Maçtan önce Dick Advocaat'ın yaptığı basın toplantısındaki açıklamalarından sonra, Zorya karşısında mücadeleci,plancı,verilen görevi eksiksiz yerine getirecek Fenerbahçe izleyeceğimi düşünmedim değil.Mücadelenin ilk 45 dakikasında bu kadar beceriksiz, bu kadar plansız,taktiksiz  oynayan Fenerbahçe vardı. 

                                             *  *  *

Şener ve Hasan Ali'nin hücuma katkı sağlamaması ,Salih'in fizik gücünün yeterli olmaması 2.sınıf(!) takım karşısında saha içerisinde varlıkla yokluk arasında kaybolmasını izledik.Hasan Ali'nin açtığı ortaların, mantıklı bir açıklaması yokken,İsmail Köybaşı'na yeterince forma şansı verilmemesi de bir ayrı olay.

                                              *  *  *

Karşılaşmada,her geçen dakika Fenerbahçe'nin eriyişini izlerken Van Persie ve Emenike'nin hücuma dahil olmasıyla birlikte,zaman zaman canlılık göstermesine rağmen netice alamadık.

                                              *  *  *

90+'da yakalanan serbest vuruşta, geçtiğimiz gün oynanan Benfica-Beşiktaş mücadelesinde  akıllara,Talisca'nın attığı gol geldi.İzlediğimiz bir çok maçta futbol şansı nasıl olur görmüşüzdür.Kjaer'in son saniyelerde attığı golde de futbol şansının yanımızda olması gecenin en güzel anıydı.

                                              *  *  *

Mücadeleyi izlemeyen arkadaşlar skora aldanmasın.Sahada Fenerbahçe'ye yakışır ne futbol nede mücadele vardı.Bu akşam tamamen Kjaer'in şansıyla kazanılmış 1 puan vardı...