Evet dostlar!  Belki uzun zaman oldu istihbarı kaynaklı yazılarımın daha çok derinlere inilmesi gerektiğini sizden eleştiri babında duyduğumda inanın bana yine heyecan yaptım. Evet yıllardır araştırıyoruz. Bulgularımızı teyit ettirip sizlere hem aydınlanma hem de bilgi açısından bir şeyler vermeye çalışıyoruz.  Çok önemli zamanlardan geçtik. Çağımız bilişim ve bilgi çağı dedik. Hatta daha ileri gidip Metafizik savaşlarının olacağını yazdık. İnanın yazdıklarımızın size ulaştırdıklarımızın eksiği bile var. Çünkü artık çağ değişiyor.  Enigmatik çağ dediğimiz daha doğrusu rahmetli Aytunç Altındal hocamızın en çok bahsettiği bu çağ ezoterik anlamda örgütlerin gizli bilimcilerin ve ilimcilerin artık netleşen şablonda devletlerin istihbarı birimlerinde önemli rol aldıkları aşikâr. Şimdi görüyoruz ki Enigmatik çağın bitmeyen   savaşları başlıyor.

Küresel gücün eline almak istediği ve kukla oynatır gibi hakimiyet elde etmek istediği ülkeler üzerinde yüzyıllarca planlar yapmıştır. 100 yıllık 1000 yıllık yapılan bu planlar gelecek için önemli rol almak isteyen ülkelerin gerek dünyayı yönetme gerekse diğer ülkelere hâkim olma rol biçme planlarıdır. Peki neden yapılıyor bu planlar? Nüfus bakımından tehlike oluşturan bir dünya için mi?
Yoksa yeraltı kaynaklarının tükenmesi tehlikesi mi? Ya da yeni keşfedilen enerji kaynaklarının yerinde kendilerinin hâkim olduğu bir merkez için mi? Bilirsiniz şu meşhur illuminatinin deşifre oluşu sonrasında dünyada dengeler değişecekmiş? diye yazdık çizdik peki ne değişti? illumanistlerin yeni planları ne olabilir di? Rahmetli Aytunç Altındal hocamız şöyle diyordu “Okült örgütlerinin belirli amaçları vardır. Bunların başında ''yeni tip insan'' yaratmak düşüncesi vardır. En gizli örgütlerden biri olan Gül ve Haç teşkilatı dünyada her 108 yılda değişimler olabilmesi için 36'şar yıllık 3 periyod saptanmıştır. Bunlardan bu dönemdeki ilki 1989'da başladı. Bu çağa Enigmatik çağ diyoruz. Bu 36 yıl içinde doğru bildiğimiz her bilginin yanlış olduğunu göreceksiniz…”  Evet aslında çok bildiğimi şeyin yanlış olduğunu gördük. Kutsal topraklar denilip amaçların başka olduğunu da Neden Kutsal topraklar? Esas plan ne? başlıklı yazımda değinmiştim hatırlarsanız asıl konu enerji kaynakları demiştim. Fırat ve Dicle’den başlayan ve Basra Körfezine uzanan bu kutsal topraklar neden bu kadar savaş ve kaosa sürükleniyor.?  Hatta bu kutsal toprakların başlangıç yeri Türkiye! Evet bizim topraklarımız. Ve bakıyorsunuz yazarlar çizerler kehanet üstüne kehanet yazıyorlar. Herkes bir kehanet tutturmuş gidiyor. Ama ciddi olan bir konu var ise başta da dediğim gibi güçlü olan devletlerin istihbarat birimleri metafizikçi, cinci, medyum gibi özel psişik yeteneğe sahip insanları kullanıyor olmasıdır. Mesela MOSSAD kendini hep güçlü gibiymiş gösterir ama yararlandığı konu şu ki cinci, medyum ve metafizikçilerden çok faydalanır. Ve diğer Siyonist istihbarat örgütleri daima gerçek güçlerinden daha fazla olduklarının izlenimini verirler. Gerçekte sanıldıkları kadar büyük ve güçlü değillerdir. Ancak dünyanın her yerinde yaşayan Yahudilerin tam desteğine sahiptir. Buda onları çok güçlüymüş gibi gösterir. 

Avrupa’nın birçok ülkesine bakıyorsunuz yeni tarikatlar türüyor. Ezoterik örgütler türetiliyor. Baktığınız birçok ünlü şehirde ezoterik konularda konferanslar ve fuarlar yapılıyor. Yeni tarikatların en büyük özelliği de kehanete dayalı olması. Özellikle Ortadoğu konusunda bizim ülkemiz dahil algı yaratmak için birçok ezoterik gizli örgüt iş birliği yapmış durumda.  En çok konuşulan ve gündeme getirilmeye çalışılan konular ise 3. dünya savaşı, kıyamet savaşı, Mesih’in dönüşü, Mehdi, Deccal, Yecüc-Mecüc (Gog-Magog), uzaydaki canlılar ve gelecek! “Dünya, bölgemiz, ülkemiz, insanlık nereye gidiyor? Onu anlamaya çalışıyorlar. Melek, cin, şeytan, kıyamet ve ahiret, cennet ve cehennem ile alakalı konulara değinilip bir anlamda kafa karıştırmaya da çalışılıyor. Dahası din ve mitolojik tarihi diye   bağlantılar kurulmaya çalışılırken asıl konuları saptırmaya gidiyorlar.

Aslında yabancı istihbarat örgütlerinin dinler tarihi ile ilgili tam bir algı operasyonu var bir anlamda tehlikeli   kurulmuş bir plan dahası büyük bir tezgâh var!   Bu tezgâhta FETÖ’cüler de var, Mason örgütleri de var, Tapınakçılar, Siyonistler, Vatikan’a bağlı gizli örgütler ruhbanlar, Protestanlar, Budistler, Siyonistler, Kabbalistler, herkes var. Ruhlar alemi ve gayb alemini keşfe çıktığını sanan bir sürü adam. Çoğu, geçmişin kehanetlerine bakıp, bugüne ilişkin yorumlar çıkarmaya çalışıyorlar. Ve o yorumlarda Türkiye ile alakalı bir sürü algı operasyonu var. Şu meşhur CIA’nın  eski elemanları Stratfor’un  kurucuları  George Friedman, Meredith Friedman, Matthew Baker hatırlarsanız  bir ara Türkiye’yi  Mezopotamya  bölgesinde  Gladyatör  olarak gösterip algı operasyonu yapmışlardı. Büyük kutsal topraklar diye kırmızı bir harita ve genişleyen Türkiye toprakları ama her ne hikmetse o büyük topraklarının ortasında fasulye gibi görünen bir İSRAİL.

Gladyatör bir Türkiye ve rol biçilen bir plan...!  Biz bu oyunları elbette gördük.    Görüyoruz ki Küresel gücün baş aktör yaptığı Devletler kendilerine yer açmaya yer bulmaya yeni arayışlara giriyorlar. Bunun içinde keşifler yapıyorlar. Ama bilinen şu ki dünya enigmatik çağın savaşlarına sahne olurken bir anlamda da teknoloji, bilim, ilim bir başka sahaya yöneliyor. Önceki yazılarımda da yazdığım gibi yeni enerji ve güç kaynakları için mücadele başlayacak. Çünkü Küresek gücün gözü bizim topraklarımızda Çünkü Nükleer teknoloji yakıtı olarak kullanılan Toryum ve Bor madeninin en büyük rezervleri Brezilya'dan sonra Türkiye’de. Bu konuda Prof.Dr. Namık Kemal Pak bakın ne diyor 'Yeni dönemde iki tane metafor çıkıyor ortaya. Potansiyel olarak herkesin rüyasındaki Türkiye'yi gerçek anlamda bulunduğu ekonomik zorluklardan kurtulabilecek toprağın altında bir zenginlik var. Bor ve toryum ikisi de enerjiyle ilgili madenler. Ve bu iki madde çok önemli doğal stratejik kaynak Özellikli bor, geleceğin enerjisini depolama ve taşıma malzemesi olarak görülüyor. Toryum ise nükleer teknoloji yakıtı. Enerji konusu ise dünyanın en stratejik konularından bir tanesi. Dünya stratejisini planlayan gelecek uzmanları, enerjiyi dünyanın bütün stratejik konuları arasında birinci belirleyici faktör olarak gösteriyor.'' Baktığımız zaman tüm hesaplar değerli madenler ve büyük güce sahip olan enerji kaynakları için. 

Ha bu arada değinmeden geçemeyeceğim. Dubai Polis teşkilatı çok yakın zamanda personelinin Star Wars tarzı elektrikli hoverbike kullanacağını açıklamış. Bu gibi araçlar sadece elektrikle kalmaz onu söyleyeyim. Bu işin arkası Toryum ve Bor’a dayanır. İlerleyen zamanda dünya trafiği gökyüzüne taşınacak. Ve bu araçların yakıtı toryum ve bor o yüzden petrol yerine toryum küresel hedef...! Ondan dolayı dünya çapında toryum santralleri inşa ediyorlar.!

Enigmatik çağın savaşçıları teknoloji ile birleşiyor...!