Herkeste bir yaranmaya çalışma, yalan ve saptırılmış haber, karalama politikaları içeren aslı astarı olmayan haberler telaşı var. İşte tam da bu sebepten ötürü şimdi sizleri bunlarla hiç bir ilgisi olmayan, tarafsız ve doğru habercilikten iyi anlayan bir site ile tanıştıracağız. www.rihaber.com sitesi tam size göre bir haber sitesidir.

Özellikle zengin içerik ve bol haber olan site içerisinde aradığınız her şeyi bulabilirsiniz. Site içerisinde yok yok. Yedi sekiz çeşit haber kategorisi, spor ve güncel haberleri, gayrimenkul değerleri ve borsa endeksleri gibi değerli bilgileri de bulabileceğiniz bir site yapmışlar.

Haber İçerikleri

Haber içerikli bölgesel haberler ile başlıyor. Doğu ve batı Karadeniz haberleri, Ege’ nin eşsiz koyları, tatil beldeleri ve kültürel zenginlikleri bol olan bölgeler ile alakalı geniş içerikli haberler ve makaleler de yer alıyor.

Bu yazıların bu kadar önemli olmasının sebebi genç nesle de ülkemizin tanıtımını yapmasıdır. Ayrıca site içerisinde genç yazarlara da fırsatlar verilmektedir. Sitede var olan küçük yazarlık başvuru formunu doldurduktan sonra size gelen cevap mailinin karşılığı olarak yazmaya başlarsınız.

Habercilik Kavramı

Habercilik kavramını çok iyi bilen site yönetimi haberlerin doğruluğunu teyit etmeden asla site içerisine taşımıyor. Ayrıca yargıya ve topluma hakaret içerikleri barındıran veya kişilerin kendilerine sözlü saldırıda bulunulan hiç bir içerik siteye taşınmıyor.

Bu şekilde özverili ve titiz çalışmalarına neden olan sa okurlarına bir nebze bile olsa faydalı olabilmektir. Ayrıca bu misyonla yola çıkan site içerisinde bitkisel ve tıbbi tedavi yöntemlerinden de bahsedilmektedir. Hayattan haberiniz olsun.