Türk Milli Futbol Takımı, 2018 Dünya Kupası elemelerine, çok kötü başladı. Bu durumun müsebbibleri, Barselonali Arda ve milli takıma alınmayan arkadaşları, takımda oynayan Milli Futbolcular ve Türk  Futbol Basınıdır. 
Ben, teknik direktör Sn. Terim’i fazla tutmam. Ancak, ne var ki, Türkiye, bir başka iyi teknik adamlar çıkaramıyor. Milli takımların ve Türk takımlarının başında, sahaya çıkacak teknik adamların, tanınan insanlar olması çok önemlidir. Örneğin, Wenger, Ancelotti, Mancini, Guardiola, Del Basqoe, Mourinnio vb gibiler, fark yaratırlar. 
Ne yazık ki, Türkiye’den, başarısız İtalya macerasına rağmen, Terim’in dışında tanınan başka biri yoktur. 
Şüphesiz, İzlanda karşısına çıkan ve dökülen Milli oyuncular da, başarısızlığın sorumlularıdır.Daha kendi takımlarında oynayamayan futbolcularla ne yapabilirsiniz? Bu Ömer Toprak, ne bulunmaz hint kumaşıymış. İlk İzlanda maçında kırmızı kart gördü, Ukrayna maçında penaltı yaptı, son maçta da kendi kalemize golünü attı. 
Milli takıma asla çağrılmamalıdır. Ya, Emre Mor? 19 yaşındaki insanı göklere çıkarır, kendisine, Messi Pele geliyor derseniz, işte bunu kaldıramaz, dökülür. Ya Hakan Calhanoğlu, güya Almanya’da haftanın futbolcusu  seçilmiş, bir tek müsbet hareketi olmadı. 
Siz ne zaman Mevlüt’ün, Nuri Şahin’in Milli Takımda iyi oynadığını hatırlıyorsunuz? Oyuna kurtarıcı olarak soktuğunuz, Cenk Tosun’un futbol kabiliyeti ile alakası yok. O oynarken Gaziantep küme düşüyordu. Aynı şekilde, Olcay Sahan’dan, Muhammet Demir’den bir şey olmaz. 
Milli takımın forveti yok, gel de Semih Şentürk’ü arama… Bir takım  yenilebilir, ancak var gücünüz ile mücadele eder, korakor oynar, kaybedebilirsiniz. 
Galiba gene şerefli  mağlubiyetler dönemine giriyoruz. Bütün takımlar mücadele edip puan almaya bakarken, bizimkiler kaç para prim alacağının pesine düşmüşlerdir. 
Ben, bu futbolla, 2018 Dünya Kupasına  gidebileceğimizi sanmıyorum, belki bir mucize olabilir. Yahu, elinize fırsat geçmiş, hocanız, size ümit bağlayarak, şans vermiş, milli takımı, iyi oynayarak, Dünya Kupasına götürmek için gayret  harcasanıza, 2018 Dünya arenasının sizin için ne denli büyük bir fırsat, onur olduğunu ve yeni ufuklar açacağını hiç düşünmüyor musunuz?
Öte yandan, söylendiğine göre sebebiyet verdikleri ciddi olaylar nedeni ile Milli Takım kadrosuna alınmayan Arda Turan ve sürekası, Takımı yıpratıp, konsantrasyonunu bilerek veya bilmeyerek bozmak için elinden geleni yaptı ve spor basının el birliği ile başarılı da oldu. 
Rıdvan Dilmen’le bir program yaptı, eleştirilerde bulundu, bana göre, böyle bir mülakat, yersizdi. 
İzlanda maçından tam bir gün önce, tekrar konuştu, bana göre bu da yersizdi. Kim bilir Milli Takımın, İzlanda karşısında aldığı yenilgi karşısında ne düşünüyordur. 
Genel olarak, herşey affedilir, Türk Milli takımına verilen zarar ve saygısızlık, bana göre, asla affedilemez. Ne yıldız olursa olsun, Milli Takımın başında kim olursa olsun, ben, bu tur hareketlerde bulunan sporcuların, milli takıma çağrılmalarına karsıyım. Milli Takımla ilgili konularda, basın ve medyada, iyi sınav vermemiş, işi dedikoduya dökmüştür. Bazı kanallardaki konuşmalar, tüylerimizi diken diken etmiştir, yakışmamıştır. 
Aslında alınan bu sonuçlar, Terim’i yıpratmıştır, ağızlarda aldığı astronomik paralar  konuşulmaktadır. Ayrılması Milli Takım ve kendisi için, en doğrusu olacaktır.
Ancak, 2018 Dünya Kupası eleme maçları başladığından, bu zor görülmektedir. Alınacak neticelere göre, Terim’in karar vermesi yerinde olacaktır. Türkiye Terör belası ile, darbelerle, Suriye, Irak meseleleriyle uğraşıyor, büyük kayıplar, şehitler her gün veriyoruz. Hiç olmazsa, Türk Milli Futbol Takımımız, alacağı başarılı  neticelerle, halkımızın yüzünü güldürsün, mucizeler yaratsın diyoruz…
ACI KAYIP
TİSK BÜNYESİNDE, BİRLİKTE GÖREV İFA ETTİĞİMİZ, ÇİMENTO İŞVERENLERİNE BÜYÜK KATKI VE HİZMETLERDE BULUNMUŞ OLAN DEĞERLİ YÖNETİCİ DOSTUM, KALİTELİ VE İYİ İNSAN SN. AVUKAT SANCAR BEYAZIT’I, ÇOK ERKEN VE VATANINA MİLLETİNE, YARARLI OLACAĞI ÇAĞDA KAYBETTİK. SANCAR BEY, BİLGİLİ, ZEKİ, ESPRİLİ, MERHAMETLİ, BABACAN, İYİLİKSEVER BİR İNSAN, ADAM GİBİ  ADAMDI. AİLESİNE, TİSK CAMİASINA, BAŞSAĞLIĞI DİLİYOR, YÜCE ALLAH’TAN, SANCAR BEY’E RAHMETLER DİLİYORUM…