Gerek eğitim hayatında gerekse iş hayatında İngilizce tartışılmaz öneme sahiptir. Tıp, mühendislik gibi alanlarda eğitim görenler alanlarıyla ilgili dünyadaki gelişmeleri ancak ingilizce dil bilgileriyle öğrenecektir. İngilizceyi yeterli düzeyde biliyorsanız bilimsel gelişmeleri, teknolojik gelişmeleri, dünya siyaseti, kültür, sanat, sosyal yaşam alanlarındaki her türlü gelişmeyi takip edebilmeniz İngilizceyi bilmenize bağlıdır. İyi bir işe girmek, iş yerinde kariyer yapmak için de İngilizceye ihtiyacınız vardır. İngilizcenin bu denli önemli hale gelmesi İngilizce kurslarına ilgiyi de arttırmıştır. İngilizce eğitim kursları da her geçen gün artmaktadır. English Time maltepe dil kursu kişi ve kurumların ihtiyaçlarına ve isteklerine uygun kaliteli İngilizce eğitimi vermektedir. İngilizce eğitim alanında başarılarıyla kendisini kabul ettirmiş en çok tercih edilen dil kursudur.

English Time maltepe dil okulunda uluslararası standartlarda eğitim verilir. Eğitimler anadili ingilizce olan yabancı eğitmenler ve alanında uzman Türk eğitmenler tarafından verilir. Kurslara katılanların dil seviyeleri ve ihtiyaçları farklıdır. Öğrenciler seviyelerine ve ihtiyaçlarına en uygun sınıflara yerleştirilir. Kur bitiminde yapılan sınavlarda başarılı olanlar bir üst kura geçer. Ama sınavda başarılı olamayanlara devamsızlığı yüzde 10 u aşmamışsa ücretsiz tekrar hakkı verilir. Genel İngilizce eğitimi, Junior eğitim programı, sınavlara hazırlık eğitim programları, vip özel eğitim programları ile ihtiyaçlara uygun program seçenekleri sunuyoruz. Eğitim sınıfları 10-15 kişiliktir ve tüm öğrenciler derslere aktif katılma imkânı bulur.

İngilizce eğitiminde gramer bilgisi, okuma, konuşma, yazma ve dinleme becerilerinin bir bütün olarak kazandırılması temel hedefimizdir. Maltepe dil okulumuz hakkında www.englishtimemaltepe.com sitemizden daha detaylı bilgiler alabilirsiniz. Kurlar, kurs saatleri ve süreleri, programlar, eğitmen kadromuz gibi her türlü bilgi sitemizde mevcuttur. Kurs programlarına ek olarak öğrencilerin derste öğrendiklerini pekiştirmek, ingilizce kullanım alanlarını arttırmak, okuma, konuşma, yazma becerilerini geliştirmek için eğitsel aktiviteler de yapmaktayız. Tüm kurlarda ders kitaplarını ücretsiz veriyoruz. Online eğitim desteği, kütüphane, soru cevap sınıfı gibi hizmetlerimiz de ücretsizdir. Toplantı İngilizcesi, müzakere İngilizcesi, sunum İngilizcesi, sosyalleşme amaçlı ingilizce alanlarında kurum çalışanlarına özel kurs programları da uyguluyoruz. İngilizce öğrenmek için zamanınızın boşa geçmesini istemiyor ve kısa sürede hedeflerinize ulaşmak istiyorsanız ülkemizin en kaliteli ingilizce dil okulu olan maltepe dil kursunu tercih etmelisiniz.