‘‘Beni Polise Götürmeyin Havasız Yerlerde Kalamam’’  Sen O 3,5 yaşındaki Irmak bebeği kemerle boğarken hiç mi için sızlamadı? Vicdan kelimesini kullanamıyorum çünkü sende o vicdan olsa sen o minicik bedene kıyamazdın. Sevgili Müge Hanım Öncelikle Bir Anne Olarak Siz ve Ekibinize Duacıyım. Allah sizlere hiç kötü gün göstermesin. Öncelikle o çocuk katili stüdyo arkasında cinayeti itiraf ederken, gösterdiğiniz çaba, sabır, için size, Rahmi beye, Şevki beye, Arif beye ve tüm ATV çalışanlarına teşekkürler ediyorum. O adamı tek parça halinde adalete teslim ettiniz. Özellikle çocuğu nereye gömdüğünü anlatırken, bir an bile ile duruşunuzu bozamadınız. Bırakın duruşunuzu bozmayı sesinizi bile yükseltmediniz. Aslında sizin tek bir hareketiniz yeterdi. O Çocuk Katili, ATV’den tek parça çıkamazdı. Evet, bir cinayet dosyayı daha kapandı. Biz ekranda gözyaşlarımızı tutamazken o anne babaya Rabbim sabırlar versin.
Ne hurdacıymışsın be Himmet Efendi ‘Saf görünüp, açım diye kendini acındırıp Müge Anlı’yı gözyaşlarına boğdun. Yetmedi 3 gün boyunca programda ben yapmadım diye ağlayıp sızladın. O da yetmedi senin programda ağlayıp sızlamalarına dayanamayan mahalle halkı programı arayıp babayı bile suçladı. Himmet efendi saf ve görünü gözyaşlarıyla kendini herkese acındıran hurdacı Himmet Efendi şeytanın ta kendisiymiş. Meğer o aramızda elini kolunu sallayarak dolaşan bir çocuk katiliymiş.  Ama en çok kanımı donduran stüdyo arkasında Müge anlıya cinayeti itiraf ettiği sırada o çocuğu nereye gömdüğünü gösterirken bile beni polise vermeyeceğiniz deyip, gözyaşı dökmen oldu be adam. Kadınların senin paranı alması,  kandırması vs senin o minicik cana kıyman için bir sebep olamaz.
Polisten ve havasız yerlerde kalmaktan korktuğunu söyleyen Çocuk katili ‘’Himmet efendi’’dediğin gibi gerçekten korkmuş olsaydın,   yıllar önce benzeri suçtan hapis yattığını unutup bu cinayeti işlemezdin. Dediğin gibi, sinirlenince ne yaptığını hatırlayamayacak kadar hastaysan ve cinayeti anlatırken, ayılıp bayılacak kadar hastaneye gitmeye meraklıysan internete para ödemek yerine bir doktora gidip tedavi olsaydın. Şimdi istediğin kadar ağla, ‘’Himmet Efendi’’ Manisa emniyet ekibinin sayesinde linç edilmekten kurtulduğuna dua et. Aranızda para toplayıp acıdığınız Himmet efendiye avukat tutacağını söyleyen mahalle sakinleri neden kapınız duvar ne oldu? Nereye kayboldunuz?  . Çocuk katilini korumakta gösterdiğiniz bu duyarlılığı gösterip Müge Anlı Tatlı Sert Programını arayıp, mahallenizi bir çocuk katilinden kurtaran Müge Anlı ve ekibine teşekkür etseniz. Sizin yapamadığınızı Müge Anlı yaptı. En azından çocuklarınız artık güvende olacak.