MALZEMELER:
5 su bardağı süt
3 yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı pirinç unu
1 yemek kaşığı nişasta
2 dolu yemek kaşığı kakao
1,5 su bardağı toz şeker
100 gr tereyağ
1 paket vanilya

YAPILIŞI:
Un,nişasta,pirinç unu ve vanilyayı eleyerek karıştırın.1su bardağı süt ile pütürsüz bir kıvam alana kadar çırpın.Toz şeker,kakao ve kalan 4 su bardağı sütü ekleyerek orta ateşte karıştırarak pişirin.Koyu bir kıvam alınca ateşten indirin ve tereyağ ekleyerek mikserle 10 dakika çırpın.Frigo kaplarına yada bir tepsiye (2 parmak kalınlığında olacak şekilde) boşaltın.Deep freez'de döndurun.Dilimliyerek servis yapın.

Afiyet olsun.