Kim Kimdir? 
Tamay Kılıç 
Tamay Kılıç 1 Ocak tarihinde doğdu. İlköğreniminin ardından Ticaret üzerine eğitim alan Kılıç Türvak spikerlik ve diksiyon kursunda eğitim gördü ardından Ekol Drama’da Ayla Algan’ dan oyunculuk dersleri alan Tamay Kılıç son olarak Sadri Alışık Kültür merkezinde tiyatro eğitimi almıştır halen bu tiyatronun kadrosunda da yer almaktadır. Bu eğitim çalışmalarının yanı sıra çalışma yaşamında da pek çok başarılı imza atan Kılıç ilk sunuculuk deneyimini çeşitli özel sunulardaki sunumlarıyla başlattı.İstanbul Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 153.yıl kutlamalarının sunuculuğunu yaptı. Ardından sırasıyla Genç Tv , Kanal 6 , Samanyolu Tv , Flash Tv ve İstanbul Tv ve Atv'de çeşitli programlar sunan Tamay Kılıç Ardından Star Tv'de Biz Boşanıyoruz, Trt'de Zeytin Dalı , Avrupa Yakası , Aşk Oyunu , Arka Sokaklar , Cennet Mahallesi ve Genco adlı dizilerde rol aldı. Yine bu dönemde de Cine5 ve Tv8'de program sunmaya devam eden Tamay Kılıç çeşitli reklam projelerinde de yer aldı. Hürriyet, Milliyet ve American Paksiding reklamlarında görev alan Kılıç yine Menekşe ile Halil dizisindeki Lale rolüyle de dikkat çekti. 2009'da cennetin çocukları adlı dizi film ve Sizi Seviyorum adlı sinema filminde rol alan Tamay Kılıç sonraki süreçte Trt Müzik'te ünlüler sofrası ve KanalTürk'te "Sağlıklı bir gün" isimli programları sundu. Tv8'de "Şifa olsun"  Tempo Tv'de "Her Derde Deva" isimli sağlık programlarını da sunan Kılıç TV8 ekranlarındaki Bir Fikrin mi var yarışma programını da sunmuştur. WTC Tv ekranlarında da çeşitli seyahat programları yapan Tamay Kılıç Sunuculuğun yanı sıra çeşitli oyunculuk projelerinde de yer aldı. Tamay Kılıç N'apcaz Şimdi sinema filmlerinde de rol almıştır. KırmızıTürk & Evo’s Angels grubunun birlikte düzenlediği Dijital Dünya’nın En iyileri’nde izleyicilerin oylarıyla yılın en iyi aktüel program sunucusu seçilen Tamay Kılıç halen Trt Müzik ekranlarında hafta içi her gün Müzik Bülteni'ni sunmaktadır. Yaptıkları merakla beklenen ve hemen her projesi ilgiyle takip edilen Tamay Kılıç  ekranın genç yaşına rağmen tecrübeli ve başarılı isimlerindendir.  Tamay Kılıç özgün ve başarılı sunumu çok yönlülüğü gibi özelliklerinin yanında pozitif enerjisi , ışıltısı ve güzelliğiyle de dikkat çekmektedir. Tamay Kılıç tüm bu nitelikleriyle gelecekte de adını sıkça duyacağımız çok önemli bir isimdir. 


Medya Dünyası 
Hazal Ayaşan 24 Ekranlarında
Ekranların başarılı spikeri Hazal Ayaşan bir süre ekranlara ara verdikten sonra Kanal 24 ekranında yeniden karşımıza çıktı. Daha önce 6NEWS ve HaberTürk ekranlarında izleyicilerin büyük beğenisini kazanan güzel spiker Hazal Ayaşan hafta içi her gün Kanal24 Spor Haberleriyle izleyicilerle buluşacak. 


Film Koptu 
Sinemaya dair merak ettiğiniz her şey "Film Koptu"da! Yayına girdiği günden bu yana izleyicilerden büyük beğeni toplayan, yerli, yabancı dizileri, sinema filmleri, belgeselleri ve programları ile adından sıkça söz ettiren Türkiye’nin yeni eğlence kanalı TV2, izleyicilere yeni ve eğlenceli yapımlar sunmaya devam ediyor. TV2, sinema gündemini “Film Koptu” ile ekrana taşıyor. Konuklar, film galaları, festivaller, film setleri, projeler, çekimlerden haberler, dedikodular, dünyadan sinema gündemi, sinemayla ilgili merak ettiğiniz her şey bu programda. Başarılı ve güzel sunucu Funda Karayel’in sempatik ve eğlenceli sunumuyla Tüm dünyadan sinema haberlerinin de yer alacağı “Film Koptu” bu Cuma ve her cuma 23.15'te TV2’de…Sakın Kaçırmayın


Sinema Dünyası 

Cannes Film Festivali'ne Dilhan Aras Damgası 
Genç ve Başarılı oyuncu Dilhan Aras bu yıl 68'incisi düzenlenen Cannes Film Festivali'ne katıldı. Belçika'da "Mr. Movieman" olarak anılan ünlü yapımcı Phillippe Reynaert'in özel davetlisi olarak katılan Dilhan Aras MSM Konservatuar Tiyatro Bölümünü en yüksek ortalama ile bitirdi. Ardından başarısıyla pek çok önemli projede yer alan Aras Fox Tv'de yayınlanan Deniz Yıldızı dizisinde de rol aldı. 6 Dil bilen Dilhan Aras Uluslarası festivallerde yer alan, Fransız asıllı Romen yönetmen McRanin tarafından sahneye konulan "Romeo ve Juliette" oyununda Juliette'i oynadı. Bu şekilde özellikle Avrupalı yönetmenlerinde dikkatini çekti.  Dilhan Aras'ı Cannes Film Festivaline davet eden ünlü yapımcı Phillippe Reynaert Dilhan Aras'ın önümüzdeki dönemde farklı projelerinde yer almasını istiyor. Dilhan Aras şu sıralarda Kanada yapım ortaklı, Eriş Akman'ın yönettiği "Adı: İnsan" filmini çekiyor. Dünyanın en prestijli Film Festivali olan Cannes Film Festivalinin bu sene 68.si düzenlendi. Festivale bu sene Türk oyunculardan yalnızca Fahriye Evcen bir gün Fahriye Evcen katılırken Dilhan Aras 2 gün Kırmızı Halı'da boy gösterdi. Güzelliği , şıklığı ve makyajıyla da büyük beğeni toplayan Dilhan Aras uluslar arası basına dakikalarca poz verdi. 


Kitap Dünyası 
Diksiyon - Dilinizin Rotası 
Başarılı spiker Gökhan Telkenar bu alanda baş ucu eseri olacak nitelikteki Diksiyon - Dilinizin Rotası adlı eserini Beyaz Yayınları'ndan çıkardı.  Her şey Kendinizi Daha da Doğru İfade Etmek İçin diye başlayan eser Kendinizi doğru ifade etmek, Dilinizi doğru kullanmak, Yanlışlardan kurtulmak, Sesi ve nefesinizi üst düzeye çıkarmak, Diksiyon, fonetik, artikülasyon-boğumlama, Daha da önemlisi yüksek Türkçeye sahip olmak ister misiniz? sorusuna cevap niteliğinde. Kitap Okumanın Doğru Yolları Bilginizi paylaşırken beden ve kullandığınız dilin etkili olmasını sağlamak elinizde, Dilimize dair ne varsa, "Dilinizin Rotası'nda", Konuşurken, kendinizi ifade ederken, mimik ve jestleriniz ne kadar doğru? Diksiyon üzerine büyük ustaların öğretileriyle kaleme alınan bu kitap, elinizin altında olması gereken bir eser. Son dönemde diksiyon eğitimi çok popüler ve aslında bu alandaki kaynak kitaplarda oldukça kısıtlı. Bu doğrultuda Gökhan Telkanar'ın eseri çok önemli. 


Bir Saatte Hayatım Nasıl Değişti 
Emel Çekici'nin Puslu Yayınlarından Çıkardığı Bir Saatte Hayatım Nasıl Değişti Kitabı temelde BİR SAATTE HAYATINIZ DEĞİŞSİN İSTER MİSİNİZ? sorusuyla başlıyor. *Kendinizi uzun zamandır kötü, halsiz, bitkin, enerjisi düşmüş, ne yaparsanız yapın mutlu hissedemiyorsanız, zihniniz sürekli negatif duygu ve düşünceler üretmeye başladıysa *Uyuyamıyor ya da çok fazla uyumaya başladıysanız *Ölüm ve birçok korku (deprem korkusu, uçak korkusu, kedi, köpek, böcek korkusu, asansör ve yükseklik korkusu, bir yakınınızı kaybetme korkusu) gibi *Geçmişte yaşadığınız taciz, aldatılma, terk edilme gibi travmalarla karşılaştıysanız *Cinsel sorunlarınız varsa, kadınsı ve ya erkeksi hislerinizde azalma başladıysa *Öfkenizi kontrol edemiyor, çabuk sinirleniyor ve geçmişte yaşadığınız şiddete ait anılarınız varsa *Evlenmek istiyor buna rağmen korkular yaşayıp, olumsuz düşünce ve inançlara sahipseniz *Fizyolojik sorununuzun olmamasına rağmen bebek sahibi olamıyorsanız, kendinizi güçsüz ve çaresiz hissediyorsanız *İkili ilişkilerinizde sürekli aynı sorunları yaşayıp, geçmişi unutamıyor, ileriye adım atmaya zorlanıp yeni kararlar alamıyorsanız *Anti depresan ilaçlara rağmen kendinizi kötü hissetmeye devam ediyorsanız, yaşam amacınız yoksa *Bolluk, Bereket, Para, Aşk, Sevgi gibi konularda şansınızın olmadığını düşünüyorsanız Tüm bu bize zarar veren , mutlu ve huzurlu yaşamamızı engelleyen duygu, düşünce ve inançlardan çok kısa bir zamanda değişmeyi tarif eden bir kitap. Bir saatte Hayatım Nasıl Değişti kitabında bu başlıklarla ilgili pek çok detay mevcut.  

Aşkına Sağlık 
Eğitimci Tarkan Köylü ilk kitabı Mavi Kitap'tan çıkardığı ilk eseri ile okuyucuları ile buluştu. Daha çok Şiir ve Denemelerden oluşan Aşkına Sağlık Tarkan Köylü'nün kendine has naif şiir dilini ve duygu dolu denemelerini yansıtıyor. Kitap çıktığı günden beri yoğun ilgi görürken ikinci baskıya hazırlanıyor. Ayrıca sosyal medyada da dikkat çeken Tarkan Köylü eserleri yakın zamanda yeni bir kitapla daha karşımıza gelecek. Sizde halen okumadıysanız Tarkan Köylü'nün Aşkına Sağlık eserini mutlaka okumalısınız. 

Müzik Dünyası 
İnanç Yükseliyorum Albümü ile Ses Getiriyor 
Ege’den sanat dünyasına bir yıldız doğdu…İnanç Profesyonel müzik yaşantısına konservatuar eğitimiyle başladı, sonrasında müzik camiasının tanınmış değerlerinden şan ve temel eğitimler aldı. İlk albümü 3 adım müzik etiketiyle piyasaya çıkan  “Yükseliyorum” da tanınmış söz ve müzik adamlarıyla çalıştı. Aranjelerini “ Suat Aydoğan ve Hatem Tutkus’un üstlendiği Ender Çabuker’in fikirleriyle zenginleştirdiği “Yükseliyorum” da Murat Güneş, Murat Erkan, İlknur Tekin, Gökhan Doğanay, Eyüp Çungay da besteleriyle tam destek verdi. Yükseliyorum Albümü 2015 yılı mart ayı itibariyle 7 şarkıdan oluşan albüm 3 adım müzik etiketi ile tüm müzik marketlerde ve dijital platformlarda ki yerini aldı. Sanatçının menejerliğini “Nalan  ERSOY” basın ve halkla ilişkiler danışmanlığını “Vedat DELEK” üstlendi. Sosyal medyada ve video paylaşım sitelerinde büyük beğeni toplayan şarkılarıyla İnanç her geçen gün daha da kuvvetli yükselmeye devam ediyor. 


Müzik Dünyasına Sihirbaz Geldi 
Ahmet Şahin’in  ilk single çalışması “SİHİRBAZ” 3 Adım Müzik etiketiyle dijital platformlarda yerini aldı.
Sözü, Onur Murat ile Sezgin Mılık’a,bestesi Onur Murat’a ait olan “SİHİRBAZ” ın enerjik ve akustik versiyonlarının aranjesi Emre Yücelen imzası taşıyor.
Canlı enstrüman kayıtlarında Uğur Varol,Hasan Gözetlik, Mehmet Akatay ve Kempa Yaylı Grubu ile çalışıldı.Mix ve masteringleri ise Murat Yelken tarafından yapıldı.
“Sihirbaz” ın remix versiyonu ve mix aşaması Serdar Kırgız, mastering aşaması ise Bukalemun Music imzası taşıyor.
Fotoğraf çekimlerinde Buse Tırman’ın objektifine poz veren Ahmet Şahin, “Sihirbaz” ın klip çekiminde yönetmen Hasip Arvas ile çalıştı. Ahmet Şahin ve şarkısı Sihirbaz şimdilerde sosyal medya ve video paylaşım sitelerinde en çok paylaşılanlar arasında.