Geçmişte göz altındaki fazla derinin ve yağın alınması için hastalar bıçak altına yatmak zorundaydı. Kesim içeren bu işlem yara kalma riskini içeren dikiş atılması ve dikişlerin alınması sürecini de barındırıyordu.

Şimdi göz torbalarının alınmasında devrim niteliğinde bir yöntem istenmeyen göz altı torbalarının ve kırışıklıkların bıçak altına yatmadan azaltılmasına imkan tanımaktadır.

Kendinize güveniniz kaybolmasın Ameliyatsız olarak göz altı torbalarınızdan kurtulun.

Göz altı torbaları cildin uzun süreli olarak yer çekimine maruz kalmasıyla oluşur. Yine bazı diğer faktörler de göz torbası oluşumunu etkileyebilir:

-Uykusuzluk
-Genler
-Alerjiler
-Stres
-Ciltte kolajen azalması


3 tür göz altı torbası vardır:
TÜR I
Göz altında yağ birikmesiyle oluşan hafif göz torbaları
Belirli değil
Sadece dikkatli bakıldığında görülebilir
TÜR II
Gözlerin altında yarım daire şeklinde yağ toplanmasıyla oluşan göz torbaları
Karşıdan bakılınca görülür
TÜR III
Gözlerin altında yarım daire şeklinde çok fazla yağ toplanmasıyla oluşan göz torbaları
Oldukça belirgin
Gözler şiş ve yorgun görünür

 

Ameliyatsız Göz Altı Torba Alma Yönteminin Faydaları

Gözünüz çevresindeki deriyi ameliyat gerekmeden etkili bir şekilde sıkıştırabilen radyo frekans yöntemidir. Göz kapaklarının düşük durmasını, kaza ayaklarını ve kırışıkları azaltır ve genel görünüşü iyileştirir.

Dinlenme Süresi YOK
Acı YOK
Yara YOK
Kızarıklık YOK
Risk YOK


Nasıl çalışır?
Sivrisinek ısırığı gibi olan patentli mikro iğneleri kullanır. Doğrulukla radyo frekans enerjisi emer ve cilt ve orbital septum arasındaki seçici olarak hedef alabilir ve küçültebilir. Yeni kolajen oluşumu tetiklendiği için göz çevresindeki derinin sıkılaşması sağlanacaktır.

Genellikle 20 dakika süren tedavi süresince gözün etrafına uyuşturucu krem ve anestezi iğnesi uygulanır. Daha sonra ucunda iğne olan bir el ünitesi cihazı, cildin derinliklerine kontrollü bir şekilde ısı ve radyofrekans  uygular. Bu ısı yağları eritir ve kolajen oluşumunu tetikler.

Daha sonra tedaviden sonra narin ve hassas olabilecek cildi dinlendirmek için gözün etrafına soğutucu petler yerleştirilebilir.

Sonuçları ne zaman görebilirim?

En iyi sonuçları elde etmek 1 veya 2 ay alacaktır. Yine de bazı hastalar ilk iki hafta gibi kısa bir sürede de gelişme gösterebilmektedir.

Etkileri ne kadar sürer?

Etkilerin üç ila beş yıl arasında sürmesi beklenmektedir ve gerekli olursa prosedür tekrarlanabilir.

Tedavi için kimler uygun bir adaydır?

Deri esnekliği olan ve göz altı torbaları çok büyük olmayan hastalarda en iyi sonuçları vermektedir. Daha büyük göz altı torbaları için, göz altı torbalarının boyutları küçültülebilir ama bu süreçte birden fazla seansa ihtiyaç duyulabilir.