Ellerimiz, yüzümüzle birlikte en çok göz önünde olan organlarımızdır. Bir çok insan maalesef ki yüzüne gösterdiği özeni ellerine gösteremiyor. Oysa ki yüzümüz çoğu kez genç gösterse de ellere özen gösterilmediği takdirde yaşımızı kolaylıkla ele verebiliyoruz. Bakımlı ve zarif görünen eller hemen göze çarpıyor.. 

Nemlendiricilerin günlük kullanımlarının ihmal edilmemesi ve güneşten korumaya özen göstermek, sağlıklı ve genç görünen eller için ilk adımı oluşturuyor. Koruyucu önlemlerin zamanında alınması, bu bölgenin tazeliğini sürekli kılmak açısından oldukça önemli. İhtiyaca göre birçok yöntemden yararlanılabilir. Gençlik aşısı, dolgu teknikleri, lazer tedavileri, ışıltı liftingi, PRP,özellikle ileri teknolojilerden radyofrekans ellerin  gençleştirilmesinde son dönemlerde başarıyla kullanılmaktadır.

Eller için özel dolgu enjeksiyonları: 

 Yaşlılık dediğimiz süreçte; cildi nemli, gergin, parlak tutan ve bağ dokularımızda mevcut olan hylüronik asit azalmaktadır. Nemli olmayan, direnci  zayıflayan cilt matlaşır, kırışır ve sarkar. Deformasyonları gidermek için dermal dolgu uygulamaları sıklıkla kullanılmaktadır.

 Hyaluronik Asit; cilt altına kolaylıkla yerleşerek deforme olan dokuları destekliyor, hacim kazandırıyor, üstelik doğal bir görüntü yaratıyor

Lazerle Cilt gençleştirme:
'Non invazif lazer" ile cilt gençleştirme; ağrısız, ciltte tahriş ve kızarıklık bırakmayan, tedavi sonrası toparlama süresi gerektirmeyen bir yöntemdir. Yenilenen ciltteki hücreler daha düzgün, daha sıkı ve genç görünen bir yüzey oluşturur. Tüm yüz ve el cildi üzerinde görülen yaşlılık belirtileri ve hafif sarkmalar, lazer ile çok iyi bir şekilde tedavi edilirler. Ayrıca yeni jenerasyon lazer cihazları ile hem deride yenilenme sağlanmakta hem de aynı seansda el dersi üzerindeki lekeler giderilebilmekte.

Işıltı liftingi; adından da anlaşılacağı üzerine duru bir berraklık, ışıltı ve yansıma sağlayan bir tür ışık dolgusudur. Aslında çok zengin içerikli bir biorevitalizan bir mezoterapi alanıdır demekte mümkündür.    Bu uygulamanın hacim vermekten çok cildin temel ihtiyaçları olan nemlenme, beslenme ve koruma özellikleri vardır.  İçeriğindeki yüksek konsantrasyondaki çapraz bağ içermeyen saf hyaluronik asit sayesinde cildi nemlendirir. Zengin multivitamin ve mineral içerdiğinden cildi besler.

PRP uygulamaları: PRP platelet rich plasma yani Trombosit (platelet) hücrelerinden zengin kan demektir. PRP tedavisinde kişinin kendi kanından elde edilen pıhtı hücreleri ve büyüme faktörlerinden zengin plasma cildi yenilemekte kullanılır. Elllere  minik enjeksiyonlar şeklinde veya dermaterapi tekniği ile PRP   uygulamak  bu bölge cildinin gençleştirilmesinde tek başına veya diğer yöntemlerle kombine edilebilmektedir.   

Fraksiyonel Mikroiğneli Radyofrekans Tenolojisi

Derinin tüm katmanlarına –epidermise ve dermise- altın mikro iğnelerle tek seferde inebilen fraksiyonel radyofrekans teknolojisi ile cildin yaşlanma etkilerini geriye çevirmeye yardımcıdır.
Fraksiyonel Mikroiğneler, cildin altına inerken cilt yüzeyini uyararak doğal iyileşme süreci başlatırlar. Buna bağlı olarak cildin üst tabakasındaki hücre gelişim faktörleri harekete geçerler ve lifting, ciltteki ton farklılıkları, lekeler ve ince kırışıklıkların tedavisini mümkün kılarlar. 3,5 mm’ye kadar cilt derinliğine inebilen ve geçtiği bölgenin tamamında aynı termal etkiyi yaratan Fraksiyonel Mikroiğneler ise bu bölgede kontrollü hasar oluşturarak kolajen liflerini uyarırlar. Yaklaşık ayda bir uygulanan seanslarla bir kaç seansta başarıya ulaşmak mümkün.