BURSA

PTT Genel Müdürlüğü tarafından Ramazan Bayramı öncesi yurt genelinde yürütülen kampanya kapsamında Bursa'dan Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde görevli güvenlik güçlerine kartpostal gönderilmesine başlandı.

Ramazan Bayramı'nı kutlamak ve birliktelik ruhunu güçlendirmek amacıyla "Tebrik Kartı Bizden, Güvenlik Güçlerimize Göndermek Sizden" adlı kampanya hazırlandı.

Yurt genelindeki PTT şubelerine gelenler, güvenlik güçlerinin operasyonlarda çekilmiş 4 fotoğrafı bulunan kartpostallara duygu ve düşüncelerini yazıp zarfa koyarak, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki 127 karakoldan herhangi birine gönderebiliyor. PTT, kartpostal ve zarf temini ile gönderi hizmetini ücretsiz veriyor.

Heykel semtindeki Bursa PTT Başmüdürlüğünde düzenlenen törende konuşan Başmüdür Hasan Olcay, bu kampanyanın, Doğu ve Güneydoğu'daki illerde görev yapan güvenlik güçlerinin motivasyonunu artırmak için başlatıldığını söyledi.

Daha sonra, Vali Vekili Ergun Güngör ve Olcay ile bir grup vatandaş, sloganı "Size Minnettarız" olarak belirlenen kampanyaya katılarak, duygu ve düşüncelerini yazdıkları kartpostalları postaya verdi.