AYDIN - Çalışmaları izlemek üzere olay yerine gelen Söke Kaymakamı Mehmet Demirezer, emniyet yetkililerinden bilgi aldı, kamera görüntülerini izledi.

Kaymakam Demirezer, şunları söyledi:
''Aramalar daha kalabalık bir ekiple sürdürülecek. Sulama birliğinin kamerasındaki bulgu değerlendirilerek Menderes Nehri'nde aramalar sürdürülecek. Polis ve jandarma da gerekli hassasiyeti gösterdi, araştırmaları yapıyor. Menderes'in en yüksek zamanı ve su tamamen bulanık. Sudaki görüş mesafesinin düşük olmasına rağmen çalışmalar sürdürülüyor.''

Nehir kenarında bir aracın izleri var

Öte yandan bölgede faaliyet gösteren sulama birliğinin güvenlik kamerası kayıtlarında, geçen Pazar günü saat 19.30 sıralarında bir aracın köprüye yaklaştığı sırada yolun dışına çıkarak suya düştüğü görülüyor.
Kamera görüntülerine göre aracın nehre uçtuğu düşünülen alanda inceleme yapan jandarma ekipleri, tekerlek izleri ve jant parçalarına rastladı.

Ailenin Didim'deki son görüntüleri

Öte yandan Arslan Ailesi'nin son kez Didim Belediye Çay Bahçesi'nde kredi kartı kullandığının tespiti üzerine güvenlik kameraları incelemeye alındı.

Kayıtlarda ailenin pazar günü saat 17.40'ta Didim Altınkum Yalı caddesinde bulunan Belediye Çay Bahçesi'ne giriş yaptıkları, saat 18.26'da ise mekandan ayrıldıkları gözleniyor.

Görüntülerde Mehmet Arslan'ın lavaboya gidişi, sipariş verişi de bulunuyor.