Mecidiyeköy Lisesi Mezunları komitesi tarafından hazırlanan organizasyona katılımın oldukça fazla olması herkesi ziyadesiyle memnun etti. Komite Başkanı Ünal Karataş ve yardımcıları Sefer Kapıcıoğlu, Birdal Allahverdi  ve Sebile Kutsal arkadaşları için başarılı bir organizasyona imza atarak tüm eski dostları, aynı sıraları paylaşanları, bir arada geçirilen gençlik yıllarının o ilk maceralarına şahit olan kahramanları ile geçmişe dair yaşanmış anıları canlandırıp adeta sıralardaki heyecanı o gecede geç saatlere kadar eğlenerek yaşayıp hasret giderdiler. Gecede öğretmenlerinde yer alması bambaşka bir duygu seli yaşattı. Yıllar sonra aynı sıraları paylaşan öğrenciler ve öğretmenlerin bir arada olması gerçekten görülmeye değerdi. Birbirlerine deneyimlerini aktarırken aralarındaki muhabbetin derinliği ortamdaki atmosferi daha da keyifli bir hale getirdi.

Mecidiyeköy ve lise gönüllüsü ben Sinan Beratlıgil uzun yıllardır görmediğim samimi ve cana yakın arkadaşlarımla huzur dolu, muhabbeti bol, içtenlik söyleyebilirim ki çok güzel bir gece geçirdim. Onlarla olmaktan gurur duydum. Böyle bir ekibin bir parçası olmanın onurunu yaşadım.

Komite Başkanı Ünal Karataş’’ Geleneksel Okul yemeğinin güzel geçtiğini, gecenin tadını doyasıya çıkarmış olmanın, tanıdıkları görmenin  ve onlarla sohbet etmenin derin mutluluğunu yaşadığını belirtirken bu tip organizasyonların birlik ve beraberlik açısından önemine de değindi. Komite olarak böyle bir geceye ev sahipliği yapmaktan duydukları sevinci dile getiren Karataş, seneye tekrar birlikte olmak ve aynı heyecanı yaşamak istediklerini söyledi. 

Haber: SİNAN BERATLIGİL