Van Kahvaltı Salonu Zengin seçenekler sunan Van kahvaltısı ile güne güzel bir başlangıç yapmak için ideal bir mekan. Güne gerçek Van kahvaltısı ile başlamanız için Van’a gitmenize gerek yok.

Van kahvaltısını denemek isteyenlerin pişman olmayacağı yerlerden biri olan Van Kahvaltı Salonu Bahçeşehir Akbatı’‘da misafirlerine harika tatlar sunuyor ve mistik havası ile oldukça ilgi görüyor. Yöre kültürünü bilen ustalar tarafından hazırlanan Van kahvaltısı, turistler tarafından da çok beğeniliyor.

Gerçek Van serpme kahvaltısı yapabileceğiniz çeşitler sunan Van Kahvaltı Salonu Bahçeşehir Akbatıda, doğal ve hakiki lezzetleri ile beğeni topluyor. 

Peynir çeşitleri, kavut ve organik ballarıyla lezzet şöleni yaşatıyor. Bu güzel kahvaltıyı Vanlı Rıfat Ustamız ve ekibi hazırlıyor. 

Ahmet Aygün, Van Kahvaltı Sofrası’nın sadece bir kahvaltı salonu değil, aynı zamanda ilin kültürü açısından da önemli bir misyon üstlendiğini vurgulayarak, “Yıllardır hizmet veren Van Kahvaltı Salonu, başta kalitesi olmak üzere her yönüyle Van’ımızı tanıtan bir kültür elçiliği görevini üstlenmiştir. Van kahvaltı salonları giderek yayılıyor. Bu da bizi son derece mutlu etmektedir” dedi.  

Ahmet Aygün, Van Kahvaltısı’nın, Şehit yakınlarına ve Gazilere ücretsiz olduğunu da ifade etti.

Haber: Funda Akosman ERMAN