Şu anda cennet ülkemde ormanlar cayır cayır yanıyor. Günlerdir yanan ağaçları gördükçe insanın içi kıyılıyor. Hepsini mi PKK yakıyor? Bilmiyorum ama bir ihtimal, hali hazırda çıkmış yangını da üstleniyor olabilirler kim bilebilir ki? Salt Türkiye değil ki, koskoca bir kıyı şeridinde her yerde yangın var belki sıcaktandır, bu sene böyle bir etki olmuştur diyenler var. Durduk yere yangın çıkmaz. Piknik yapanlar, anız yakacağım diye yangın çıkaranlar, villa yapacağım diye yangın çıkaran paragözler..

Tek bir adam orman orman dolaşıp yangın mı çıkarıyor sanki? Bir de şu geldi aklıma; Türkiye'den birileri çıkıp "biz Yunanistan'da ormanları yakmıştık" demişti. Ne yani yakmasa mıydı? ''Onlar da bizimkileri yakıyor" diye savunanlar olmuştu. İşine gelince orman yakılmasını savunabilen insanlar her yere mevcut yani çok şaşılası değil yani.

O yüzden suç işte bu iş, tanımı var, şekli, cezası, vebali var. Hepsi düzenlenmiş duruyor yıllardır da uygulanıyor. Fakat düşünmüyor ormanları yakanlar, tahrip olan yerlerin kendi geleceklerini yok ettiklerini. Yangında yanan binlerce canlıları düşünmezler. Nasıl bir zihniyet? Nasıl bir vicdan anlayamıyorum. İnanın keşke yangınlar olmasa da biz de bu haberleri yapmasak diyoruz.

Lütfen ülkesi seven dikkatli olsun, duyarlı olsun. Bu Vatan bizim ve cennet ülkemizi cehenneme çevirmeyelim. Geleceğimizi yok etmeyelim. Evlatlarımıza doğanın güzelliklerini ve doğal afetlerden koruyacak bir yaşam bırakalım. Aslında söyleyecek çok şey var. Ancak bütün bu vicdansızları Allah'a havale ediyorum.