansıtırız. Taşıma ekiplerimiz paketleme işini doğru yaparken şoförlerimiz de eşyalarınızı taşırken son derece dikkatli olurlar.

Ertem Nakliyat, Mersin evden eve asansörlü taşıma ve parsiyel taşımacılık hizmetlerimiz ile sadece ev değil iş yeri ve farklı ürünlerinizin taşınmasında da hizmetler sunarız. Asansörlü taşıma hizmetimizde eşyalar pencere ya da balkonlar aracılığıyla eski adresinden yeni yerine taşınmaktadır. Maliyetlerin düşürülmesi için tercih edilen parsiyel taşıma ise daha çok yazlık evlere eşya taşıma işinde tercih edilmektedir. Profesyonel ekiplerimiz ile sunduğumuz hizmetlerimizde yenilikçi bir politikayı takip eder ve Mersin evden eve taşımacılık şirketi olarak sektörde aranan bir marka oluruz. Şirketimizin sahip olduğu geniş araç yelpazesi sayesinde taşınma işlemi genel olarak tek araç ile yapılarak hızlı bir şekilde tamamlanır.

Bize Güvenebilirsiniz

Hassas ve titiz çalışma prensiplerimiz sayesinde müşterilerimize güven verir ve duydukları bu güveni asla boşa çıkarmayız. Mersin Ertem evden eve nakliyat olarak taşıdığımız eşyaları sigortalar ve müşterilerimizi hiçbir konuda mağdur etmeyiz. Şirketimiz için müşteri memnuniyeti ilk sırada yer alırken kar gütme amacı daha sonra gelmektedir. Dürüst ve titiz çalışma anlayışımız ile Mersin’de taşımacılık alanında kaliteli hizmeti ekonomik olarak almak isteyenlere tek tavsiyemiz firmamızı tercih etmeleri olacaktır. Yaptığımız işler hakkında daha detaylı bilgi için web adresimizi http://www.mersinertemevdeneve.com/ ziyaret edebilirsiniz.