Galatasaray’da devre arasından önce Hırvat Teknik adam Igor Tudor’la yolların ayrılıp yerine camianın ve taraftarların çok sevdiği ve Galatasaray’ın önemli birçok başarısında rol sahibi olan Fatih Terim’in getirilmesiyle birlikte Galatasaray taraftarının takımına duyduğu inanç misliyle artmıştı.

Ligin birinci yarısını ikinci olarak bitiren sarı kırmızılı ekip devre arası kamplarınıda iyi geçirmişe benziyor. Hazırlık maçlarında aldıkları farklı galibiyetle birlikte artık taraftar tamamen gözünü lige dikmiş durumda.Tekrar takım olmayı başaran ve Fatih Terim’le birlikte tekrar bir ivme kazanacağına inanılan sarı kırmızılı ekipte birde yeni başkan seçimi yapılmış durumda. Olağanüstü bir seçime gitme kararıyla seçim yapan Dursun Özbek hiç beklemediği bir sonuçla karşılaştı.

Mayısta olması beklenen olağan seçimi Ocak ayına alarak birçok yöneticinin ve taraftarın antipatisini üzerine çeken Dursun Özbek Başkanlığı Mustafa Cengiz’e kaptırdı. Mustafa Cengiz’în Fatih Terimle devam edecek mi soruları belirsizliğini korurken seçim öncesi Fatih Terim’i getirmek istiyorum sözleri tecrübeli teknik adamın görevine devam edeceği yorumlarını uyandırıyor. Yeni Başkan Mustafa Cengiz’in sportif yönetime Burak Elmas ve Abdurrahim Albayrak’ı getirmek istediği ve bununla ilgili çalışmaları sürdürdüğü öne sürülüyor.

Öte yandan Galatasaray’da ilk defa seçime Başkanlık sıfatıyla katılan bir başkanda seçimde kaybetmiş oldu. Sanırım eski başkan Dursun Özbek’in futbol hariç diğer branşlarda Galatasaray’ın çok kötü durumda olmasına istinaden bu seçimde böyle bir sonuçla karşılaşmış olabilir. B

u gelişmeler Galatasaray taraftarını sevindirmişe benziyor ve ligin ikinci yarısına daha umutla bakıyorlar. Diğer branşlarda ise bu sezonluk ümidini kaybetmiş olan Galatasaray taraftarları bir mucize ve başkandan yeni bir planlama bekliyor.