İddialara göre Trabzonspor’un başarılı futbolcusu Burak Yılmaz, takımının 3-0 galibiyeti ile biten Kasımpaşa maçı sonrası kutlama yapmak için Emirgan’daki Gizli Kalsın’ adlı mekanda  eski takım arkadaşları Selçuk İnan ve Olcan Adın ile buluştu. Yılmaz, gece sabaha karşı 04:00’de mekandan Ferrari California marka siyah araç ile ayrıldı. Başarılı forvetin kullandığı son model araç, Baltalima’nında nedeni belirli olmayan bir sebep ile kontrolden çıkarak takla attı. Taklanın etkisi ile otopark içinde bulunan Range Rover marka jipe çarpan Yılmaz, ters şekilde araç içinde kaldı.

Aynı mekanda eğlendiği Selçuk İnan’ın yardımı ile araç içinden çıkan Burak Yılmaz, şiddetli şekilde yaptığı kazayı ufak sıyrıklar ile atlattı. Nedeni henüz belirli olmayan bir sebep ile kaza yaptığı aracı bırakan ve olay yerinden uzaklaşan futbolcu, kayıplara karıştı. Selçuk İnan’a ait araç ile oradan uzaklaşan Yılmaz’ın, hastanelik bir durumu olmadığı ve bir arkadaşının evinde olduğu bilgisi öğrenildi.

Fatih Terim’in damadı ve aynı zamanda Emre Belözoğlu'nun kuzeni Volkan Bahçekapılı’nın ortağı olduğu Ercar Motors’a ait olan lüks araç, olay sonrası kullanılamaz hale geldi. Olay yerine gelen polis ekipleri, gerekli incelemeleri yaptıktan sonra aracı Yeniköy’de bulunan bir otoparka çekti. Her iki aracın maliyetinin ise, ortalama olarak 3 Milyon TL’yi aştığı öğrenildi. (Hürriyet)