Müzik Dünyası  

Hastam Çok
Çok küçük yaşta müziğe yönelen güzel şarkıcı Aleyna Dalveren yeni çıkış şarkısı ”Hastam Çok”  ile kısa sürede dikkatleri üzerine çekti. Burak Öksüzoğlu’na ait Hastam Çok şarkısının aranjörü Suat Aydoğan. Şarkının klip yönetmenliğini ise Tamer Aydoğdu üstlenmiş. Hastam Çok klibi çok kısa bir süre içerisinde İnternetteki sosyal paylaşım sitelerinde en çok paylaşılan ve dinlenen şarkı olurken şarkı çok kısa bir süre içerisinde en hit şarkı olacağa benziyor. Seyhan Müzik etiketli single çalışması ile müzik dünyasına çok hızlı bir giriş yapan Aleyna Dalveren ismini önümüzdeki günlerde çok daha fazla duyacağız. 


Kim Kimdir ? 
Buse Biçer
İstanbul’da doğdu. 1999’da Boğaziçi Behçet Kemal Çağlar Lisesi’ni dereceyle bitirdi. 1999 – 2003 yılları arasında Sakarya Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde öğrenim gördü ve 2003’te Yıldız Teknik Üniversitesi Siyaset bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümüne yatay geçiş yaptı. 2005’te Yıldız Teknik Üniversitesi Siyaset bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. Mezuniyet tezini Kıbrıs üzerine yazmıştır. 2005’te Marmara Üniversitesi, İşletme Anabilim Dalı, Uluslararası İşletmecilik bölümünde yüksek lisansa başladı. 2008 yılında ise mezun oldu. Medya sektöründe yabancı yatırımlar konulu yüksek lisans tezi yazdı. 2003 yılında AB Genel Sekreterliğinde Ekonomik ve Mali İşler bölümünde bir ay staj yaptı. Öğrencilik döneminde birçok ulusal ve uluslar arası kongre ve konferans organizasyonu yaptı. Uluslararası Basın Enstitüsü tarafından düzenlenen 3 aylık kursa katıldı ve gazetecilik sertifikası aldı.
Meslek hayatına öğrenciliğinde 1999’da Sakarya’da Kanal 54 TV’de editör/spiker olarak başladı. Flash TV ve NTV’de muhabirlik yaptı. Kanal 6’da sağlık ve estetik ile uluslararası ilişkiler programı Asimetri’yi hazırlayıp sundu. SKY TÜRK’te Nuriye Akman’la Empati programını yaptı. 2006’da Haber 7 de haber bültenlerinin yanı sıra Ekonomi Hattı’nı hazırlayıp sundu. 2007’de Kanal 24’ geçti. 24’te ekonomi haberlerini, ekonomide bu hafta programını ve haber bültenlerini sundu. Son olarak HaberTürk televizyonunda çalışmaya başlayan Biçer Habertürk televizyonunun farklı yayın kuşaklarını sundu. Halen Habertürk televizyonunda çalışmalarını sürdüren Buse Biçer birikimi , çok yönlülüğü , kendine özgü sunumunun yanında ışıltısı ve güzelliği ile dikkat çekmektedir.  Buse Biçer tüm bu nitelikleriyle gelecekte de adını sıkça duyacağımız bir isimdir. 
Medya Caddesi 
Ekranlarda Bir “Cevher”
Televizyon dünyamız özgün bir programa kavuştu. Türkiye Madenciler Derneği’nin katkılarıyla hazırlanan Cevher programı madenciliğin önemini öne çıkaran sıra dışı bir program. Bir yandan madensiz yaşamın olamayacağını anlatan programda günlük yaşamımızda madenlerin ne kadar önemli olduğu somut örneklerle aktarılıyor. Madene dair farklı yönleri bulunan ünlü konuklarında yer aldığı programı İTÜ Maden Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Orhan Kural ile ekranların en deneyimli ve başarılı sunucularından Sibel Çakı sunuyor. Cevher her Cumartesi 13.15’te  SkyTürk 360 Tv ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor. 
Bir Şehir Bir Havaalanı 
Akça Yapımın Trt Türk'e yaptığı, sunuculuğunu ise Alper Üstündağ’ın üstlendiği  “Bir Şehir Bir Havaalanı'nda” Üstündağ her bölümde başka bir şehirde ünlü konuklarıyla yer alıyor. Bugüne kadar Samsun’dan Malatya’ya Elazığ’dan Adıyaman’a pek çok farklı şehirde Mirkelam’dan Fikret Orman’a farklı ünlü isimlerin ağırlandığı Bir Şehir Bir Havaalanı programı her Cumartesi  Tsi  ile 19:30'da Trt Türk’te ekrana geliyor.