Bir oyuncu takımın kaderini ne kadar değiştirebilir ki?

işte bu sorunun cevabını;Önce derbide sonra Anderlecht ve Alaynaspor karşısında hepimiz gördük. Evet herkesin tahmin ettiği gibi Valbuena'dan bahsediyorum. Hani o bazı teknik adamlar tarafından,*Ayağında topu çok tutuyor* *Rakibi kovalamıyor* diyerek yedek kulübesine hapsedilen Valbuena , onlara rağmen ne kadar profesyonel olduğunu kalitesini ortaya koyarak gösterdi.Galatasaray ve Anderlecht maçlarında 1 gol 1 asist,Alanyaspor karşısında ise Frey'in golünün asistini yaparak galibiyette büyük rol oynadı.

"Koeman direksiyonda"

Cocu'nun ardından direksiyona geçen Koeman,kısa sürede takıma hareketlilik kazandırdı. Derbide 2-0'dan  puan koparan Hollandalı çalıştırıcı,Anderlecht ve Alanyaspor maçlarından da galibiyetle kapattı. 

Peki Fenerbahçe güzel mi futbol oynuyor?

Tabi ki hayır.En azından Koeman mevcut kadro ile ideal ilk 11'ni kurarak takıma olumlu yönde değişikliği sağladı.Bir kaç Cocu dönemine göre daha mücadeleci,hücum yönünde daha güçlü,kaliteli isimlerde daha ısrarcı olarak takımı daha iyi oynatmaya çalışıyor.. Her hafta futbolunun üzerine koyan Fenerbahçe'nin Trabzonspor deplasmanında galibiyet serisini sürdüreceğine inanıyorum.