Görsellerinizi bedava sosyal paylaşım ortamlarında herkesle bedava paylaşmak yerine artık görsellerinizle bütçenize katkıda bulunun. Nasıl mı? Çok basit. Görsellerinizi artık internet üzerinden satabilirsiniz. Ayrıca eşit ağırlık mesleklerini konu aldığımız diğer yazımıza da gözatabilirsiniz.

Bugün piyasada reklam ajanslarından tutun da gazeteler, internet medyası, kartpostal ve poster işi yapanlar ve diğert unsurlar her türden görsellere ihtiyaç duyarlar. Bir reklamı, haberi, makaleyi ve benzerini bir görselle renklendirmek isterler. Bir yazı herkesin ilgisini çekmez ama yazının başındaki görsel, insanı yazılanı okumaya itebilir. Günümüzde hızlanan yaşamkla birlikte insanların görsel duyguları daha öne çıkmaya başlamıştır. Konuya ilgi duyabilecek insanlar belki yazının başlığını okuyup geçecekken resim o insanı etkisi altına alarak yazıyı okumaya yöneltir.

Günümüzün dijital dünyasında internetten para kazanmak isteyen herkesin ya fotoğraf çekebilen akıllı telefonları ya da kompaktından gelişmişine fotoğraf makineleri bulunmaktadır. Amatör de olsa fotoğrafçılık büyük bir zevktir. Hoşunuza giden ya da dikkatinizi çeken şeylerin sürekli fotoğraflarını çekiyorsunuz. Belki bazılarını sosyal medyada arkadaşlarınıza paylaşıyorsunuz. Belki çokça beğeni alıyorsunuz. Zevk alıyorsunuz ama o fotoğraf size bir katkı yapamıyor. Şu soruyu sormanın zamanı geldi: Zevk için fotoğraflar çekerken, çektiğiniz fotoğraflar neden size para kazandırmasın? Her deklanşöre bastığınızda orta çıkan görsel neden bütçenize katkı yapmasın? Bu soruların cevabı evettir. Hem zevk için fotoğraf çekip hem de çektiğinizden para kazanmanız mümkündür artık.

Aynı durum zevk için amatör olarak resim, küçük desenler, çizimler, karikatürler çizenler için de geçerlidir. Artık hem zevkinizi yerine getirin hem de para kazanın. Görsellerinizi internet üzerinden satışa çıkardığınızda, görseller muhtemel alıcılarına sunulmuş olacaktır. Çalışmalarında görsellerinizi kullanmak isteyenler size, bir anlamda, telif ücreti ödeyecektir. Siz biriktikçe görsellerinizden kazandıklarınız birikecek ve size ödenecektir.

Gelin, görsellerinizi internet üzerinden satın! Artık güzel görsellerinizi sosyal medya okyanusunda heba etmeden önce iyi düşünün. Siz görsellerinizi üretmeye devam edin, fırçanız, kaleminiz ya da fotoğraflarınızın kadrajı nereye yönelirse yönelsin, her deklanşöre bastığınızda size para kazandıracaktır. Günümüz ortamında bütçenize girecek her lira büyük önem taşımaktadır Ek iş arıyorsanız bize başvurabilirsiniz.