Sevgili önce vatan gazetesi okurlarım , sizleri canlı gönülden selamlıyorum. 15 Temmuz akşamı yaşanan darbe olayına karşılık sırt,sırta omuz,omuza  yapmış olduğumuz mücadelenin en büyük zafercilerindeniz. Yaşanılan bu haince saldırı hepimizi derinden sarsmakla kalmadı hiç suçu olmayan masum kardeşlerimiz de kaybetmemize ve derin bir yasa girmemize neden oldu.
Ama Baş Komutanımız Sayın Cumhurbaşkanımız sözleri bizleri yıldırmak yerine daha çok cesaretlendirdi direnişimize mücadelemize sonuna kadar hatta son nefesimize kadar devam edeceğimizi biliyorum.
Türkiye Böyle Darbe girişimlerini mazide kaldı 2016 yılındayken Hepimizin derdi birlik barış aynı düzende olması gerekirken bu  yaşanılanların en açıklayıcı anlatımı bireysel bir intikam savaşından başka bir şey olamaz örgüt üyesi liderinin belki milyarlarca adamı olabilir ama bizim  doğu bölgesinden karadenizine kadar ailemiz var bizler yılmayız ,yıkılmayız savaşmak Türk insanın damarlarında akan kanında var Hepimiz tek bilek oluruz. Endişelenmek yerine daha çok güçlenerek üstesinden en derin şekilde geleceğimize Şüpemiz yoktur amalara boyun eğmeden devam edeceğiz herkesi saygı ve sevgiyle selamlıyorum…