Medya Dünyası

Hilal'le Gecenin Aydınlığı


Öyle bir program olsa da sanattan kültüre , tarihten sağlığa , vizyondaki filmlerden yeni çıkan kitaplara , internette yayınlanan videolara kadar her şeyden haberdar olsak diyorsanız bu program tam size göre. Başarılı ve güzel sunucu Hilal Ergenekon'un hazırlayıp sunduğu “Hilal'le Gecenin Aydınlığı” birbirinden değerli konukları ve dopdolu sohbetleriyle Ulusal Kanal'da.

Dümensiz Kaptan


Dümensiz Kaptan her Sabah 08:00 ile 11:00 saatleri arasında 103.1 Kumsal Fm frekansında  Antalya'dan tüm Türkiye'yi oynatan programcı Tunahan Özen  Antalya'da Ankara oyun havaları'nda kendi tarzıyla tek fark yaratıyor. Siz de güne hareketli başlamak istiyorsanız Tunahan Özen ile Dümensiz Kaptan'ı Radyo Kumsal'da mutlaka dinleyin.

Günaydın Fenerbahçe


Günaydın Fenerbahçe Her Sabah 09.00'da Fenerbahçe Tv Ekranlarında yayınlanıyor. Fenerbahçe Tv'nin ekran yüzlerinin dönüşümlü olarak sunduğu programda bir gün öncenin özeti , gün içinde oynanayacak karşılaşmalarla ilgili detaylar , gazetelerden yansıyanlar , hem Fenerbahçe ile ilgili hem de Türkiye ve Dünya'da spordaki tüm haberler izleyenlere aktarılıyor. Geçtiğimiz yıl izleyicilerin oylarıyla tescilli Türkiye'nin en iyi spor spikeri Selen Gül Dayıoğlu'da Fenerbahçe tv ekranlarında Günaydın Fenerbahçe ile izleyicilerle buluşuyor. Spora dair detaylı ve yalın bir biçimde detaylara ulaşmak istiyorsanız Günaydın Fenerbahçe'yi izleyin. 

Esra Yıldız ile Buyrun Konuşalım!


BengüTürk Tv'nin başarılı ve güzel ismi Esra Yıldız Buyrun Konuşalım'da izleyenlerin merak ettiği sorularının olduğu pek çok konuyla ilgili önemli isimleri ağırlıyor. Her Cuma 19.30'da BengüTürk tv ekranlarında başarılı programcı Esra Yıldız'ın kendine özgü sunumuyla konuşulmasını istedikleriniz konuşuluyor.

Ferda Yıldırım Dur Durak Bilmiyor!


Ekranların en istikrarlı isimlerinden Ferda Yıldırım Beyaz Tv ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. Beyaz Tv Ana Haber'in yanı sıra Son Söz ve Sür Manşet programıyla da Beyaz Tv ekranlarında olan başarılı ve güzel haberci Ferda Yıldırım Salı 22.00'da Son Söz ; Çarşamba 23.30'da Sürmanşet ile Beyaz Tv'de. 

Kim Kimdir?


Özden Kahraman


Özden Kahraman 1995'te Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu.Son sınıftayken hocası olan TRT'nin ilk spikerlerinden Jülide Gülizar'ın yönlendirmesiyle bu mesleği yapmaya karar verdi.TRT'nin 1997 yılında yurt genelinde açtığı spikerlik sınavını kazanarak 1998 yılında ilk görev yeri olan Erzurum Bölge Müdürlüğü'nde çalışmaya başladı...Beş yıl boyunca Erzurum'da bölge radyosunda sayısız canlı yayın tecrübesinin ardından Ankara Radyosu'na atandı.Burada da yaklaşık iki yıl çalıştı,TRT Fm ve diğer postalarda canlı yayınlanan pek çok programda çalıştı.Ancak ideali haber spikerliği olduğu için 2006 yılında TRT Haber Merkezi'ne geçti. 2008 yılından itibaren yaklaşık 2 yıl süresince TRT2 haber kanalında,sabah kuşağında çalıştı.TRT2'nin TRT Haber olmasıyla birlikte bu kez TRT1 ekranlarında 1 yıl boyunca Haber 13.00'ü sundu. Trt Türk ekranlarında haber bültenlerini sundu. Halen TRT Haber Dairesi Başkanlığı'nda  çalışan Özden Kahraman kendine özgü sunumu , birikimi , enerjisi gibi özelliklerinin yanında ışıltısı ve güzelliğiyle de dikkat çekmektedir. Özden Kahraman tüm bu nitelikleriyle gelecekte de adını sıkça duyacağımız çok önemli bir isimdir.

Tuba Emlek


Tuba Emlek Can Gürzap yönetimindeki Dialog İletişim ve Eğitim Kurumundan 2015 yılında dönem birincisi olarak mezun oldu. Olur olmazda "Tuba Emlek'le Empati" adlı pek çok ünlü gazeteci, sanatçı ve siyasetçiyi ağırladığı aktüel siyaset ve söyleşi programını 1 sezon yaptıktan sonra yaklaşık 5 aydır yine Halk TV'de Pazartesi  geceleri  Özgür İrade adlı siyaset-tartışma programında Can Ataklı ile ekranı paylaşmakta olan Tuba Emlek kendine özgü sunumu ve programcılığı ile mutlaka izlenmeli.

Sinema Dünyası


Zeynep Köker Naciye ile  Beyaz Perde'de Olacak!


Televizyon dünyasının başarılı ve güzel ismi sunucu Zeynep Köker oyunculukla ilgili çalışmalarına devam ediyor Naciye isimli gerilim filminde rol alan Köker filmi yurtdışında gösterime girecek olması nedeniyle tercih etti. Geçtiğimiz kış aylarında büyükadada çekilen filmin başrolünde Derya Alabora yer alyor. Naciye , Zeynep Köker'in oyunculukla ilgili ikinci çalışması. Ekim ayında Los Angeles ve İtalya'da gösterime giren film çok beğenildi. Filmin kısa bir süre içinde Türkiye'de de gösterime girmesi bekleniyor. Zeynep Köker oyunculuk dışında çeşitli reklam , halkla ilişkiler ve organizasyon projeleriyle de ilgili çalışmalarını sürdürüyor.

Müzik Dünyası


Sevtuğ'dan Yeni Klip


Tarzı ve danslarıyla ilk klip calismasi sonrasında YERLİ JENNİFER LOPEZ olarak gösterilen SEVTUĞ,gördüğü ilgi üzerine maxisingle nin  2. Klip çalışmasını yıllar önce Zerrin Özer in seslendirdiği sözü ve  müzigi Selahattin Erhan a ait yeni  duzenlemesi Selim ÇALDIRAN tarafindan yapilan Ben Seni Sevmeyi Sevdim isimli parçasına  yine Gökhan Özdemir yönetmenliğinde çekti. Çekimler oldukça soğuk bir havada Kilyos sahilinde gerçekleşti. SEVTUĞ kırmızı tül elbisesiyle saatler süren çekim sonrası aşırı soğuk ve sert esen rüzgar yüzünden  donma tehlikesi geçirdi.

Moda Dünyası


Mariam Mahmoudi Fırtınası


İranlı Top Model Mariam Mahmoudi  moda dünyasında fırtına gibi esiyor. Türkiye'de mankenlik yapan güzel model mr & mrs fashion tv güzellik yarışmasına katıldı. Bugüne kadar farklı kliplerde ve dizilerde yer alan Mariam Müjdat Gezen Oyunculuk eğitimi aldı. Pozitif enerjisi , ışıltısı güzelliği ve düzgün fiziğiyle dikkat çeken Mariam Mahmoudi önümüzdeki günlerde de ismini sıkça duyacağımız çok önemli bir isim.