Geçtiğimiz hafta Osmanlıspor karşısında istenilen ancak yapılamayan mücadele ve baskıyı, Alanyaspor karşısında sergileyen Fenerbahçe,maçın ilk yarısında birkaç net pozisyona girmesine rağmen golü beklenmedik anda Mehmet Topal'la buldu.Ozan,Lens ve Sow'un sakatlıklarından sonra sağ kanatta forma şansı bulan Alper Potuk'un sergilediği performansı birçok Fenerbahçe'li gibi ben de beğenmedim.

                                                              * * *

Emenike'nin ceza sahası içerisinde formasından çekilip düşürülmesine rağmen, hakem Alper Ulusoy'un "Görmedim-Duymadım-Bilmiyorum" tavırlarıyla geçiştirmesi ayrı bir olaydı.

                                                             * * * 

Alanyaspor'un hücum hattı yokları oynarken,savunması ise tabiri caizse hakemin gözü önünde Emenike'yi dövmekle meşguldü..Maçı bırakıp hakemi konuşmaya başlamışken,Mehmet Topal;Karakterine,mücadelesine ve futboluna yakışır attığı golle Alanyaspor'un direncini kırdı.

                                                            * * *

Alanyaspor'un sezon başında kurtarıcı olarak kadrosuna kattığı Vagner Love,ligde oynadığı 5 maçta da beklentileri karşılayamaması, ne kadar yanlış transfer olduğunu gösterdi.Fenerbahçe savunmasının ileride "soluklandığı/uyuduğu" dakikalarda Candeias'ın attığı golden sonra maçın bitimine daha 30 dakika olmasına rağmen Fenerbahçe'nin hırs yapması yakalanan pozisyonlarda hata yapmalarını tetikledi.

                                                           *  *  *

Volkan Şen'in,mücadele boyunca kaş yapayım derken göz çıkarması,ceza sahasının önüne gelinmesine rağmen korkarak veya başka bir nedeni belli olmayan sebeblerden dolayı şut atmayı unutan Fenerbahçe'li oyuncular, 1 puana razı oldular.Bugün izlediğimiz Fenerbahçe, Manchester United karşısında toparlanmaması durumunda farklı mağlup olur ve ciddi radikal kararların alınır.