Türkiye’nin birbirinden şık, konforlu ve kaliteli ev ürünlerini tüketiciye en uygun fiyat avantajı ile sunan Evidea eviniz için dilediğiniz ev dekorasyon, mobilya, elektrikli ev aletleri, banyo ürünleri, mutfak ürünleri, aydınlatma, ev tekstili, yapı market ve bahçe gibi bir çok kategoride hizmet sunmakta.

Evimizin en önemli ürünü olan çekyatevidea.com içerisinde kanepeler kategorisi altında size Sigma Tasarım, Delcatu, NavDecoration, Futon, Evdebiz, House Line, Serhat Mobilya, Modalife ve Decortie markaları ile sezonun en şık ve en ucuz çekyat fiyatları ile sunmakta.

Evimizde en çok vakit geçirdiğimiz alan olan oturma odasının en önemli mobilyası çekyat, rahatlığı ve konforu destekleyici şekilde tasarlanmış olması gerekmektedir. Peki çekyat seçerken nelere dikkat etmelisiniz? Öncelikli olarak seçeceğiniz çekyat oturma odanız için boyutunun doğru olup olmadığını kontrol edin. Satın almaya karar verdiğiniz çekyat diğer mobilyalarınızın rengini ve tarzını da destekleyici şekilde olmalı ki odanızın tarzı uyum içerisinde olsun. Dikkat etmeniz gereken diğer önemli adım ise tercih edeceğiniz çekyatın uzun ömürlü olup yıllar boyu kullanabilme durumunu göz önünde bulundurma. Birbirinden farklı model ve desen seçenekleri ile evidea.com’da 199,90 TL ve 3.190 TL fiyat imkanları ile dileğiniz çekyatı satın alabilirsiniz.

Evidea.com içerisinde bulunan çekyat ürünleri size aradığınız konforu sağlayabilecek ikili çekyat ve üçlü çekyat takımı sunmakta. Eğer dilerseniz çekyatlarınız için çiçek desenli yada düz renk seçenekleriyle çekyat örtüsü de tercih edebilirsiniz. Eviniz için her zaman en iyi ürünleri en iyi fiyatlar ile buluşturan Evidea aradığınız çekyat için güvenli bir alışveriş yapıp evinize yeni bir hava katabilirsiniz. Burada her şey evin için!