Bu seçimden de hüsranla çıktık!.. Tespitlerimde haklı çıkmaktan bıktım usandım artık. Ancak ana muhalefet yenilmekten ve tahtını koruma isteğinden bir türlü  bıkmadı!..

“Yine ve daha güçlü şekilde geliyorum” mesajının ayak seslerini hisseden, üzerimizde oynanan oyunların da farkında olan bir vatandaş olarak sizlerle; naçizane uzun süredir  bazı mesajlar paylaşmaktaydım.. Bu mesajlarda nelerden mi bahsetmekteydim: 

  • İnsan En Tehlikeli Varlıktır demiş ve acımasızlığını, çıkarcılığını, menfaatçiliğini, ve en önemlisi de, insanı hiç beklenmedik anda ters köşeye yatırabileceğini dile getirmiştim..
  • Bu dünyada güçlü olmadan hiçbir eylemde başarılı olma şansın  y o k t u r!.. Emperyalist   gücün  desteğini  arkanda  hissedeceksin, acımasız olacaksın ve  aynı zamanda deli cesaretin olacak,  azınlıkta ve desteksiz  bırakıldığın  sürece bilgili, ilgili,  iyi eğitilmiş olman  hepsi  hikayedir!...16 yıldır yapılan tüm seçimlerde  ve son tahlilde akıbetimiz açık seçik  yukarıda  beyan ettiğim acı reçetenin üzerine birebir oturmuştur.
  • Yani  milyonları meydanlarda toplamakla, halkı heyecanlandıran, ümit veren retorik  çıkışlarla  bir yere kadar gidebilirsiniz, ancak küresel gücün dur dediği yerde duracaksınız!. Çünkü sizleri millet vekilliğine, küresel devin saptadığı lider belirliyor!. Bu tespit göz ardı edilerek başarıya ulaşmak tek kutuplu dünyada mümkün görülmemektedir. O nedenle BAŞARAMAZSIN!.  16 yıldır  küresel devin Türkiye’de uygun gördüğü ‘Muhalefet Ölçütü’nü aşamayacağınız  nedeniyle başaramayacağınızı  söylemekten dilimde tüy bitti!..

Kurtuluş savaşı vermek o kadar kolay değildir bu yüzyılda ve 'TEK KUTUPLU’ dünyada!..

Her Sıkıntının Çözümünü Allah’a Bırakan Toplumlar Hezimetin Büyüğünü Yaşamak Zorundadırlar. 

Sıkça bahsettiğim en önemli konuya gelecek olursak eğer: 

1973-1977 yılları arasında ABD Dışişleri Bakanı olarak görev yapan Henry Kissinger, Rockefeller Vakfı’ndaki konuşmasında şunları söylemişti: “Amerika olarak neden güçlüyüz biliyor musunuz? Bizler aramızdaki vatan hainlerini hemen öldürürüz. Diğer ülkelerdeki vatan hainlerini ise, kahramana dönüştürüp, o ülkelerin üst yönetim konumlarına getiririz.”      

Küresel gücün vazgeçilmez temel ilkesini kısaca özetlemeye çalışayım.  

Küresel deve kuyruğunu kaptıran ülkelerin stratejik önemde ne kadar kurumları varsa başına getirilenler   emperyalist güçler (AB-D) tarafından belirlenir!.. Zamanında bu tespitimi sizlerle paylaştığımda  kerli ferli  kişilerin “yok artık , sende  yaşanılan her olumsuzluğun sorumluluğunu AB-D güçlerine bağlıyorsun” dediğini üzülerek belirtmeliyim!..

Sorun, hiç güven duyulmayan siyasetçiler olunca bazı sorular sorarak meseleye açıklık getirmeye çalışayım. 

Neden Parti Liderleri, Metin Fevzioğlu, Türker Ertürk, Osman Pamukoğlu ve ismini şu anda anımsayamadığım vatanseverleri partilerine almazlar? ALAMAZLAR! Çünkü  o mecrada baskı vardır, korku vardır, işin sonunda kim vurdu ya gitmek de vardır!.. ( Seçim neticelerinin açıklanmaya başlamasından hemen sonra bir anda ortadan kaybolan, beyanat vermekten çekinen  Muharrem İNCE, Meral AKŞENER gibi liderlerin tavır ve hareketleri sizlere bir şeyler anımsatmıyor mu? 

Tamda burada Zülfü Livaneli’nin  22 Haziran 2015 tarihinde Deniz Baykal’a yazdığı uyarıcı yazı,  kaleme aldığım bu  satırlarla ne kadar da örtüşüyor değil mi dostlar! Lütfen aşağıdaki linkten 2002 yılından bu yana gelişmelere  bir göz atar mısınız?.. http://www.ozdehaber.com/guncel/-zulfu-livaneli-den-deniz-baykal-a-h1211.html 

Ancak ben hiçbir zaman ümidimi kaybetmedim ve kaybetmeyeceğim.  Olumsuzlukların vatanını sevenleri asla yıldırmayacağına, Türk Ulusunun hayrına olacağına yürekten inanıyorum. Enseyi karartmaya gerek yoktur. İnanın  son seçimle ilk defa bir ulusun ‘CİDDİ UYANIŞINA’ şahit oluyorum..

Allah Doğrunun, Mücadeleci Ve Cesaretli İnsanların Yanındadır Ve İlelebet Yanında Olacaktır.