Trabzonspor Başakşehir maçına fırtına gibi başladı. Rakibini baskı altına aldı gol pozisyonları buldu topu direkten döndü derken maç başladığı gibi bitti. Maçın sonucu Trabzonspor dan çok Trabzonspor efsanesi olan Şenol güneş’e Beşiktaşa yaradı. Futbol olarak Trabzonspor geçtiğimiz üç haftaya oranla daha istekli idi, kazanmak için oynayan bir Trabzonspor vardı sahada. İkinci yarı daha çok golü arayan topu direğe takılan taraf Başakşehir olsada oyun üstünlüğü Trabzonspor da idi.

Trabzonspor haftalar sonra 6. sıraya geriledi 5. sıradaki Antalyaspor’un iki puan gerisine düştü. Avrupa umudu da yok denilebilir artık.Lig de  kalan iki hafta Trabzonspor için pek bir şey ifade etmez bitsede baksak işimize moduna girdi artık Trabzonspor.

Şimdi hedef 50. yıl, Trabzonspor taraftarı geçen yıl devre arasından bu zamana kadar başarısızlığın her türlüsünü yaşadı, Şimdi yönetim 50. yıl söznü yerine getirmek için ne gerekiyorsa onu yapmaya başlamalı. Trabzonspor taraftarı artık şampiyonluğa oynayacak bir takım değil şampiyon olacak bir takım kurulacağının inancı içerisinde, sabır ile bekleyip tam desdek verdi. Artık 50. yıl da sözü verilen Şampiyonluğu görmek istiyor.

Tüm hedeflerinden kopmuş hiçbir hedefi olmayan Trabzonspor’u Başakşehir maçında Medikal park arena da 20 bin Taraftar izledi. Buda Trabzonspor’un büyüklüğünden dir.

Şimdi yönetim başkan içerde dışarıda birlik çağrısını yenileyip, Takıma yapılması gereken transferleri erkenden yapıp lig’e hazır Şapiyon olacak bir kadro kurup 2010-2011 sonrası 8. şampiyonluğu bu cefakâr taraftara söz verdiği gibi yaşatmalıdır.

Şampiyonluğa oynayan Şampiyon olacağı izlenini veren Trabzonspor Akyazı medikal park arena da enaz otuz bin ortalamasına oynar.

50. Yılında şampiyon TRABZONSPOR olurmu, İnanmak istemek mücadele etmek yetermi onuda ozaman görürüz..