Sevgili Önce Vatan Gazetesinin Değerli Okuyucuları Merhabalar;

Bugün 19.Uluslararası Safranbolu Altın Safran Belgesel Film Festivali kapsamında Safranboludayım ve sizlere buradan yazıyorum. Festivalle ilgili tüm yaşananları haftaya köşemde sizlere en detaylı bir şekilde aktaracağım.

EDİS’TEN İREM DERİCİ’YE: YAA İREM HER YERDE BANA EVLILIK TEKLİF EDIYORSUN...

Son döneme söylediği şarkılar, dansları ve sahve şovlarıyla damgasını vuran Edis, önceki gece yeniden Harbiye Açıkhava’yı salladı. Poll Production organizasyonuyla gerçekleşen Turkcell Yıldızlı Geceler konserlerinde sahne alan Edis, adeta devleşti. 30’a yakın parça seslendiren ünlü sanatçı 2 buçuk saati aşkın süre sahnede kaldı. Edis’i izlemeye, Gülşen - Ozan Çolakoğlu, İrem Derici, Tuba Ünsal, Haluk Levent, Toygar Işıklı, Edis’in annesi Sevil Görgülü ile babası Ayhan Görgülü geldi. Şarkı aralarında seyirciyle oldukça sohbet eden Edis; ‘Hoşgeldiniz. ikinci kez mükemmel bir kalabalıkla taçlandırdınız beni. Şeref verdiniz bize’ diyerek konsere hızlı bir giriş yaptı. Pantolonuna takılı mikrofonun 4 kez düşmesi üzerine, ‘Herkes bir Felak Nas okusun Allah aşkına... Bu nedir yaa. Nazar çıkıyor nazar’ dedi. Ardından İrem Derici’ye takılan Edis; ‘Yaa İrem her yerde bana evlilik teklif ediyorsun, bir evlilik şarkısı da beraber mi yapsak?’ diyerek çıktığı yıl tüm düğünlerde evlilik şarkısı olarak kabul edilen ‘Kalbimin tek sahibine’ şarkısına gönderme yaptı. Daha sonra Ozan Çolakoğlu’na seslenen Edis; ‘Başından beri hep yanımdaydın seni çok seviyorum. Sen Türkiye’nin efsane şarkılarının dehasısın’ dedi. Ardından Gülşen ile birlikte sahnede ‘Dan Dan’ isimli şarkıda düet yaptı.

BABA AYHAN GÖRGÜLÜ’DEN SİTEM: ‘BEN SANA HİÇ BAKMADIM MI?’

Önceki konserde Anaerkil bir ailede büyüdüğünü söylediği için babası Ayhan Görgülü’nün kendisine biraz sitemde bulunduğunu belirten Edis; ‘Ben sana bakmadım mı? Annen mi yönetti bütün hayatımızı yani? Ne oluyor’ diyor? Sonra bizimkiler Alaçatı’da yemek yiyorlarmış annemle fotoğraf çekilmişler, babamı tanımamışlar. Annemde ‘Evet ben annesiyim, bu da babası’ dediği anda Harbiye’deki 6 bin kişi kahkahaya boğuldu. ‘Sonra annem beni aradı; ‘Hep magazinlerdeyiz. Bahsetme bizden’ dedi. ‘Nasıl hissediyorsunuz? Dedim ‘karışık, garip, kibar’ diye yanıt verdi. ‘İlk zamanlarıma o kadar çok benziyorsunuz ki , Allah son zamanlarıma benzetmesin’ demesiyle herkes yeniden kahkaha krizine girdi. Sahneye veda zamanı geldiğinde ise; ‘Ayrılmak çok zor. Bıraksalar bir saat daha kalırım. Keşke kalabilsem... Mükemmel bir gece yaşattınız ben ve ekibime. Hem bu muhteşem ekibe hem sizlere çok teşekkür ederiz’ diye konuştu.

Saygılarımla...

Sağlıcakla Kalın ama Sevgisiz Kalmayın...