Hepimiz pürüzsüz, kusursuz bir cilt yapısı ile dünyaya geliriz. Bunun değerini çok iyi bilmeli, cildimize ihtiyaç duyduğu gerekli bakımı ve özeni göstermeliyiz. Önemli olan  cilt tipimizi tanıyıp, onun istek ve ihtiyaçlarına göre doğru bakımın uygulanmasıdır. Düzensiz beslenme, aşırı diyetler, stres, alkol veya sigara kullanımı, antioksidan ve vitaminleri yeterince kullanılmaması gibi içten verdiğiniz zararlar  maalesef cildimizi yıpratır.

İnsan, her zaman daha genç ve güzel olmak ister. Yaşantımızın her gününde sağlıklı, genç, pürüzsüz ve ışıltılı bir cilde sahip olmak için, cilt bakımına gereken özeni göstermemiz gerekmektedir.Cildinizi  iyi tanıyın, ona zaman ayırın. Cilt yapısını iyi değerlendirebilmek için gerekirse bir uzmandan destek alın. Cildinizdeki hasarı en aza indirmek için ona zarar verebilecek her şeyden korumak gerekir.. Cilt bakımı konusunda yapılması gereken en temel işlemler: -

Cildinizi iyi temizleyin-Cildinizi her gün Nemlendirin-Güneşten ve diğer çevresel faktörlerden koruyun, mutlaka güneş koruyucu kullanın.  

Cildimize kendi yaptığımız cilt bakımları elbette ki çok değerli. Ancak daha profesyonel desteklerden de zaman zaman faydalanmalıyız. Öyle ki yeni nesil cilt bakımları bu konuda bir çok parametreyi içerdiği için çok kıymetli uygulamalar olarak karşımıza çıkmakta.        

Dikkat!!! Yeni nesil Cilt Bakımı ile cildiniz iğnesiz acısız oksijenlensin, vitaminlensin, canlansın ve ışıldasın...

Yeni nesil cilt bakımı sayesinde arınmış, pürüzsüz, lekesiz ve dengelenmiş bir cilde kavuşmanız hayal değil.

EN ÖNEMLİ YÖNÜ GÜÇLÜ OKSİJEN DESTEĞİ

Oksijenin deri hücreleri açısından önemi çok uzun yıllardır biliniyor;  yoğun oksijen desteği, iyileşmesi güç yaraların kolayca iyileşmesini sağlıyor. Deriye dışarıdan uygulanan yüksek saflıkta oksijenin arındırıcı, yenileyici ve deri hücrelerini tazeleyici özelliği bir çok cilt bakım sistemi tarafından kullanılıyor. Ancak şimdi şu ana dek bilinen oksijen desteğini;  deriye dışarıdan değil, kan dolaşımı yardımıyla "içerden" sağlıyoruz.  

"İÇERDEN" OKSİJEN DESTEĞİ?

Sistem;  kalsiyum karbonat ve sitrik asit karışımından oluşan, efervesan tablete benzer bir başlıkla çalışıyor. Cilde jel şeklinde zengin bir karışım sürüldükten sonra başlık bu jel üzerinde yavaşça gezdiriliyor. Sonrasında jel hafifçe köpürmeye başlıyor, çünkü jelin ve başlığın bir araya gelmesi deri yüzeyinde bir karbondioksit oluşumunu başlatıyor, cildimiz de deri yüzeyinde artan bu karbondioksit miktarını dengelemek için yüzeysel kan dolaşımındaki oksijen miktarını artırıyor. Artan oksijenle birlikte cilt arınıyor, temizleniyor ve kendisine verilecek bütün yararlı "besinleri" almaya hazır hale geliyor (Oksijenasyon).. Bu sistem yüz, boyun ve dekolte bölgesinde, hatta istenirse vücutta da uygulanabiliyor. Oksijeni "dışarıdan" uygulamaya çalışmak yerine "içerden" cilde akışını sağlamak ciltte eşine az rastlanır bir ferahlık ve arınmanın yanı sıra bir çok ek fayda sunuyor.  

OKSİJEN DESTEĞİ DIŞINDAKİ İŞLEVLERİ

Aslında bu efervesan başlık ve jelin yetenekleri sadece içerden dışarı doğru bir oksijen akışı sağlamakla sınırlı değil. Öncelikle jelin üzerine uygulanan bu efervesan başlık köpürerek eridikçe bir yandan da pürüzlü bir yüzeye sahip oluyor; bu da derideki ölü hücre katmanının mekanik yolla sıyrılıp atılmasını sağlıyor.  Diğer yandan jel oldukça zengin bir etken madde içeriğine sahip. Peptidler, renk tonunu eşitleyici maddeler, vitaminler, bitkisel ekstrelerle dolu olan jel sağlanan oksijen desteği sayesinde "aç" hale gelmiş cildi mükemmel biçimde besliyor. Efervesan başlık ölü deri katmanının sıyrılıp atılmasını sağladığı için bu besinler derin katmanlara kolayca inebiliyor. Bu besinler iki farklı jel aracılığıyla verilebiliyor, biri yaşlanma karşıtı bir karışım, diğeri de adında renk tonunu eşitleyen, leke oluşumu, matlaşmış cilt görünümü gibi cilt sorunlarında kullanılan bir karışım. Duruma göre bu jellerden biri seçiliyor.

RADYOFREKANS UYGULAMASI  DA SİSTEMİN İÇİNDE    

Deri katmanlarını kontrollü biçimde ısıtarak kolajen liflerini gerginleştiren ve sıkılaştıran, cilde daha diri, dolgun, pürüzsüz bir görünüm veren radyofrekans uygulaması bu yetenekli platform tarafından etkili, güvenilir ve acısız biçimde yapılabiliyor.  Uygulanan radyofrekans yüz hatlarının şekillendirilmesine yardımcı oluyor, ağız ve göz çevresi gibi cilt yaşlanmasının sık görüldüğü alanlarda daha ilk uygulamada dahi fark edilen bir düzelme sağlıyor.

HEPSİ BU KADAR MI?

Masaj başlığı sayesinde bu derinleştirilmiş cilt bakımı mükemmel bir yüz masajı ile sonlanıyor.  NeoMassage uygulamasından sonra ciltte duyulan arınma ve rahatlama duygusu daha da perçinleniyor. yetenekleri saymakla bitmeyen bu teknik; ultrason başlığı takılarak mezoterapi kokteyllerinin herhangi bir enjeksiyon yöntemi olmaksızın cilde uygulanmasını da sağlıyor...

''HAFTAYA SOMON DNA AŞISI İLE GENÇLEŞİN''