Ankiros Uluslararası Demir-Çelik ve Döküm Teknoloji, Makine ve Ürünleri İhitasas Fuarı, 29 Eylül-1 Ekim 2016 tarihleri arasında İstanbul’da sektör profesyonellerini bir araya getiriyor.

İtalyan şirketlerinin uluslararası ilişkilerini güçlendirmek amacıyla 81 ülkede hizmet veren İtalyan Dış Ticaret ve Tanıtım Ajansı, bu yıl 13’üncü kez düzenlenecek fuara 11 İtalyan firması ile katılıyor.

Metalurji sektörünün merakla beklediği ve yılın en önemli fuarlarından biri olan Ankiros 2016, 29 Eylül- 1 Ekim tarihleri arasında sektör temsilcilerini Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde bir araya getiriyor. Fuarın açılış törenine Hannover Messe Ankiros Fuarcılık A.Ş Genel Müdürü İbrahim Anıl’ın yanı sıra Global Fairs Başkan Yardımcısı Wolfgang Lenarz, Cecof/Cemafon Genel Sekreteri Dr. Timo Würz, 18. Uluslararası Matalurji ve Malzeme Kongresi Yürütme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Onuralp Yücel, Metalurji Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tunçay Şulan, Türkiye Çelik Üreticileri Derneği Genel Sekreteri Dr. Veysel Yayan ve Türkiye Döküm Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Kocaoğlu katılacak.

İtalya demir ve çelik sektörünün önemli temsilcileri Ankiros’da

Türk şirketlerinin İtalyan şirketlerle ticari ilişkilerini güçlendirmeyi amaçlayan İtalyan Dış Ticaret ve Tanıtım Ajansı, Ankiros 2016 fuarında İtalyan firmalarını bir araya getirecek büyük bir ülke standıyla yer alacak. İtalyan Dış Ticaret ve Tanıtım Ajansı’nın organize ettiği İtalyan standında yer alacak firmalar ise fuara gelen ziyaretçilere faaliyetleri, projeleri, sundukları ürün ve hizmetleri hakkında bilgi verme imkânı bulacak.

İtalyan Dış Ticaret ve Tanıtım Ajansı Başkanı Aniello Musella fuarla ilgili şunları söylüyor; “Ankiros 2016, İtalyan firmaların Türk firmalar ile yeni bağlantılar oluşturabilmeleri, ürün ve hizmetlerini daha geniş kitlelere tanıtabilmeleri ve nitelikli ziyaretçilerle bir araya gelebilmeleri açısından kaçırılmaması gereken bir organizasyon. Sektörün önde gelen firmaları mevcut portföylerini ve yeni ürünlerini bu fuarda sektörle buluşturuyor. Biz de İtalyan Dış Ticaret ve Tanıtım Ajansı olarak Ankiros 2016’da 11 İtalyan firmasının inovatif hizmetlerini ziyaretçiler ile buluşturacağız. İtalyan döküm, makina ve teknolojileri sanayi pazarını Türk firmalara tanıtacağımız Ankiros 2016’ya katılmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

Bu sene Ankiros 2016’ya İtalya demir ve çelik sektörünün önemli firmalarından Sas Engineering and planning Srl, Euromac Srl, Foundry Ecocer Srl, Sır Spa, Brondolin Srl, QDesign Srl, İtalpresse İndustrie Srl Societa Unipersonale Buhler Brescia Srl, Artimpianti ve İtalyan Döküm Sanayiciler Derneği Amafond katılıyor.

İtalyan Dış Ticaret ve Tanıtım Ajansı Ankiros 2016’da H6 D100 no’lu stantta ziyaretçilerini firmalarla buluşturacak.